Världens Historia Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mycket välskrivet, detaljerat och underhållande. Fina bilder och bildtexter. Älskar historia och är intresserad av hur mycket av historien skapat den värld vi lever i nu. Mycket bra tidning som kan lä... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Typ kvällstidning för historienördar. Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerations... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Historia är jag mycket intresserad av, Det spelar inte någon roll om det som berättas i Världens Historia inträffade för fler tusen år sedan det är lika intressant och spännande. Jag tycker att era... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En spännande och bra tidning, som alltid har ett blandat och intressant innehåll. Allt från långa artiklar till små notiser. Alla nummer har inte för mig bara intressanta artiklar men oftast är de änd... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tidningen i sig är bra men kundservice är inte bra

Tidningen i sig är bra. Tog ett tre månaders abonnemang. Men blir nu ringd av en person som ville att jag skulle teckna om och även när jag informerar att jag är utomlands för begravning fortsätter med sitt manus utan att låta mig tala. När han försöker binda mig säger jag nej flera gånger och då lägger han på i luren. Är nöjd med produkten men om detta är bemötande av deras kundservice så kommer jag definitivt inte förnya då jag inte ens får tänka (speciellt då jag är utomlands för en BEGRAVNING) och direkt när jag säger nej lägger på. Så nu ska jag stressa och hålla utkik så han inte försöker sätta någon ny prenumeration på mig.

26. marts 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Hej igen. Vi är glada över att vi har hittat en lösning tillsammans som alla är nöjda med. Vi hoppas att detta kan hjälpa dig att ändra din uppfattning av Bonnier Publications, och du kanske vill uppdatera din recension. Vi önskar dig en trevlig dag! :)
Med vänliga hälsningar, Alexandra från Bonnier kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Den tidningen är fylld av fakta

Den tidningen är fylld av fakta. Den bästa populära tidning när det gäller historia!

20. marts 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Tack för de fina orden och alla 5 stjärnorna. :)
Vänliga hälsningar Alexandra, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sunkigt med all marknadsföring

Är supernöjd med tidningen, information om när första numret skulle komma och själva leveransen av tidningen. Men all konstant reklam och mejlbombande efteråt - det är så 2000-talet. Jag har köpt produkten behöver inte få mer reklam! Har i omgångar gått in på hemsidan och stängt av.

Tycker också att detta automatiska förlängningsupplägg är så tråkigt. Det är anledningen till att jag undvikit prenumeration i snart 20 år då det första man måste göra är att säga upp den så man inte fastnar i något. Ett tips är att göra en bra tidining - få nöjda kunder - och ha en vettig affärsrelation med dessa kunder. Nu känns det bara som lurendrejeri.

Inser att hela förlagsbranschen är helt förlegad och det känns så också denna gång. Gammaldags marknadsföring och "abonnemang". Synd! Verkligen synd! För grundprodukten är bra!

23. marts 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Tack så mycket för din recension och feedbacken. Jag har nu tagit din feedback och skickat den vidare till redaktionen och förlaget. Marknadsföringen är nu även stoppad via mail för din del. :)
Mvh Alexandra, Bonnier Kundtjänst

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra artiklar men tyvärr väldigt mycket…

Bra artiklar men tyvärr väldigt mycket som jag inte är intresserad av därför har jag sagt upp prenumerationen

23. marts 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Tack för din recension och kul ändå att du tycker att artiklarna är bra även fast du har avslutat din prenumeration. :)

Världens alla hörn

Finns ofta många intressanta artiklar om historia från världens alla hörn.
Små notiser om mini fakta tex om ett specifikt föremål eller någon uråldrig tradition. Jag finner dessa mini fakta roliga och får mig ofta att leta mer om dessa på olika sidor på nätet. Läs mer må bättre!

7. marts 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Hej Maria! Tusen tack för den fina recensionen. :)
Mvh Alexandra, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det är för mycket med Nazityskland och…

Det är för mycket med Nazityskland och knappt något om kommunismen som många borde lära sig mer om.

6. marts 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Tack för din recension. Vi värdesätter din feedback och den har vidarebefordrats till redaktionen. :)
Mvh Alexandra, Bonnier Kundtjänst

Mvh
Thomas, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rörigt omöjligt att överblicka

Rörigt omöjligt att överblicka. Kommer inte förnya prenumerationen!

24. februar 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Med vänliga hälsningar Alexandra, Bonnier kundtjänst.

jätte bra

Kan ej beroende på ålderskrämpor.

22. februar 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Hej Carl! Tusen tack för de fem stjärnorna. :) Mvh Alexandra, Bonnier kundtjänst.

mycket bra och informativ

Denna tidning till min sambo, han gillar den verkligen!

8. februar 2023

Besvarelse fra Världens Historia

Hej Anna! Tusen tack för den fina recensionen. :) Mvh Alexandra, Bonnier kundtjänst.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.