Mycket välskrivet, detaljerat och underhållande. Fina bilder och bildtexter. Älskar historia och är intresserad av hur mycket av historien skapat den värld vi lever i nu. Mycket bra tidning som kan lä... Se mere
Virksomheden har svaret
Typ kvällstidning för historienördar. Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerations... Se mere
Virksomheden har svaret
Historia är jag mycket intresserad av, Det spelar inte någon roll om det som berättas i Världens Historia inträffade för fler tusen år sedan det är lika intressant och spännande. Jag tycker att era... Se mere
Virksomheden har svaret
En spännande och bra tidning, som alltid har ett blandat och intressant innehåll. Allt från långa artiklar till små notiser. Alla nummer har inte för mig bara intressanta artiklar men oftast är de änd... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Tidningen är bra. Men dom skickar för mycket mail man får varje dag både om tidningen och om att dom säljer produkter. Deras support är weird. Jag mailar dom en fråga och dom svarar med att säga upp mitt avtal. Jag frågar vad dom håller på med och dom skriver att mitt avtal kommer vara fortsatt uppsagt om jag inte tecknar en ny prenumeration som är 3 gånger så stor som den första jag tecknat och jag kan bara bli medlem igen om jag tecknar denna. Så istället för att svara på frågorna så säger dom upp mig.
Jag ringde dom och fick bra hjälp på telefon istället. Jag rekommendera att inte maila dom för det var extremt märkliga svar båda gångerna och jag får helt enkelt ignonera deras mail. Vill dom inte att jag ska vara medlem så är det upp till dom och jag tänker ite låta mig utpressas att skriva under en lång prenumeration för att dom sa upp mig. Hade varit bättre om dom la fram det som erbjudande istället och att det var frivilligt som en kompensation för att dom inte svara på min fråga.

Besvarelse fra Världens Historia
Har alltid haft historieintresse så tidningen är perfekt för mig

Besvarelse fra Världens Historia
Typ kvällstidning för historienördar.
Snygg layout. Bra reportage. Lite för mycket 1 och 2:a världskrig och marinhistoria men annars en mkt bra tidning. Dock stor varning för Bonniers prenumerationsavdelning. De håller på att fular sig. Håller inte uppsagda avtal. Skickar produkter som man inte vill ha men inte tackat nej till och tar fullpris på allt. Kort sagt ; bra tidning -läskig distributör.

Besvarelse fra Världens Historia
Intressanta och varierande historiska berättelser.

Besvarelse fra Världens Historia
Intressanta artiklar. Mycket som jag inte hade hört talas om tidigare. Historiefrågan är bäst.

Besvarelse fra Världens Historia
Har aldrig tecknat en prenumeration och fick indraget beloppet för det igår. Inte bra

Besvarelse fra Världens Historia
Fick ej premien som medföljde erbjudandet om tre tidningar. Ringde. Ni sa slut i lager. Till slut skulle jag få välja ny premie kostnadsfritt. Gjorde det. Prem o premie var redan betalt. Ni sa ni skulle skicka premien hem till min villafastighet.Fråb postnord. Fick sms från dhl, säger paketet är på utlämningsplats. Åkte dit. Tog ut paketet. Allt var med. Varför får jag inte det jag beställer direkt hem till villan? Var ett sms till från dhl, samtidigt. Att hämta på my way. Fanns inget paket där.Vänligen, Mona-Lisa ps. ska ha min tredje tidning!

Besvarelse fra Världens Historia
Tog ett erbjudande igen med en premie, i detta fall en metalldektor. Precis som förra gången så är min premie "slut". Samma sak förra gången, min premie är "slut" men jag kan få välja bland alla träningskläder elller små verktyg som verkar vara i halvdålig kvalitet, mot en kostnad.
Liiite väl fult att locka med en rätt fin premie, som sen är slut.
Tidningen är däremot bra, men att nappa på ett erbjudanden är mindre kul. Räkna med besvikelse där.

Besvarelse fra Världens Historia
Intressanta teman och nedslag i
världshistorien som gör att man blir nyfiken
att läsa vidare och att också få kopplingar till nutid är också bra!

Besvarelse fra Världens Historia
Det blandade innehållet med både forntid och senaste århundradet, historia från runt hela jorden och både kortfattade och genomgripande artiklar, gör det till den bästa historie-publikationen i handeln

Besvarelse fra Världens Historia
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.