Se, hvad kunderne siger
De mannen aan de bali hebben mij goed en vriendelijk geholpen,had je maar overal dit personeel. Wel tijd moeten wachten,maar dan weet je zeker dat je auto goed gecontroleerd word en weer veilig de... Se mere
Virksomheden har svaret
Snel geholpen met groot probleem van 18 maanden oude CLA180 SHOOTING BRAKE die ik op veiling van COPART in Frankfurt kocht. Leek bijna geen schade op foto's, maar enkel crashsensor defect. Dus he... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Driemanssteeweg 690A, 3084 CB, Rotterdam, Nederland, Holland
- 010 212 3300
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zoals altijd
Zoals altijd, ja echt altijd, weer een onthaal als een superster. Van binnenkomst tot afscheid één groot feest. Geweldig deskundige en zeer vriendelijke medewerkers op alle niveaus. Iets lekkers tijdens het wachten en zelfs een VIP lunch als het onverhoopt wat uitloopt. Dit mede dankzij de buurman waar abusievelijk mijn nieuwe banden waren afgeleverd maar de desbetreffende medewerker bezig was met controleren van het ordernummer terwijl duidelijk de tenaamstelling die van de buurman was. Van Mossel lijkt toch niet op Hoogenboom of ben ik nou gek? Kostte mij uren wachten maar de verse gemberthee met speciale chocoladeverrassing verzachtte veel. Een dag om nooit te vergeten. Ik zou willen dat mijn auto vaker een beurt nodig had! Fan voor het leven. Met vriendelijke en hartelijke groeten van Jan. P.S. dank je Ron en Monique. Supersterren van MB Charlois.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
APK keuring bij v. Mossel Koperstraat Rotterdam
Wel tijd moeten wachten,maar dan weet je zeker dat je auto goed gecontroleerd word en weer veilig de weg op kan na APK keuring.
Alleen waren de lepeltjes op bij koffie apparaat.
Groet Ton Nooteboom.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Dit is al mijn 5e nieuwe Mercedes die…
Dit is al mijn 5e nieuwe Mercedes die ik gekocht heb en wederom geheel tevreden. Alle afspraken nageleefd, alles klopte gewoon weer.

Heerlijk bedrijf
Heerlijk bedrijf, goede mensen. Komen afspraken na. Zijn nooit te beroerd een stapje extra te zetten.
Schakelen snel, denk mee.
Toppers!!!!

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Onlangs voor een ruitreparatie geweest
Onlangs voor een ruitreparatie geweest. De ruit was niet mooi na reparatie maar weet niet of het ergens anders verbeterd had kunnen worden. Wel raar dat de zijkant van de motorkap onder de vinger afdrukken zat en om de gerepareerde plek van de voorruit allerlei vlekken zichtbaar waren en sporen van een zuignap. Ik zou zeggen erg slordig afgeleverd.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Echter ik had de week daarop wederom…
Echter ik had de week daarop wederom een lekke band, langs geweest bij van mossel in Rotterdam Zuid, wel meteen gerepareerd, echter bandenspannings systeem niet goed opnieuw ingesteld. Nu denk ik heel de tijd dat ik met te zachte banden rijd☹️

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Ontevreden over enorme prijsstijging na…
Ontevreden over enorme prijsstijging na overname door van Mossel voor werkzaamheden. Zeer tevreden over coulante oplossing voor mijn klacht aan Mobilo

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Top Personeel en Service!!!
Ik kom speciaal vanuit de regio Amsterdam naar deze vestiging vanwege de klantvriendelijke en professionele benadering van de medewerkers. Als klant word ik hier altijd vriendelijk, respectvol en behulpzaam te woord gestaan, zoals het naar mijn mening ook hoort.
In mijn eigen regio ervaar ik dit helaas vaak anders. Daar ontbreekt het regelmatig aan klantvriendelijkheid en service, waardoor je je als klant minder welkom voelt. Om die reden rijd ik liever een grotere afstand voor een vestiging waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan, dan dat ik kies voor een vestiging dichter bij huis waar deze kwaliteit ontbreekt. De uitstekende dienstverlening van de medewerkers is voor mij de extra reistijd dan ook meer dan waard.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Zeer tevreden over het onderhoud…
Ik ben erg tevreden over het onderhoud aan mijn Mercedes. De service was vriendelijk, professioneel en het onderhoud is netjes uitgevoerd. Alles verliep naar wens en ik had vertrouwen in de manier waarop mijn auto werd behandeld.
Het enige kleine verbeterpunt is dat ik niet werd gebeld toen mijn auto klaar was om opgehaald te worden. Dat was waarschijnlijk een vergissing, maar het zou fijn zijn als daar de volgende keer beter op wordt gelet.
Verder ben ik zeer tevreden over de dienstverlening en kom ik zeker graag terug. Bedankt voor de goede service!

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Het onderhoud aan de auto is goed…
Het onderhoud aan de auto is goed uitgevoerd en ik ben tevreden over de service. Toen ik de auto bij de dealer kocht, zat er echter geen Mercedes-opbergtas voor de laadkabels bij. Ik heb dit één of twee keer aan de dealer gevraagd, maar ik heb hier helaas nooit een reactie op gekregen.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Goede service en heel klantvriendelijk.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Vriendelijk en behulpzaam en deskundig…
Vriendelijk en behulpzaam en deskundig en toegankelijk , gastvrij

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Men luistert naar een klant en komt met…
Men luistert naar een klant en komt met een oplossing

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Met de MB app is het eenvoudig om…
Met de MB app is het eenvoudig om afspraken in te plannen voor onderhoud en evt. reparatie / softwareupdate. Dit werkt prima en de auto was aan het eind vd middag gereed.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Voor mij de beste in de regio.
In tegenstelling met ervaringen die ik had met andere vestigingen in mijn regio van "van Mossel Mercedes"
werd ik hier vriendelijk en correct geholpen

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Vriendelijke werkplaats Chef en zeer…
Vriendelijke werkplaats Chef en zeer behulpzaam met uitzoeken wat goed is voor de slk

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
The staff was nice at the place but the…
The staff was nice at the place but the lady on the phone was not very helpful. They told me that they had washed the car but not. Oiling seat rails and steering wheel part were missed too.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz - Rotterdam Charlois
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.