Velorbis Anmeldelser

5,0

Fantastisk cykel - købte min i vinters for at have en elcykel til- og fra arbejde. Tip til udvikling kunne være at batteriet integreres mere smart og hurtigt at klikke af, men design og kvalitet er i... Se mere

Super oplevelse fra start til slut! Alle aftaler blev overholdt, så meget professionelt..👍 Og rigtig fede cykler.. 😊

Vi har bestillt 2 rigtig taylormade Velorbis business Københavner cycler ned til Zurich i Schweiz & elsker dem simpelhen. De kommer endda easy op til vores bjergby hvor vi lever. De er bestemt en... Se mere

Min 10 år gamle Velorbiscykel er klart den bedste og hurtigste cykel jeg nogensinde har haft. Alle tror jeg har en elcykel! Den kører stadigvæk fantastisk med sine tre gear i håndtaget, selvom jeg er... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Sportsbutik

VELORBIS manufacture hand built classic bicycles with focus on DESIGN, QUALITY and FUNCTIONALITY. We produce our bicycles in Germany which will guarantee you a classic bicycle of the highest quality, that will leave you with minimum maintenance. VELORBIS only use European quality components for the production. We think it should be stylish, practical and nice to ride a bicycle.

5,0

I tvivl om de overhovedet vil levere?

Bestilte en velorbis balloon med det hele til en pris af 10.500,00kr.for 9 uger siden
men får nu at vide at de har lavet om på konceptet,så cykelhandleren skal bestille mindst 5 stk.røde cykler af gangen?De må da tjene for mange penge siden man ikke kan levere varen inden for aftalt tid 6-8 uger.
Fatter ikke rigtig at nogle mennesker gider lave problemer for andre medmennesker
så spyt da ud at i ikke gider handle med os,så henvender vi os da bare til Tyskland!
Vi havde glædet os til en ny cykel her i foråret!

11. marts 2014

Dårlig service.

Køb af første cykel, gik godt.
Køb af anden cykel, gik i vasken.
De vender ikke tilbage, virker irriteret når du ringer og rykker for svar.
Velorbis har nogle cool cykler, bare enormt ærgeligt servicen ikke er derefter.

6/3-2014
Som baggrund for overstående anmeldelse, modtog jeg en mail i min indbakke, hvilket er den eneste respons jeg har fået fra dem.
Hvor i der står, Velorbis har læst min anmeldelse her på Truspilot, og jeg bliver bedt om at finde et andet sted, at købe min cykel.
Hvis det var min virksomhed, som havde fået en anmeldelse som min, havde jeg skyndt mig at gøre det godt igen. Men sådan er vi så forskellige.

7. marts 2014

Fantastisk service!

Har en efterhånden ældre Velorbis der stadigt køre som den skal, har et par gange valgt at sende den ind til Velorbis værksted for at få lavet et par småting og hver gang har de fixet langt mere end det efterspurgte, blot som en service!

20. januar 2014

Super dårlig service!!!!

Historien om mig og velorbis!!!

Jeg havde brændt mig varm - nærmest forelsket mig i, en elegant damecykel fra velorbis... Dog syntes jeg at den var noget dyr, men fik overbevist mig selv om at det var det rigtig valg - glad bestilte jeg cyklen på Peter Bangsvej.. De havde den desværre ikke hjemme, men ekspedienten ville bestille den hjem - han oplyste at der ville gå en uges tid - de ville ringe når den var kommet hjem..

Der gik 1 uge, der gik 2 og der gik 3 uger!!! Der var radiotavshed - ingen ringet!!! Efter 3 uger ringer jeg ned til butikken - ups de havde glemt at bestille den hjem. Ekspedienten beklaget og fortalte at de havde meget travlt, men han ville bestille den hjem med det samme.. Efter 2 uger fik jeg så cyklen - jeg var glad, lykkelig og stolt da jeg cyklet fra butikken..

Så en dag skulle cyklen på værksted - jeg ringet og aftalte en tid for aflevering (det blev en lørdag) Lørdagen kom og jeg tog afsted for at aflevere min cykel - værkstedet havde åben fra 11-15. Jeg ankom foran værkstedet 10.55, der var ingen i butikken, men klokken var jo heller ikke 11.00 endnu. Hmmmm, klokken blev 11.10 (ingen i butikken) klokken blev 11.20 (stadigvæk meget lukket butik!!!) Her bliver jeg lidt i tvivl om jeg nu havde misforstået aftalen - heldigvis i sammen sekund kommer der en anden, som også skal aflever sin cykel til reparation.. Han havde ligesom mig, talt med en og aftale at aflevere cyklen denne lørdag.. Efter noget tid hvor vi venter, snakker og undre os over at der ikke var nogen på værkstedet, gå vi op i butikken på Nørre Farimagsgade og aflevere cyklerne her (så vil ekspedient sørge for at de kommer ned på værkstedet) ekspedienten siger at de vil ringe når cyklen kan hentes - jeg takker, og får lige slynget ud at det sgu er lidt dårlig service!!!!

En uge efter har jeg stadigvæk intet høre!!! Jeg ringer for at høre om min cykel snart er færdig - får fat i en som sidder på deres kontor (forklare ham at min cykel er til reparation og at jeg rent faktisk syntes at det er skide dårligt at værkstedet var lukket den dag jeg skulle aflever min cykel!!) Han beklager og siger at de også har haft en del problemer med mekanikeren!!! (øhhh jeg er ligeglad, jeg vil bare vide hvad der sker med min cykel) yderligere siger han at han ikke kan hjælpe mig, for han tog bare telefonen!!! Efter lidt snak frem og tilbage, får han mit afleveringsnummer og han vil ringe tilbage når han har snakket med mekanikeren!!! Bliver ringet op efter 1 time (min cykel havde forputtet sig, men de vil lave den samme dag - det er mandag) Jeg taler personligt med mekanikeren og aftaler at jeg skal hente min cykel om onsdagen, i butikken og ikke på værkstedet (det har nemlig lukket, men det er ikke et problem for mekanikeren at smide cyklen op i butikken) Onsdagen kommer og jeg begiver mig afsted mod butikken efter arbejde - men kun for at konstatere at der er lukket!!!!!!!!!

Rasende går jeg hjem!!! Tjekker ders åbningstider og beslutter mig for at prøve lykken om lørdagen - på hjemmesiden står følgende åbningstider:

VELORBIS STORE

Mandag, Tirsdag, Torsdag: 15.00 - 18.00
Onsdag, Fredag: Lukket
Lørdag: 11.00-16.00
Søndag: Lukket

Lørdag drager jeg afsted for at hente min cykel på værkstedet - men må igen konstatere at der er lukket - tænker at jeg vil smutte op i butikken, for så må de altså åbne værkstedet, så jeg kan få min cykel... Butikken har så også lukket!!! Ringer på det telefon nummer der står på døren og får fat i Kenneth - forklare ham at jeg gerne vil hente min cykel.. Han virker lidt irriteret og spørg om jeg har en aftale - det har jeg ikke.. Han oplyser så at der er lukket om lørdagen, men har åben efter aftale, men jeg kan gå op i butikken der skulle være nogen som måske kunne hjælpe.. Siger at jeg står foran butikken og den er lukket!!! Fornærmet spørg han mig om hvad klokken er - øhh 11.30 (butikken har åben fra kl.10 iflg deres hjemmeside) han forstå ikke hvorfor der ikke er nogen og undskylder med at de jo også har travlt med deres nye Store i Ilum - hvilket jeg er ret ligeglad med, jeg vil bare gerne have min cykel NU!!!

Aftalen bliver at jeg kan hente cyklen tirsdag inden 18.00 og Kenneth lovet at der er nogen på værkstedet.. - i skrivende stund har jeg ikke fået cyklen endnu, men det er også først tirsdag om 2 dage..

Ville ønske jeg aldrig havde købt denne cykel for det har efterhånden udviklet sig til et sandt cykeldrama!!!

Og hvad sker der for at man har åbningstid på en hjemmeside, som OVERHOVEDET ikke passer!!!!!!

Virkelig DÅRLIG SERVICE og ingen vil tage ansvar!!!!!!!!!!

30. marts 2013

Kun Til Pynt

Øv øv øv!
Jeg købte min cykel for et halvandet år siden da jeg ville poste gode penge i en ordentlig cykel fordi jeg har brug for en troværdig og funktionel cykel.
Desværre har min Velorbis cykel kun været til besvær og alt for dyr i forhold til kvaliteten! Jeg nåede igennem to cykelkurve (der ikke kunne holde til mere end 2 kg) på 4 måneder og begge dæk var fuldstændigt slidt op efter et år og måtte udskiftes sammen med nye slanger. Klingen(det store tandhjul som kæden sidder på) har jeg også måtte udskifte da den var vind og skæv, samt gearet er også måtte lade livet da cyklen ikke kunne skifte gear efter et halvt år. Jeg ringede engang til Velorbis på Frederiksberg, hvor jeg har købt den, for at høre hvor meget garantien omfattede, men fik af vide at da cyklen kunne være væltet og blevet beskadiget kunne de ikke dække noget.
Jeg er virkelig ked af at have købt en Velorbis cykel og den har kostet købspris i udskiftninger og reparationer plus at alle cyklens små dele ruster og knækker!
Det eneste holdbare ved cykel er ringeklokken.

Velorbis har nogle flotte cykler, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen!

20. februar 2013

Min bedste cykel nogensinde.

Tidligere var her en lidt vranten anmeldelse, min gamle Velorbis rustede lidt for meget og gearene drillede. For et år siden købte jeg en ny, for deres cykler jo flotte. Jeg må krybe til korset og sige at min cykel er den bedste cykel jeg har haft i et langt cykelliv, den ruster ikke, gearene virker, lyset virker og man kører gennem trafikken med et majestætisk oveblik, ja folk vender sig om og ser på cyklen med de flotte hvide ballondæk. En cykel i en kvalitet fra den gang verden ikke var gået helt af lave det var alt jeg bad om i min gamle anmeldelse, det har jeg fået!

25. maj 2012
Velorbis-logo

Besvarelse fra Velorbis

Hej Jesper,

vi har gode nyheder til dig. velorbis giver rustgaranti så du kommer blot forbi vores værksted på Frederiksberg så udskifter vi de rustede komponenter under garantien. Fra 2010 ændrede vi en række komponenter til rustfri samt galvaniserede vores skærme og bagagebærer (vi er de eneste i branchen der nu har rustfri skærme og bagagebærer i metal)! Gearet vi benyttede da du købte cyklen er det mest brugte gear på det danske marked og med en justering eller nyt kabel burde der ikke være problemer. Til sidst bruger vi det bedste dynamodrevne lyssystem fra tyske Bush & Muller og går det i stykker kan det altid laves og oftest under garantien, så kig forbi vores værksted så fixer vi din Velorbis, så du igen er fuldt tilfreds. Husk Velorbis er vores eget brand og vi lever af tilfredse kunder!

mvh kenneth 31110030

Helt igennem en super oplevelse

I slutningen af 2011 købte jeg en Velorbis Student Balloon med 3 gear. Cyklen stod klar i forretningen som aftalt ved afhentning og jeg oplevede super service fra første sekund i butikken på Frederiksberg til køb og afhentning. Jeg har som rigtig københavner cyklet hver dag siden jeg var lille dreng og finder stor tilfredsstillelse i at sætte mig op på så lækker en cykel med stor køreglæde og kører min. 1 time, hver dag i indre by og brokvarterene.
Det er en fantastisk cykel, hvor der er kræset om detaljerne såsom læderhåndtag, Brooks saddel, logo i bagagebæger mv.
Da denne type cykel normal er tung og køre, bliver mine medtrafikanter godt overrasket når de bliver overhalet i fuld fart af en ”klassisk herrecykel”, nemlig en Velorbis Student Balloon.

15. januar 2012

En daglig fornøjelse!

Købte for et halvt års tid siden en Student Balloon- og den vækker stadig lige stor glæde med sit fortrinlige udseende, hver morgen når den hives ud af skuret.
Jeg er imponeret over dækkene; I starten gik jeg meget op i et pumpe dem sten hårdt, men opdagede faktisk, at de rullede helt fint selv ved lidt lavere tryk, som er rart, når man svinger ud på de rodbefængte skovstier.
Jeg får kort sagt lige så meget glæde ud af denne cykel, som jeg gør af mine fire gange så dyre mountainbikes.
Hvis man er i nogenlunde form, så vil man dog nok, som undertegnede, få en mindre klinge bag på, da gearingen er for lav til folk med en ordentlig rugbrødsmotor- jeg mener, jeg kørte før dagligt op ad klampenborgbakken i tungeste gear, hvilket jo var lidt skørt.
Er spændt på hvordan den klarer vinteren, for man bliver jo lovet nogle rustfri skærme og lign. og det løfte vil jeg naturligvis holde Velorbisdrengene op på, hvis den alligevel begynder at ruste.

22. december 2011

Fed cykel - kanon service

Fede cykler og kanon service, mere er der ikke at sige.

Havde en Viva tidligere, som ikke var nær så robust eller "færdiggjort" i finish. Manglede derudover et sted at kunne tage hen, når cyklen skulle efterspændes/have service.

Hos Velorbis var servicen i butikken ifm., både salg og efterspænding sublim - her føler man virkeligt at man har købt noget "specielt" og derfor behandles specielt.

Bestemt en lækker feinschmaker butik med eksklusive produkter, der er meget mere en "bare" en cykel.

Kan kun anbefales.

28. oktober 2011

God Service

Købte en ballon cykel derinde for godt og vel næsten 2 år siden. Jeg syntes den kører fantastisk og er yderst elegant.

Jeg har dog oplevet mange problemer med den gennem de 2 år. Min baglygte virker ikke, mine gear er gået i stykker flere gange. Min pedal er gået løs, og min håndbremse virker ikke ordentligt, samt rust over de fleste skærme...

Men hver gang jeg har været forbi koncept butikken på Peter bangsvej har servicen dog været upåklagelig. Har fået ordenet diverse fejl og skader osv. Alt dette uden den store diskussion.

Det er altså en fantastisk cykel, og på trods af de mange fejl, tror jeg at jeg ville købe den igen, håber at jeg bare har været uheldig med en mandags cykel...

30. juni 2011

smukt og moderne i bedste kvalitet

Jeg har købt en meget fin, klassisk letvægt damecykel hos Velorbis. Servicen i forretningen på Peter Bangsvej i Kbh. er troværdig og det er nemt at kommunikere sine ønsker med de ansatte, som har en god fornemmelse for vigtigheden i at æstetik og kvalitet altid følges ad. At der er fokus på funktionalitet & design ses også tydeligt på indretningen af butikken, som er stilren og velovervejet.

19. juni 2011

løgnagtig sælgerpræstation

Jeg har for lidt under et år siden købt en damecykel fra Velorbis i sølv og med ballondæk... Den har et lækkert design men der har været alt for mange problemer med den!!
Sælgeren lagde kraftig vægt på at skulle der blive det mindste med min nye cykel, skulle jeg bare komme forbi med den.. Men problemet var/er at når jeg ringer til dem, tager de aldrig telefonen, ej heller ringer tilbage når jeg har lagt beskeder på deres svare og deres åbningstider er heller ikke blevet overholdt - så 3 gange er jeg nu kommet forbi (vel og mærket i deres såkalte åbningstider) og der har været lukket...
Jeg har så valgt (der var ingen andre muligheder) at bruge en anden cykelmekaniker, og dem har jeg været tilfredse med..
Men mine gear har på under 1 år været gået i stykker 3 gange, og dynamolygten (som skulle være så smart, hvilke den også var de par uger den har virket!!!!) har virket sporadisk lige siden jeg fik cyklen hjem. Nu hentede jeg så min cykel igår fra mekanikeren, og fik den ubehagelige nyhed at hele fordækket med dynamovirksomheden indeni skal skiftes, for den duer slet ikke... og det vil koste mig flere tusinde kroner!
Og lige som en bonus oveni så er min cykel rustet jævnt over det hele, hvilket jeg fik besked på den IKKE ville gøre, da de var gået over til at bruge en ny maling...
Jeg er meget træt af hele dette cykeldrama, og ville ønske jeg ALDRIG havde købt min cykel hos Velorbis!!

7. juli 2010

Service i top

Jeg har en Velorbis herrecykel, og min kæreste en tilsvarende damecykel. Vi har kun oplevet fantastisk service hos Velorbis, både i forbindelse med købet af min egen cykel der er helt ny og service på min kærestes, der er et par år gammel. Vi har modtaget god rådgivning omkring køb og service, telefonisk kontakt og produktets kvalitet er meget højt - vi er meget tilfredse og glæder os til mange år og kilometer endnu på vores Velorbis-cykler.

6. juli 2010

Flot dansk design, super god at cykle på og upåklagelig service.

Efter jeg havde købt mig en Velorbis Churchill Balloon, var det at køre på Københavns brosten nærmest blevet til en fornøjelse.
At sidde på sin cykel iført jakkesæt mens man kører ud ad vejen sammen med alle de andre cykelister er altid dejligt, men at gøre det med stil er SÅ fedt. At man samtidig får masser af anerkendende blikke hvor end man kommer frem, så ved man at man har en cykel der bare er lækker.
Sidst men ikke mindst må jeg også komplimentere den gode service man får i butikken på Frederiksberg. Altid smilende folk i butikken og det gælder både kunder og personale. Og har jeg en ting som lige skal justeres/rettes til, er de altid klar med en hjælpende hånd.

TAK Velorbis, for endnu en ting vi kan være stolte af i Danmark ud over Den Lille Havfrue.

28. maj 2010

Super service hos Velorbis Concept Store på Frederiksberg

Man kan bestemt ikke klage over servicen hos Velorbis. Jeg bestilte i August en ny Velorbis Scrap Deluxe med 7 gear i deres flotte concept store på Frederiksberg. Ekspedienten var særdeles fagkynding og venligt og tog sig god tid til alle mine spørgsmål. Vi endte med at en Herrecykel med 7 gear var det bedste for mig og der var op til 6 ugers ventetid på cyklen, hvilket jeg syntes var langt tid idet jeg skulle bruge en cykel med det samme. Men de flinke Velorbisser tilbød mig en lånecykel som jeg brugte indtil min fine cykel ankom. Super service og intet at være utilfreds med hos Velorbis!...Og cyklen den kører som en drøm med de brune balloon dæk som overhovedet ikke er langsomme som jeg troede. Kan anbefales at prøve....

7. november 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (270 anmeldelser)