Jeg er virkelig positivt overrasket over både service og kvalitet. Kundeservicen svarer hurtigt og venligt, og man føler sig virkelig godt behandlet som kunde. Mine varer kom hurtigt frem, og kvalite... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 2 uger
Fantastisk tøj
Smukt tøj med hurtig levering<3
Venderby’s
Super hurtig levering og tøjet sidder perfekt og er helt blød❤️ klart anfalde det
Jeg handler gerne ved Venderbys
Flot tøj til billige priser. Hurtig levering og god service
Super god kvalitet
Super god kvalitet. Er vild med de ting jeg købte og gik med det samme ind og lagde en ordrer mere🤭
Den originale pris er måske lidt for…
Den originale pris er måske lidt for dyr men business bukserne er okay nu da jeg har købt dem på tilbud er de prisen hver.
Jeg har købt business bukserne i en xxs og passer så godt rundt om min talje og hofter
Varerne kom hurtigt og tøjet var…
Varerne kom hurtigt og tøjet var rigtig fint. Jeg har bestilt fra venderby’s et par gange nu, og jeg er meget tilfreds med det hele☺️
Tøjet er god kvalitet men størrelserne er alt for store
Tøjet var god kvalitet men størrelserne er virkelig store! Jeg bruger normalt small i bukser, så jeg bestilte en S og en XS men begge par bukser var alt for store!
Jeg købte også en tætsiddende top men ærmerne var syget meget underligt så den sad ikke særligt godt…

Besvarelse fra VENDERBY'S
Flot tøj,alt passede i størrelse,hurtig…
Flot tøj,alt passede i størrelse,hurtig levering.
Ingen refundering
Jeg har aldrig købt fra Venderbys, men synes bestemt deres tøj er super flot. Men min veninde skulle returnere noget tøj, og får ikke hele beløbet tilbage? Af hvad for noget? Hun får et tilgodebevis… hvad nu hvis man ikke gider købe derfra igen? Synes det er et latterligt koncept at man ikke kan få sine penge tilbage. Derfor, tør jeg bestemt ikke købe derfra hvis tøjet ikke passer.

Besvarelse fra VENDERBY'S
En meget positiv kundeoplevelse hos venderbys
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
En meget positiv kundeoplevelse
Jeg havde foretaget et større køb hos Venderbys kort før deres fødselsdagsudsalg og bemærkede efterfølgende, at de samme varer var sat væsentligt ned i pris. Jeg kontaktede kundeservice for at høre nærmere ikke for at klage, men for at forstå baggrunden for prisfaldet.
Jeg blev mødt med stor forståelse og en meget professionel og imødekommende tone. Til min store tilfredshed valgte Venderbys endda at refundere en del af beløbet på trods af at mit køb lå over en måned tilbage.
Det vidner om en virksomhed, der værdsætter sine kunder og prioriterer god kundeservice højt. En virkelig positiv oplevelse, som kun styrker min lyst til at handle hos dem igen.
Købte et par bukser
Købte et par bukser, str XL. Prøver dem og de passer på INGEN måde.
Der står true size, men det er de ikke.
Jeg bruger XL i alle bukser.

Virkelig god service!
Virkelig god service!
Købte nogle varer i deres fysiske butik, og efter en måneds tid hvor jeg nu gerne ville have toppen på, så jeg at den var gået i stykker (stadig ny med mærkesedel på). Jeg skrev til kundeservice og fik hurtigt svar om at de gerne ville sende en ny.
Så flot og god service (og så smukke produkter - som jeg dog oplever kan være til den lidt mindre side :) )
Klar anbefaling herfra:)
Mega øv oplevelse
Mega øv oplevelse. Jeg synes virkelig at Venderby´s har noget ekstremt flot tøj, men må desværre returnerer alle de købte artikler, da de overhovedet ikke er true to size, som hjemmesiden reklamere med :(

Besvarelse fra VENDERBY'S
Virkelig god service generelt.
Virkelig god service generelt.
Har et par gange nu haft kontakt med kundeservice, hvor de lever fuldstændig op til forventningerne, hvis ikke mere! Fuldstændig i top service.
På lager, skynder mig at købe og så… udsalg!
Har handlet her før og købt fornuftig kvalitet. Skrev mig op til en udsolgt str og fik besked om den nu igen var på lager. Bestiller, og dagen efter er det hele blevet sat ned.
Efter henvendelse til kundeservice fik jeg varerne til samme tilbudspris - god service!

Besvarelse fra VENDERBY'S
Lækker produkter og god kundeservice
Jeg har modtaget min pakke med en masse lækre produkter. Desværre var ét af produkterne forkert. Jeg kontaktede kundeservice og fik hurtigt svar. Nu er det rigtige produkt på vej. Kun ros herfra! 😍
Vær sikker på du køber den rigtige…
Vær sikker på du køber den rigtige størrelse fordi de sender ikke en returlabel med, og da jeg skrev ind til dem fik jeg intet svar der er gået flere måneder😒
Men leveringen var hurtig.

Dårlig service
Jeg købte en grøn blonde bluse til 300 kroner og efter kun to ganges brug begyndte den at løbe. Jeg var meget forsigtig, da jeg havde den på og sad på en stol, da den gik i stykker. Købet er et stykke tid siden, men jeg skrev direkte da det skete, men fik af vide at den ikke kunne returneres da den var af blonder. Jeg har flere gange oplevet det samme problem, dog hvor produktet sagtens kunne returneres. Jeg synes det er ekstremt dårlig kundeservice, at bluserne sættes til sådan en pris når kvaliteten er som den er, og firmaet ikke kan leve op til almen kundeservice.
Svar til Venderbys kundeservice:
Denne anmeldelse skrives ikke for at får penge tilbage eller lignende men for at informere andre køber om at produkternes pris ikke lever op til kvaliteten. Denne top reklameres som en fest top og kan ikke engang holde til at have på to gange.

Super god service og god kvalitets tøj
Super god service og god kvalitets tøj
Nogle ville måske sige deres tøj er dyrt men jeg syndes det gode prsier fordi du betaler for god service og gode kvaliteters varer jeg købte 3 af de samme bukser(deres low waist vide vera bukser) og det er de beste bukser ever!