Banner for Van Mossel MG - Breda

TrustScore 3.5 ud af 5

Minervum 7001b, 4817 ZL Breda, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop nooit geen auto bij van Mossel. Mg zs hybrid+ maakt alleen maar veel toeren, brandstofverbruik klopt niet met wat de auto aangeeft en lak is waardeloos. Bijna een jaar geleden een auto gekocht... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden over de afhandeling van de werkzaamheden rondom het vervangen van mijn EGR klep. Door omstandigheden vanuit het bedrijf heeft deze handeling 3 dagen gekost. Fijn op de hoogte gehouden doo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze behan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Twee maanden geleden een Hyundai Kona hybride gekocht bij Van Mossel Breda. Verkoper Leon van der Sluijs heeft me prima geholpen bij de keuze die ik maakte. Op vakantie gegaan met de auto en daar kwa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel MG - Breda

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel MG:
MG is zijn tijd altijd ver vooruit geweest sinds de oprichting van het merk in de Britse Morris Garages in 1924. Vandaag de dag maakt MG elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen die jong van hart is en klaar is om een elektrische levensstijl te omarmen. Het moederbedrijf van MG is SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC motor is de nr. 7 autofabrikant ter wereld en was de eerste automobielgroep in China. De Van Mossel Automotive Group uit Waalwijk is sinds 2019 exclusief distributeur van het merk voor de Nederlandse markt.

Over Van Mossel MG:
Van Mossel is officieel dealer van MG en heeft vestigingen in Breda, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch, Goes en Purmerend. Daarnaast heeft Van Mossel MG verschillende servicepunten verspreid door heel Nederland.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Minervum 7001b, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holland

• 076 528 1450
Promotion box for Van Mossel MG - Breda

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

81 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

230 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ondanks de lange wachttijd voor een…

Ondanks de lange wachttijd voor een afspraak met de MG garage welke inmiddels succesvol is verlopen geef ik de garage en de poging van dhr Triel om de klacht eerder te verhelpen, nu 4 sterren.

19. februar 2025

Besvarelse fra Van Mossel MG - Breda

Geachte heer Bours, nogmaals dank voor uw review.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedankt Jeroen voor het rechtzetten van…

Bedankt Jeroen voor het rechtzetten van het misverstand !! Wij hadden voorheen altijd tijdens onze koop goede gesprekken gehad met Pieter jan en perfect geholpen. Daarom geven wij jullie bedrijf alsnog een dikke pluim.

5. januar 2025

Besvarelse fra Van Mossel MG - Breda

Beste familie Danse, hartelijk dank voor jullie review. Namens team Van Mossel MG Breda wensen wij jullie veel rijplezier toe.

Fijn ontvangst

Fijn ontvangst , nemen de tijd voor je.

2. januar 2025

Besvarelse fra Van Mossel MG - Breda

Beste mevrouw van Nispen, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad tijdens uw bezoek. Mvg, team Van Mossel Mg Breda

Een goede ervaring van de klant staat centraal bij Van Mossel Breda

Bij Van Mossel in Breda een 2de hands Alfa Romeo Tonale gekocht. Tijdens de onderhandelingen kon je merken dat men graag wilde dat je daar de auto kocht. Maar ook na het sluiten van de deal bleef men zeer klantgericht met een uistekend after sales. Tot nu toe zeer tevreden.

26. december 2024

Beste Fred,
Hartelijk dank voor deze 5 sterren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De eerste kennismaking met van Mossel…

De eerste kennismaking met van Mossel en de MG. Super geïnformeerd en vakkundig geholpen. Zeer positief over de eerste weken. Nu gaan we het elektrisch rijden ervaren

26. december 2024

Beste Rian,
Goed te lezen dat de eerste indruk erg goed is. Wij blijven uiteraard ons best doen om dit zo voort te zetten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goed advies bij lastige keuze

De verkoper Pietjan van der Bas krijgt 5 sterren. we twijfelden of we weer een MG elektrisch zouden kopen of een hybride. Hij legde alle voor en nadelen heel goed uit. ik kon een paar proefritten maken. uiteindelijk toch gekozen voor MG electric omdat het aantal km (440) toch het belangrijkste was

21. november 2024

Geachte mevrouw Van der Putten,
Hartelijk dank voor uw reactie. Namens team Van Mossel MG Breda wensen wij u veel plezier in uw MG ZS en staan wederom graag voor u klaar indien dit nodig is.

Super geholpen bij van Mossel MG Breda

Super geholpen bij van Mossel MG Breda! Er werd alle tijd genomen om alle ins en outs te vertellen, niks was teveel, proefritje maken geen probleem, alles was bespreekbaar, etc. Echt heel goed geholpen en zijn helemaal fan van de MG. Ook veel dank aan Menno die ons geweldig heeft geholpen en altijd bereid was onze vragen te beantwoorden. We gaan er nu nog niet aan denken (immers net een geweldige MG aangeschaft) maar door alle service en ervaring zal onze volgende auto zeker weer een MG worden die bij van Mossel Breda zal worden aangeschaft.

29. november 2024

Beste Familie Van der Linden,
Hartelijk dank voor deze 5 sterren. Goed om te zien dat u enthousiast geworden bent over Van Mossel MG in Breda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede begeleiding bij aankoop nieuwe auto

Erg tervreden over de begeleiding van Arris bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Hij heeft het hele land afgezocht voor een mooie occasion. Als er wat was, reageerde hij snel

26. september 2024

Geachte heer Stoelwinder,
Hartelijk dank voor deze 5-sterrenview.
Ik zal deze ook delen met Arris.

Mooi bedrijf

Goede service en goed met ons meegedacht. Leuke ontvangst

4. oktober 2024

Goedendag,
Hartelijk dank voor deze goede review en feedback.

Snel geregeld.

Alles is zo goed verlopen met de lease aanvraag, dat ik in 3,5 week al mijn auto kon ophalen.

Fijne ervaring.

21. august 2024

Beste Dimitri,
Hartelijk dank voor deze erg positieve reactie.

Chapeau Van Mossel

Ik heb j.l. Woensdag MG 3 gekocht bij Van Mossel en had nadien nog wat vragen over bedieningen instellingen en werd doorverbonden man afdeling Breda en te woord gestaan door Manolis Bliek .
Dit moet gezegd en geschreven worden, ik ben nog nooit, maar dan nog nooit zo kundig en geduldig geholpen en zelfs 2x chapeau

29. juli 2024

Beste Peter,
Hartelijk dank voor deze zeer goede review. En goed te horen dat Manolis zeer goed werk heeft afgeleverd. Dergelijke complimenten doen altijd goed.

Klant staat centraal

Het proces (van private lease) is niet altijd even gemakkelijk. Van Mossel is behulpzaam en correct vooral in de communicatie. Het gehele proces duurde wat langer als verwacht maar nooit is "men" ongeduldig. Vooral de uitleg in de showroom is geweldig. Je gaat gegarandeerd tevreden weg. Of je nu een aankoop doet of niet.

31. maj 2024

Besvarelse fra Van Mossel MG - Breda

Bedankt voor uw feedback. Met veel plezier hebben wij uw nieuwe MG gereed gemaakt voor levering. Veel plezierige kilometers toegewenst.

Super ontvangen

Uiterst vriendelijk ontvangen met koffie en een gebakje, tevens een soepele uitleg over de nieuwe auto gehad met tip enz enz

18. maj 2024

Beste Roy,
Hartelijk dank voor deze zeer positieve review. We blijven uiteraard ons uiterste best doen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slecht communicatie, onnodig gefrustreerd

Slecht communicatie. Veel onduidelijk. Ik heb tot nu nog niet zo'n slechte ervaring met een bedrijf gehad als dat ik nu met van Mossel heb. Klant tevredenheid beleven; zeer frustretend!

Update; Van Mossel MG Breda heeft nu de handschoen opgepakt. De communicatie wordt pro actief opgepakt, net als het onderliggende issue. Bedankt voor deze verbetering en zodra de case is afgehandeld zal ik een definitieve update bij deze review zetten.

Update; Van Mossel Breda heeft mij steeds begeleid tijdens het proces. Dank hiervoor. Echter is het een bedrijf met heel veel filialen en lagen, waardoor de info steeds zeer beperkt bleeft. Nu ruim 2 maanden later is het opgelost. MG Breda zou 4 sterren krijgen, maar van Mossel algemeen maar 2. Dus gemiddeld houd ik het op 3.

19. april 2024

Besvarelse fra Van Mossel MG - Breda

Geachte heer van Es, wij nemen contact met u op om dit samen met u op te lossen

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.