Allt var kanonbra med transporterna till o från hotellet. Hotellet var lite slitet och banan kunde vara i bättre skick men det är inte researrangörens fel. Stenhårda bunkrar. Fairways som en mede... Se mere
Virksomheden har svaret
Kristoffer sydde ihop vår resa bara några få dagar innan avresa som egentligen skulle ägt rum med annat golfresebolag men som avbokades pga Detur-härvan. Måste säga att den personliga kontakten och le... Se mere
Perfekt service med transporter. Bra hotell Trevlig och tjänstvillig personal Fint poolområde Lite torftig frukost- inga nykokta ägg, hade uppskattat en sillbit
Virksomheden har svaret
Golf by OLKA är en del av OLKA Sportresor AB och specialiserar sig på golfresor till noggrant utvalda destinationer i Europa och världen. Under det senaste året reste över 45 000 personer med oss, och bolaget omsatte 170 miljoner kronor. OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få reseföretag med högsta kreditvärdighet enligt UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen (SRF) och ställer full resegaranti till Kammarkollegiet.
Masthamnsgatan 5, 413 27, Göteborg, Sverige
Allt var kanonbra med transporterna till o från hotellet.
Stenhårda bunkrar.
Fairways som en medelmåttig svensk bana.
Greener får godkänt.
Kommer förmodligen åka med Olka igen men till ett bättre ställe.

Besvarelse fra Golf by OLKA
Bra dialog under bokningen. Snabba svar i mailkontakten. Väl fungerande boende. Bilhyra utan krångel.

Besvarelse fra Golf by OLKA
Perfekt service med transporter.
Bra hotell
Trevlig och tjänstvillig personal
Fint poolområde
Lite torftig frukost- inga nykokta ägg, hade uppskattat en sillbit

Besvarelse fra Golf by OLKA
Kontakten med Olka före och under resan funkade mycket bra. Allt flöt på bra med flyg, hyrbil, boendet och spel på 3 olika golfbanor. Boendet på Aloha Hill Club var mycket bra och ungefär som förväntat, även om inredningen och prylarna i lägenheten skulle behöva en uppfräschning, det börjar bli lite slitet. Vi är nöjda med golfen på Los Naranjos och Atalaya.

Besvarelse fra Golf by OLKA
Allt klickade, hela resan var helt perfekt in i minsta detalj.

Besvarelse fra Golf by OLKA
Bra reseupplägg! Ett paket med hyrbil, boende och golf till rätt kvalitet och pris. Personlig kontakt med researrangör ökade på kvaliteten.

Besvarelse fra Golf by OLKA
Har rest till islantilla golf för tredje gången och fått hjälp med bokningen av Kristoffer. Han är ett bra bollplank när resor skall bokas. Vi kan lita på att allt blir som det är bokat

Besvarelse fra Golf by OLKA
Kristoffer Pettersson är outstanding.
Nästa gång önskar vi nog en SAS-uppgradering.

Besvarelse fra Golf by OLKA
Allt var bra, från början till slut. Sätena på flygplanet var bedrövligt dåliga. Hemska, träsmak efter 30 min

Besvarelse fra Golf by OLKA
Helt ok att resa med. Lite strul men Olka ordnade upp det galant

Besvarelse fra Golf by OLKA
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.