Velorbis Anmeldelser

5,0

Fantastisk cykel - købte min i vinters for at have en elcykel til- og fra arbejde. Tip til udvikling kunne være at batteriet integreres mere smart og hurtigt at klikke af, men design og kvalitet er i... Se mere

Super oplevelse fra start til slut! Alle aftaler blev overholdt, så meget professionelt..👍 Og rigtig fede cykler.. 😊

Vi har bestillt 2 rigtig taylormade Velorbis business Københavner cycler ned til Zurich i Schweiz & elsker dem simpelhen. De kommer endda easy op til vores bjergby hvor vi lever. De er bestemt en... Se mere

Min 10 år gamle Velorbiscykel er klart den bedste og hurtigste cykel jeg nogensinde har haft. Alle tror jeg har en elcykel! Den kører stadigvæk fantastisk med sine tre gear i håndtaget, selvom jeg er... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Sportsbutik

VELORBIS manufacture hand built classic bicycles with focus on DESIGN, QUALITY and FUNCTIONALITY. We produce our bicycles in Germany which will guarantee you a classic bicycle of the highest quality, that will leave you with minimum maintenance. VELORBIS only use European quality components for the production. We think it should be stylish, practical and nice to ride a bicycle.

Hurtigt og nemt

Super service, højt humør og fantastiske produkter. Jeg ventede en enkelt dag på min cykel, fra bestilling til afhentelse. Ejerne er meget behjælpelige og sætter barren højt, hvad angår serviceniveau. Alt i alt en god oplevelse, og kan varmt anbefale butikken og ikke mindst deres produkter, hvilke er af høj kvalitet.

4. oktober 2016

Webshop og personlig betjening via telf.

Mine varer jeg havde bestilt via webshop, kom meget sent, og jeg måtte tage kontakt til jer. Pengene for mine varer, blev trukket den dag jeg bestilte varerne!. Da min varer dukkede ikke op efter flere dage, måtte jeg ringe til butikken, vedkommende var ikke var særlig hverken venlige eller hjælpsomme. Iøvrigt måtte jeg ringe mega mange gange før telefon blev taget. Jeg havde en trist oplevelse, hvor jeg flere gange måtte bede ekspedienten om at lade mig tale ud.
Afdelingen i Sverige hjalp med med at løse problemet.

26. september 2016

Hej Helle,

Tack för din feedback på köpet i vår webbutik. Vi skickar i normala fall våra ordrar till vårt lager samma dag som de kommer in till oss, och vi jobbar efter att det aldrig ska ta längre tid än 3-5 arbetsdagar för våra lagerförda produkter att levereras i Danmark. Jag vet att vi inte lyckades med detta för din order och jag beklagar detta.

För att det ska bli bättre i framtiden, jobbar vi nu med ett nytt system där våra kunder ska få ut löpande information i leveransprocessen, både på email och sms, så att kommunikationen förbättras. Inom kort kommer våra kunder också få möjlighet att spåra ett paket direkt på www.velorbis.dk under menyn "Ordre".

Vi kommer också att göra det tydligare på orderbekräftelsen vem man ska kontakta för att få hjälp med frågor kring våra webordrar, då våra säljare i butiken inte alltid är uppdaterade med status på våra ordrar som har lagts i vår webbutik.

Tack igen för din feedback, och jag hoppas vi kan göra detta bättre i framtiden.

Mvh,
Velorbis

Tager ikke varer retur som lovet

Vi har desværre haft en rigtig ærgerlig oplevelse med vores køb hos velorbis. Min kæreste købte et sæt håndtag til min cykel, og sikrede sig i forbindelse med købet at velorbis ville tage dem retur, hvilket sælger forsikrede hende om at de ville. Men da hun kom med kvitteringen og ville returnere dem, så nægtede Velorbis at tage dem retur og behandlede hende meget nedladende. Gennemført trist oplevelse.

21. september 2016

Kære Rasmus,

vi er rigtigt kede af, at din kæreste har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi har undersøgt sagen og forholdet er således, at Ifølge lovgivningen har man ikke automatisk fortrydelsesret, når man handler i en butik. Vi tilbyder dog som en service, at vores kunder kan returnere eller bytte varen i op til 14 dage fra dato fra købstidspunktet. Dette skriver vi også i vores T&C på hjemmsiden.

I din kærestes tilfælde var denne tidsfrist desværre udløbet og vores ansatte afviste derfor korrekt kravet om returnering.

Ved gennemgang af vores procedurer og snak med sælgeren, har vi fundet ud af at denne tidsbegrænsede fortrydelsesret, ikke var blevet ordentligt kommuikeret til hende, ej heller var det noteret på kvitteringen. Vi foreslår derfor, at hun kommer forbi os ved lejlighed og får returneret fejlkøbet.

Vi har i samme forbindelse reviewet vores returpolitik, og vurderet om 14 dages returret er tilstrækkelig tid for vores kunder, til at fortryde købet, og på denne baggrund har vi vurderet, at fristen for returnering af fejlkøb, bør udvides til 30 dage fra købsdatoen. Vi har ligeledes instrueret vores sælgere i at kommunikere disse betingelser bedre til kunderne i fremtiden.

Endnu engang må vi beklage din kærestes uheldige oplevelse, og håber, at hun vil kigge forbi os igen.

Mvh

Bad after sales service

Da jeg købte min Velorbis cykel blev jeg informeret at denne skulle igennem en opspænding når jeg havde kørt på cyklen et par måneder. Dette kunne ske på Nansensgade, hvor jeg ligeledes fik udleveret cyklen. Da jeg nu ønsker at få cyklen efterspændt tilbydes denne service ikke længere. Det er således kun et salgskontor med absolut ingen after sales services. Utroligt med den pris der betales for Velorbis.

18. marts 2016

Hej Rasmus,

vi har taget din anmeldelse til efterretning og tilbyder nu (igen) gratis efterspænding af nye cykler inden for 2 måneder fra købsdato. Vi har 2 serviceværksteder i hhv København og Aarhus, der udfører denne gratis service og man kan finde adresserne på vores hjemmeside. Det er vigtig at man overholder tidsfristen på de 2 måneder, samt husker at medbringe sin originale købskvittering, der stemples af servicepartneren, når efterspænding er udført. Du er velkommen til at henvende dig til os via telefon eller email, så finder vi en løsning der passer dig. Ha' en god dag.

Mvh

Hurtig og god service!

Jeg oplevede desværre at et beslag til en cykellygte knækkede pga. Frost.

Jeg kontaktede Velorbis på mail og havde inden for 1 hverdag modtaget et nyt beslag kvit og frit!

Fantastisk kundeservice.

12. januar 2016

Strålende service - fabelagtig cykel

Var i butikken for at hente min Churchill Baloon forleden. Det var som at være på besøg i et hyggeligt hjem hvor jeg blev sat i en Chesterfield mens sælgeren gennemgik cyklen for mig, for at sikre sig at det var sådan, jeg havde bestilt den. Rart at der stadig er nogen, der giver sig tid til en.
Cyklen er fantastisk og de 20 km hjem blev tilbagelagt med et stort smil.
Den er en "head turner" og det bedste to hjulede køb jeg nogensinde har gjort.
Jeg kan i den grad anbefale Velorbis, både for service og som produkt.

11. oktober 2015

Super lækker cykel

Fik for 2 uger siden en super lækker Kopenhagen Ladies cykel i beige med front carrier. Den cykler bare som en drøm. Meget behageligt. Specielt Velorbis lædersaddel bidrager til en god køretur. Service var også i top. Så hvis du ser en sød pige på en lækker Velorbis cykel i orange frakke, der matcher de orange bungee straps på front carrier, så er det mig. Kan varmt anbefale Velorbis.

10. oktober 2015

Jeg kommer netop fra butikken og har kun godt at sige. Beslaget til min cykelkurv gik i stykker, da jeg fornyeligt ville stramme det efter. Jeg havde glemt at smøre gevindet og det var derfor "vokset sammen". I butikken fik jeg gode råd og et helt nyt beslag med gratis. Det kan man kun blive glad af. Tak fra Anne

17. september 2015

Forbløffende god service

Havde en overraskende og god oplevelse med Velorbis. Jeg købte en "Velorbis Student " for 4 år siden. Skøn cykel, flot cykel, god cykel. Men stellet og skærmene begyndte at ruste.

Jeg gik ind med den, og de sagde at der havde været en lille forsending i netop 2010 der havde rustproblemer. Normalt sendte de dem til omlakering i hos producenten i Tyskland. Men netop min cykel var meget hårdt ramt af rust, sagde de, og det var bare ikke i orden.

Så for 500 kr. fik jeg som kompensation en splinterny Velorbis i samme prisklasse og kørte glad fra butikken efter fem minutter. Siden min 4 år gamle Velorbis og denne er der virkelig sket meget. Det er en bedre cykel, simpelthen. Bedre finish, smuk lædersaddel, shimano-gear, god balance i stel, fede dæk og høj cigarføring.

Har aldrig oplevet lignende god service, så 5 stjerner herfra.

28. april 2015

DEJLIGE CYKLER OG GOD BETJENING

Jeg har netop fået min nye cykel - den kører som en drøm, og den er så flot! Jeg har fået den specialbygget, og det har fungeret upåklageligt. Butikken har også efterfølgende hjulpet mig med justering af højden på styret m.v., og de har været så søde.

23. april 2014

Fantastisk flotte cykler i højeste kvalitet

I lørdags hentede vi vores to nye Velorbis cykler (en klassisk dame- og en sporty herrecykel). Det er ubetinget byens smukkeste cykler, man bliver i godt humør bare af at se på dem. Det er tydeligt, at intet overlades til tilfældighederne her - jeg tror, at de har vendt, drejet og vurderet hver eneste del, både for sig selv og som en integreret del af det samlede produkt. Kommunikationen har været fin hele vejen gennem bestilling/køb, men særligt ved udleveringen var servicen i top - dele blev sat på, flyttet rundt, justeret, skiftet, etc. indtil vi var 100% tilfredse. Jeg har kørt Velorbis i adskillige år og kvaliteten er i top. En let aftørring, så ser cyklen ud som ny igen. Fem glade stjerner herfra.

6. april 2014

Kanon service, fede cykler

Købte i januar måned en Velorbis cykel ( Arrow ) i deres showroom/butik på Nørre Farimagsgade og det er ganske enkelt den fedeste cykel jeg jeg nogensinde har haft. - Den køre fantastisk og er bare så cool.

18. marts 2014