Laddatillsammans! Vad kunde bli bättre än er installation i vår BRF. Upplands Väsby skriker efter mera laddplatser. Ni har installerat 27 laddplatser med AMP5 lösning. Till ett bra pris och en... Se mere

Virksomheden har svaret
Nu har vi haft Ladda tillsammmans under ca. 6 månader och kan bara meddela att de håller vad de lovar. Vi valde Ladda tillsammans då vi fick ett mycket positivt bemötande av Linus och hans persona... Se mere
Virksomheden har svaret
Långsamma underentreprenörer som inte kommunicerar tydligt vad de håller på med. Slutresultatet är väl OK men viss kabeldragning lämnar en del att önska.
Virksomheden har svaret
Vi har precis installerat 15 laddpunkter med hjälp av LaddaTillsammans - från ax till limpa har de varit kunniga, hjälpsamma och lösningsorienterade. Det har gått snabbt att få allt på plats; det vi... Se mere
LaddaTillsammans – vi installerar kompletta laddlösningar med laddboxar och laddstolpar. LaddaTillsammans är ett erfaret företag som specialiserar sig på elbilsladdning för bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag i hela Sverige. Vår vision är att göra resandet med elbil enkelt och bekymmersfritt genom smarta, säkra och hållbara laddlösningar. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar där både laddbox och laddstolpe kan ingå, alltid anpassade efter kundens behov. Tack vare vårt nätverk av noggrant utvalda elektriker i hela landet kan vi säkerställa trygga installationer och långsiktig service – oavsett var du befinner dig. Med LaddaTillsammans får du mer än bara hårdvara. Vi hjälper dig hela vägen – från behovsanalys och projektering till installation, drift och support. Våra laddlösningar är utformade för att minimera både kostnader och administration samtidigt som de skapar mervärde för boende och medarbetare. Vi strävar efter att bygga flexibla system som växer i takt med framtida behov. Oavsett om ditt projekt kräver flera laddboxar i ett garage eller laddstolpar på en parkeringsplats är vi den pålitliga partnern. LaddaTillsammans levererar laddlösningar som fungerar idag – och håller i många år framöver.
Filbornavägen 5, 252 76, Helsingborg, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vi är nöjda med hela arbetet, hur förberedelser planerades samt engagemang från Ladda tillsammans.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Har inte börjat ladda än, men snabb respons när jag ville låsa upp min laddkabel.

Laddatillsammans!
Vad kunde bli bättre än er installation i vår BRF.
Upplands Väsby skriker efter mera laddplatser.
Ni har installerat 27 laddplatser med AMP5 lösning.
Till ett bra pris och en synnerligen proffsig installation.
Högsta betyg på alla punkter.
Vill ni så kan vi visa vår anläggning för andra intresserade BRF:er.
BRF Ljuspunkten Väsby

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Fick ett bra intryck i början men dålig informerat till oss boende nu när dom är igång. Känns inte som det har någon ansvarig på plats.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Slutresultatet är väl OK men viss kabeldragning lämnar en del att önska.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Det var lite strul (förseningar mm) under installationen av våra laddboxar, men LaddaTillsammans löste detta så småningom. Vi är mycket nöjda med anläggningen och våra kontakter med LaddaTillsammans har varit smidiga.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Fungerar mycket bra, ej några problem, är el ekonomisk vinning för förening efter våra prissättningar.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Vi valde Ladda tillsammans då vi fick ett mycket positivt bemötande av Linus och hans personal.
Snabb överflytt med nya laddboxar och bilen är fulladdad varje morgon när man hämtar den. Vi köpte även omvandlare till stolparna så man kan t.ex. dammsuga bilen.
Kan varmt rekomendera dem.
MVH Brf Trollenäs

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Sammantaget en bra process tillsammans med Ladda tillsammans och Maria Park el.
Arbetet påbörjade snabbt och slutfördes som förväntat. En liten försening pga leveransförsening av en komponent, men inget som stör bilden.
Claes Gard
Samf. Kvick, Hbg

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Riktigt bra service, professionellt bemötande och riktigt fin samt tydlig projektledning genom hela projektet. Kan varmt rekommenderas.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Kanon upplevelse från upphandling till färdig anläggning. Frågetecken och eventuella bumps under resans gång löser Christoffer och Totte direkt. Tidplan hålls till punkt och pricka. / Ola Persson. Riksbyggen

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Vi valde Ladda Tillsammans och har nu installerat 12 laddplatser i vår Brf i Vallda.
Mycket nöjda från start till slut med den snabba och proffsiga hjälp vi fått av Linus och Christoffer

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Bra hela vägen och säkerligen även till det lilla som är kvar med hjälp att söka bidrag, momsreg etc.
Vi upphandlade en laddlösning med 22 laddpunkter i vår BRF.
Valet hamnade på LaddaTillsammans för att de dels hade en av de mest prisvärda lösningarna men framförallt för att de passade väldigt bra för göra ett jobb i denna storleken och direkt kunde svara på alla frågor som dök upp längst vägen. Både deras egan personal samt den av dom anlitade underleverantören (elektriker) Har varit väldigt professionella, trevliga och utfört ett riktigt bra jobb.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Smidig installation och väl genomfört! Från start till avslut av projektet är vi nöjda med all arbete, samtliga inblandade i projektet har alltid varit tillgängliga och behjälpliga när vi undrat eller behövt något hjälp.

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Tro värdiga både Linus och Christoffer o ett bra arbete lämnade dom efter sig 10 laddstolpar som är i drift många tack

Besvarelse fra LaddaTillsammans
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.