Bereits am Empfang wurde man sehr freundlich begrüßt. Obwohl ich das neue Thuja kennenlernen wollte, musste ich schnell erkennen, das es nicht das richtige Fahrrad für mich ist. Der Mitarbeiter hat si... Se mere
Wir- ein älteres Ehepaar, benötigen, um beweglich zu bleiben, einen Fahrradträger für das Easy Rider 3. Dieser Träger wurde pünktlich auf Termin von einem sehr kompetenten und hilfsbereiten Polen... Se mere
Gisteren van Resi bij van Raam een zeer uitgebreide uitleg gehad over welke fiets voor mij het beste geschikt is. Volgens mijn lichaam en mijn gebruikswensen. Daaruit is de Easy rider L uit de bus gek... Se mere
Die Servicehotline hat innerhalb kürzester Zeit auf meine Anfrage geantwortet. Ein Problem, dass der in meinen Augen eigentlich zuständige Händler für mich längere Zeit nicht lösen wollte, hat der Her... Se mere
Van Raam is a manufacturer of special needs bicycles for people with disabilities or who no longer want to or can cycle on a standard two-wheel bike. We specialise in the production of tricycles, the mobility scooter, low entry bicycles, the walking aid, duo bikes, tandems, wheelchair bikes and transport bikes. We want to contribute to the integration of people with disabilities in society. That is the reason for our existence. We are proud of what we achieve together and the sustainable impact we have on customers. Let's all cycle!
Guldenweg 23, 7051 HT, Varsseveld, Holland
Svarer typisk inden for 48 timer
Heel interesante rondlijding, je kreeg alles te zien en alles te weten over hoe het allemaal werkt en de geschiedenis van het bedrijf. Hele aardige mensen waarvan je veel kan leren

Besvarelse fra vanRaam
Uitstekende service en testmogelijkheden. Goed advies. Alle tijd om verschillende toepassingen uit te proberen. Heel klantvriendelijk!

Besvarelse fra vanRaam
Goede voorlichting en mooi product

Besvarelse fra vanRaam
3 x bij Van Raam geweest. Vriendelijke ontvangst.
Voorlichting en begeleiding zeer goed. Meer dan 5 sterren waard!

Besvarelse fra vanRaam
Super vriendelijk en oog voor detail, voor houding en gezichtsuitdrukking
Heel goed advies gegeven

Besvarelse fra vanRaam
Van Raam easy rider compact is een mooi (maar prijzig) product. Ik heb na een kleine 80 km rijden 2 minpunten. De vering en het gebrek aan opbergmogelijkheden. Ik heb al een slechte rug vanwege artrose maar als ik over hobbels fiets wordt er een flinke aanslag op mijn rug gepleegd. Het lijkt wel of er totaal geen vering is.
Behalve de mogelijkheid van een speciale tas voor aan de rugleuning, kan je verder niets meenemen. Dat begint al met een door de verzekering vereist zwaar kettingslot. Waar moet je die laten? Dat geldt ook voor een handtas, een flesje water een regenjas etc.

Besvarelse fra vanRaam
Super Valentin de Banzaï Cycles qui nous a orienté vers le bon matériel c.a.d. un tricycle Easy rider compact lors de notre venue à Nantes en juin. Livraison ce jour à domicile à Sarzeau. Mon épouse amputée transfémorale a pu essayer son joujou avec tous les
accessoires et a bénéficié de toutes les explications données par Valentin. Maintenant, il n'y a plus qu'à !!!
Merci pour le sérieux de cette jeune entreprise à qui nous souhaitons le meilleur pour l'avenir. Ils le méritent.
Visité en août 2025

Besvarelse fra vanRaam
De mail reactie was zeer vriendelijk met daarin een goed advies.

Besvarelse fra vanRaam
Ik ben bezig een van Raam driewielfiets aan te schaffen en had een vraag over het verschil van zithouding tussen de easy rider en easy rider compact. Door vlot en adequaat antwoord ben ik snel dichter bij de aanschaf van de compactversie.
Zeer vriendelijk contact. Blij mee!

Besvarelse fra vanRaam
Snelle reactie op mijn vraag betr. de Maxi driewieler met trapondersteuning.

Besvarelse fra vanRaam
Es hat leider nicht geklappt
Ich wollte gerne eine Halterung bestellen, auf die der Sitz meines Easy Riders 3 montiert war. Auf dieser 2. Halterung möchte ich als Alternative zum Originalsitz einen Fahrradsattel montieren lassen.
Dann wurde ich zu Händlern verwiesen, denn nur die dürfen bei van Raam bestellen, was ich übersehen hatte
Auch wusste der Schreiber meiner Antwortmail, dass meine Idee nicht klappt, obwohl er gar nicht wusste, was ich genau meinte.

Besvarelse fra vanRaam
Op mijn leeftijd is fietsen geen vanzelfsprekend heid meer. Na overleg het van Raam assortiment bekeken en zeer uitgebreid en plezierig geholpen. Inmiddels vele duizenden kilometers gereden en altijd zonder grote problemen.

Besvarelse fra vanRaam
Ik ben ontzettend goed geholpen en voelde me vanaf het eerste moment welkom. De medewerkers zijn vriendelijk, nemen echt de tijd voor je en weten duidelijk waar ze het over hebben. De sfeer is ontspannen en professioneel tegelijk. Je merkt dat hier met plezier en passie gewerkt wordt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een fijne beleving! Ga zo door!

Besvarelse fra vanRaam
Supervriendelijke ontvangst, je krijgt advies van mensen met hart voor de zaak en hart voor mensen, ze hebben veel kennis over de producten en het gebruik, complete showroom en indrukwekkende fabriek waar je ook mag kijken. Een bezoek waard, ik zou haast zeggen "ook voor een indrukwekkend uitje".

Besvarelse fra vanRaam
Wij zijn fantastisch geholpen door Peter en hebben inmiddels de balance fiets ontvangen. Heel erg bedankt voor alle hulp en geduld. Rietje en Wim Eggenkamp