Erg prettig geholpen, zeker niet te opdringerig. rustig rond kunnen kijken en uiteidelijk een proefrit gemaakt. Toe besloten dat we daar toch wel een offerte van wilde, zodat we t nog even konden be... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Nadat we een nieuwe MG ZS Hybrid uit voorraad hadden aangeschaft verliep de levering niet helemaal vlekkeloos maar dit werd uitstekend opgelost. Wat een goede service biedt van Mossel Purmerend.Wij zi... Se mere
Mijn nieuwe MG4 samen met mijn partner, opgehaald in Purmerend. De MG stond keurig klaar en Patrick heeft uitgebreid uitleg gegeven over hoe alles in de auto werkt. Patrick wist bijna alles maar er... Se mere
Virksomheden har svaret
The Customer Service has been excellent, but the product preparation and repair very poor. After having paid for the ~1000eur package to ensure the car was in good condition, it broke after driving <3... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel MG - Purmerend
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Vleetstraat 15, 1446AP, Purmerend, Nederland, Holland
- 088 001 4006

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne verkoopmedewerkers
Fijne verkoopmedewerkers, wij zijn ontzettend goed geholpen. Zeer fijne ervaring.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Purmerend
Het leveren van de nieuwe auto ging…
Het leveren van de nieuwe auto ging sneller dan verwacht en we werden hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Purmerend
Staan altijd voor je klaar
Staan altijd voor je klaar, denken met je mee ter allertijden! Top service!

leuke zaak
Mooie showroom, goed geholpen en zeer binnenkort waarschijnlijk ook klant bij MG. Patrick en Manon super bedankt en tot snel weer !

Geweldige service
Van t begin werd ik direct goed geholpen. Eigenlijk klopte alles van begin tot t eind. Als ik echt kritisch moet zijn, vond ik alleen de thee een beetje te warm, maar dat zien we door de vingers.

Klantgericht en vriendelijk
Ben aan het oriënteren voor een elektrische auto en ik ben hier zeer goed geïnformeerd. Nog niets aangeschaft maar wel een positieve indruk van MG en haar klantgerichte aanpak.

Prima geholpen
Prima geholpen. Zocht een MG, zoektocht is nog niet afgelopen maar de kans is groot dat ik hier terugkom voor mijn volgende auto.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Purmerend
Goed geholpen tijdens de aflevering.
Goed geholpen tijdens de aflevering.
Vindt het alleen jammer dat er geen instructieboekje in de auto zat.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Purmerend
Woensdag 31 juli mijn nieuwe MG4…
Woensdag 31 juli mijn nieuwe MG4 opgehaald. Wat een feestje werd er van gemaakt, en ook ruime tijd om alle opties en hulpsystemen in te stellen. Auto zelf mogen onthullen onder een kleed in de showroom, en diverse leuke attenties en een fles bubbels. Echt een VIP behandeling. Ik wil Patrick en Manon heel erg bedanken voor de goede service en zorg. Dan de MG4 zelf is een feest omin te rijden

Eerlijk
Eerlijk
Behulpzaam
Antwoord op al onze vragen
Gastvrij
Technisch inzicht
Makkelijk in communicatie/omgang
Betrouwbaar

Besvarelse fra Van Mossel MG - Purmerend
Gisteren langs mg Purmerend gereden ivm…
Gisteren langs mg Purmerend gereden ivm defecte achterlicht Patrick gesproken afspraak ingepland. Vandaag werd ik gebeld dat ik kon langskomen. De monteur heeft het defect gelijk verholpen. Zoals altijd TOP service dankjewel weer Patrick & Manon.

Nieuwe MG4 geleverd
Mijn nieuwe MG4 samen met mijn partner, opgehaald in Purmerend.
Patrick wist bijna alles maar er is ook erg veel over de MG4, met name de software, om uit te leggen.
Ben zeer tevreden met de service en aandacht die wij hebben gekregen.