Banner for Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk

Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk Anmeldelser

Bedrijfsweg 17, 5061 JX Oisterwijk, Nederland, NL

Rond 15.00 op donderdag 20 aug j.l. redelijk in paniek naar de dichtstbijzijnde vw garage gereden - van Mossel Oisterwijk - omdat het panoramadak van mijn T-Roc dienst weigerde en de druppels al... Se mere

Ik ben op donderdag halverwege de middag nog net voor mijn vakantie nog even langs Van Mossel in Oisterwijk gereden omdat ik een dag daarvoor had gezien dan mijn remblokken achter bij versleten ware... Se mere

Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn wij op vriendelijke en kundige wijze geholpen door dhr. H. Brands. Bij de aflevering van de auto zeer goede uitleg gekregen over de vele functies van de au... Se mere

Bij Van Mossel Outdoor Occasions Oisterwijk (onderdeel Van Mossel Volkswagen) een schitterende Subaru Outback gekocht. Bleek helaas een aanhoudend "hikje" te hebben op kruissnelheid. Ze hebben kosten... Se mere

1. Volkswagen-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Om Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Bedrijfsweg 17, 5061 JX, Oisterwijk, Nederland, Holland

• 013 528 3226
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Oisterwijk

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Vlotte service

Het verwisselen van de banden verliep snel en soepel. Aandachtspuntje is wel dat ze de afspraak moesten verplaatsen omdat de banden niet op tijd binnen zouden komen. Dit is al de 2e keer dat dit voorkomt helaas (van de 2 bandenwissels)

9. november 2024

Helaas nog steeds in afwachting van…

Helaas nog steeds in afwachting van mijn simpele vraag over een factuur. Factuur ging over een vervang auto.

Na mijn bellen over de totaal factuur (kleine beurt, APK en nieuwe banden) gevraagd of de kosten van de vervang auto hierbij in zat?

De kosten zijn voor ons werd mij medegedeeld. Een tijd later kreeg ik toch een rekening toegestuurd. Het feit dat er niet de moeite gedaan werd mij als klant te contacteren en een uitleg te verschaffen is klant technisch onbegrijpelijk.

Naar een andere Van Mossel VW gegaan (in Tilburg) en het bedrag netjes voldaan.

Tot vandaag de dag zonder enige uitleg van Van Mossel Volkswagen te Oisterwijk.

Spijtig,..

23. oktober 2024

Goede service

Goede service, duidelijke uitleg en ze doen hun best om je probleem op te lossen.
Begint bij de balie.

M.vr.gr. Fam.v// Oetelaar.

26. september 2024

3x problemen met auto van 18500

3x problemen met auto van 18500 , als het geld binnen is dan is de servis ten einde , dan kan je langsgaan bellen mailen maar niemand meer thuis , auto na 9 maanden met dik verlies de deur uitgedaan ivm stres over de ellende van de auto en personeel van daar , nooit geen van mossel meer , mijn advies staar je niet blind op zoon groot bedrijf wand daar is geld winst op 1 en klant kan naar de aftersale fluiten

22. juli 2024

Online inchecken geen succes

Het onderhoud is goed uitgevoerd. Het online inchecken geeft echter onnodig veel werk aan mij als klant en zorgt ervoor dat ik 3 keer hetzelfde moet invullen. Geen direct contact meer met de onderhoudsmonteur zorgt voor onduidelijkheid en vertraging.

12. juli 2024

Top garage met fijn personeel!

Fijne sfeer en nette ontvangst. Doordat er een festival was in Oisterwijk en al het verkeer vastliep waren wij wat te laat. Onderweg hebben we hierover gebeld, er was alle begrip. Ook het onderhoud van de auto heel keurig. Het is voor ons niet de dichtstbijzijnde garage, maar we komen hier graag. Kortom, fijne garage!!

30. juni 2024