Vriendelijk ontvangen, goed te woord gestaan, goede uitleg over de auto en over de onderhoudsbeurten en als wij nog vragen hebben later kunnen wij altijd contact opnemen. Echte aanrader dit bedrijf... Se mere

Virksomheden har svaret
Afgelopen week heb ik mijn nieuwe MG ZS mogen ophalen. Voor mij is het de eerste keer dat ik een auto private lease & ik ben heel vriendelijk geholpen door Yannick. Tijdens het samenstellen van mijn p... Se mere
Virksomheden har svaret
Bedrijf is goed in verkopen maar dat is niet vreemd met een goed product. Maar bedrijf zou er goed aan doen als ze eens goed naar hun processen kijken. Te vaak moeten constateren dat er pas iets gebeu... Se mere
Virksomheden har svaret
Een dame van 71 die alleen een wagen komt kopen heb je wellicht niet dagelijks voor je. Floris was zeer hulpvaardig, geduldig en attent . De algemene aanpak van Van Mossel is zeer professioneel m... Se mere
Skrevet af virksomheden
Eberhardtweg 2, 4462 HH, Goes, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Destijds in Breda de MGZSEV aangeschaft..
Zeer tevreden over deze auto. Super dat MG van Mossel nu ook in Goes zit. Daar prettig ontvangen door Floris, een adviseur die meedenkt, en ons perfect heeft geadviseerd. Nu voor de MGZSEV longrange gekozen Gisteren de auto opgehaald, alles keurig uitgelegd.
Blij met onze nieuwe MG en de grotere actieradius.
Fijne gast, erg gedreven en gemotiveerd.
Oog voor detail en goed geholpen.
De fijne man was Yannick
Geholpen door yannick en superblij met onze nieuwe auto
Hij heeft heel snel geregeld zodat we de auto snel konden halen
De communicatie was top

Besvarelse fra Van Mossel MG - Goes
Floris was zeer hulpvaardig, geduldig en attent .
De algemene aanpak van Van Mossel is zeer professioneel maar ook doorspekt van attenties, dat voelt dan toch als een persoonlijke aanpak , er is aandacht voor de koper.
Perfecte service
Zeer blij met de wagen
Annie

Besvarelse fra Van Mossel MG - Goes
Goed geholpen door Yannick van begin tot eind.
Vriendelijk, duidelijk en deskundig.

Digitale instellingen uitleg.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Goes
Super geholpen door Jens de Baar. Snelle reacties op alle vragen, goede informatie gekregen. Echt top! Heel erg blij met de mooie nieuwe auto! Super service! Bedankt voor alles Jens.

Besvarelse fra Van Mossel MG - Goes
Prima geholpen door Floris van Overveld MG Goes bij de aanschaf en nazorg van onze auto.