De kosten voor de LongLife-servicebeurt vielen naar mijn mening erg hoog uit in vergelijking met de tarieven die ik elders zie voor vergelijkbaar onderhoud. Daarnaast viel het mij op dat de auto de... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line opgehaald ! Met 1 woord geweldig onze verkoper Twan is een super fijn persoon lekker gewoon doen! Wij hebben door Twan een hele mooie dag gehad van Mossel mag tro... Se mere
Zelden heb ik zo graag een review willen geven. Vrijdagmiddag 14.00 uur kom ik met mijn oude Beetle bij v Mossel in Waalwijk i.v.m. een los onderdeel. Op een zeer vriendelijke manier word ik geholpen... Se mere
Super goed geholpen, ik had panne doordat ik in een gat in de weg was gereden. De auto begon te trillen en te hobbelen. Ik moest een diagnose laten maken van de auto en kon direct terecht bij Van Moss... Se mere
Skrevet af virksomheden
Van Andelstraat 1, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oplossen van een prijsprobleem achteraf , heel coulant !! Compliment
Goede service, alleen daarna die mailtjes en belletjes om een review achter te laten hoeft van mij niet. Bijzonder irritant
Door Ilias bij van Mossel in Waalwijk vanmorgen heel erg goed geholpen!
Een eerlijke jongen, zonder poespas of gelikte verkooppraatjes.
Hij is een geboren verkoper, op een natuurlijke manier.
Fijn in de omgang, komt na wat hij zegt en wat hij beloofd!
Grote klasse Ilias!
Bedankt!!
Grote beurt ruim 1.000 euro, ruitenwissers vervangen 72 euro ze weten de prijzen wel

Besvarelse fra Van Mossel Volkswagen - Waalwijk
T-cross gekocht en alles netjes geregeld ,mede dankzij de erg behulpzame chef werkplaats.
En het verkoopteam
Zeer klantvriendelijk, accuraat, en netjes. Ook gaan ze goed om met de klantvraag.
Ik werd zoals altijd snel en goed geholpen door van Mossel Waalwijk !!
En ook nog snel geholpen door Fernando met een vraag van mij over de juiste instellingen van mijn auto !!
Maakt niet uit of je het vergeten bent wat de uitleg was, Fernando legt het met liefde en plezier nog een keer uit !!
Fernando is echt een aanwinst voor jullie bedrijf.
Zeer behulpzaam , serieus en snel . Kortom , Waalwijk van Mossel is uitstekend
Ik had de auto gekocht bij een garage in het noorden van het land (dus niet bij van de Mossel). Ik had gevraagd of ze de computer wilde uitlezen i.v.m. de parkeersensoren die nogal vlot afgaan. Ik gaf ook aan dat de ophanging nogal kraakte. Ze hebben het alle 2 de zaken onderzocht. Het gekraak waren de transportblokken die er nog tussen zaten en daar uiteraard niet hoorde. Al met al erg tevreden over de service die ze verrichten terwijl ze de auto niet eens verkocht hebben aan me, maar je snapt al wel waar de auto in onderhoud gaat 💪. Top gedaan
Alles was perfect geregeld dus niets op aan te merken.
aandacht en tijd voor de klant. wat afgesproken was, is nagekomen.
communicatie en service moet naar een hoger niveau

Besvarelse fra Van Mossel Volkswagen - Waalwijk
Warme ontvangst, fijne proefrit kunnen maken. Prima communicatie, aflevering van de gekochte auto was top. Kortom uitstekend
Het contact met verkoper Michiel verliep van het begin af aan vlekkeloos. Vanwege een klein technisch probleem ook kennis gemaakt met de aftersales afdeling. Ook hier verliep alles soepel en ik kreeg ik de volledige aandacht. De algehele indruk van het bedrijf was erg goed; vriendelijk personeel, een goed verzorgde wachtruimte met de mogelijkheid om fruit of iets bij de koffie te nemen. Nergens los liggende rommel, kortom perfect.