Ik mijn nieuwe MG ZS hybrid vanuit de vestiging in rotterdam alexander en ben super tevreden met deze vestiging. De verkopers zijn super vriendelijk, nemen alle tijd voor je en het was echt een feestj... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Half maart 2024 onze interesse getoond in een MG4. Tot 2x zonder afspraak een proefrit mogen maken. Super. Tussentijds veel contact gehad, van offerte laten maken tot diverse vragen. Telkens vol... Se mere
Virksomheden har svaret
nog nooit zo slechte service gehad. ZS electric gebracht voor reparatie, AC laden doet het niet. na 1 werkdag terug gekregen met de vermelding firmware update en doet het weer. mooi niet dus. Dag... Se mere
Vanaf het eerste oriënterende contact een prima en objectief contact met Michel S. van Mossel MG vestiging Rotterdam. Na vrijblijvende proefritten een prima en duidelijk inruilaanbod. Geen aanleidin... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel MG - Rotterdam
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Koperstraat 18, 3067 GL, Rotterdam, Nederland, Holland
- 088 087 0105

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
MG ZS+ zheerlijke auto
MG ZS is een heerlijke auto in een prima prijsklasse. Verkoper kwam zijn belofte na. En gaf een duidelijke uitleg bij aflevering.
Alle vragen en behoeften beantwoord
Alle vragen en behoeften beantwoord. Julius is een respectvol en professionele medewerker die klanten goed op hun gemak stelt.
Prettige behandeling afd verkoop
De benadering van de afdeling verkoop was zeer prettig te noemen en aftersales stond gelijk klaar voor een probleempje op te lossen en kwam bij het maken van de afspraak met het voorstel om gelijk een terugroep actie uit te voeren.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
We kregen hun volledige aandacht maar…
We kregen hun volledige aandacht maar niet opdringen. Blij met onze aankoop

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Mijn nieuwe MG3 voldoet aan mijn verwachtingen.
Mijn nieuwe MG3 voldoet aan mijn verwachtingen. Na wat problemen met mijn app MG iSMART wat door een kabeltje kwam wat ik in de ODB poort had aangesloten.
De monteur van van Mossel was er al snel achter dat ik de ODB poort gebruikte waarna door middel van een ander kabeltje het probleem opgelost was. Verder is de MG zeer gebruiksvriendelijk met de vele beveiligings opties.

Uitstekende communicatie
Uitstekende communicatie. Niet onpersoonlijk of slechts zakelijk.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Uitstekend geholpen tijdens de aankoop…
Uitstekend geholpen tijdens de aankoop en aflevering van de MG3. Zelfs tijdelijk als overbrugging een leenauto meegekregen.

Service met een hoofdletter S
Zowel bij Van Mossel MG Rotterdam super geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto, als ook de ophaal en afterservice.
Maar ook de onderhoudservice bij Van Mossel Renault in Tiel is super.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Ben gelukkig de stap naar MG4 bij van Mossel gezet te hebben.
Ben heel goed geholpen en kon in alle rust beslissingen nemen. Alle vragen die ik had werden ook open en eerlijk beantwoord, het was echt top. Voel me helemaal thuis bij de van Mossel familie en blij dat ik deze stap gezet heb. Raad hem iedereen aan !!!! En heel belangrijk de MG4 rijdt echt heerlijk, zijn er ook al mee naar Denemarken geweest !!!!

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Netjes geholpen en bij vragen snel…
Netjes geholpen en bij vragen snel antwoord en oplossingen geboden.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Probeer je weer te bellen naar Renault…
Probeer je weer te bellen naar Renault Koperstraat .
Via de centrale krijg je door dat er niet wordt opgenomen. Dat klinkt me bekend !
Je wordt terug gebeld voor de diagnose. De auto staat nu 3 dagen daar !
Geen idee of er wat mee gebeurt.
Zo belangrijk als je wat meer info hebt.
Arie Postma

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Gewoon een goed bedrijf met goede…
Gewoon een goed bedrijf met goede service, vriendelijke medewerkers, wat wil je nog meer.
Een goede auto natuurlijk 😁, nou die MG3 overtreft mijn stoutste verwachtingen!

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Klacht netjes opgelost door de dealer
Nadat eerder de verkeerde onderdeel besteld was en het lange wachten heeft de dealer dit netjes gecompenseerd met een mooie poetsbeurt voor mijn MG Marvel. Ik kon hem gefixd en glimmend als nieuw weer ophalen. Goede service.

Prima verkoopservice
Prima verkoopservice. Persoonlijke benadering. Bij aflevering auto goede uitleg.

Leuk ontvangst
Leuk ontvangst, goede gesprekspartner,
Duidelijke informatie.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Zeer correct en behulpzaam personeel.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
super geholpen door Michel!!
heel fijn geholpen door Michel van het begin tot het eind! bij afleveren vd auto duidelijke uitleg gekregen. echt super fijn!

Besvarelse fra Van Mossel MG - Rotterdam
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.