Banner for Van Mossel Ford - Tilburg

Van Mossel Ford - Tilburg Anmeldelser

Kraaivenstraat 20, 5048 AB Tilburg, Nederland, NL

Afspraak voor grote beurt. Positief is dat het conform afspraak gedaan kon worden waardoor ik er op kon wachten. Negatief is dat ik bij aanvang aangaf dat de wielen niet goed uitgebalanceerd zijn w... Se mere

Kai, de persoon die me geholpen heeft is erg kundig vriendelijk. Houd zich ook aan gemaakte afspraken en is ook altijd bereikbaar voor hulp. Fijne werknemer zo moeten ze allemaal zijn. Verder de Ford... Se mere

Gezellige vent leuk om mee te praten duidelijk staat achter zijn woorden.Komt afspraken na zoals je zou kunnen verwachten zakelijk als het moet maar wel op een vriendelijke manier zeer behulpzaam en o... Se mere

Na een ongeluk dat tot 2 keer toe is geprobeerd te herstellen door Hans van Mierlo autoschade uit Waalwijk heeft Van Mossel Ford zijn werkplaats open gesteld voor een controle van een schade expert... Se mere

1. Ford-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Om Van Mossel Ford - Tilburg

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kraaivenstraat 20, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holland

• 013 594 3943
Promotion box for Van Mossel Ford - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Van Mossel Ford Tilburg

Na een ongeluk dat tot 2 keer toe is geprobeerd te herstellen door Hans van Mierlo autoschade uit Waalwijk heeft Van Mossel Ford zijn werkplaats open gesteld voor een controle van een schade expert van ZLM.

Van Mossel Ford heeft mij hier fantasies en zeer professioneel in begeleid. Auto wordt nu op de juiste manier gerepareerd.
Van Mossel ford BEDANKT, met name Sander die zijn vakkennis duidelijk heeft laten gelden.

11. juli 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Dankjewel voor deze aangepaste review! Fijn dat we u naar tevredenheid geholpen hebben.

Verwarming bleef koud

Verwarming bleef koud. Naar garage. Hadden onderdeel niet op voorraad. Nieuwe afspraak. Bleek het een ander onderdeel te zijn. Deze was alleen ook niet op voorraad. Heb zelf 5 keer moeten bellen of onderdeel binnen was. Pas na 5 weken kon ik weer terugkomen. Toen onderdeel vervangen. Bleek het een onderdeel te zijn uit ouder model. Nu eindelijk in orde

10. juli 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Het spijt ons te horen over de problemen met de verwarming van uw auto en de lange wachttijd. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren en herhaling te voorkomen. Dank u voor uw geduld. Fijn dat de problemen uiteindelijk door ons zijn opgelost. Wij hebben ons voltallig receptieteam weer compleet, waardoor u ons de volgende keer weer beter kan bereiken. Mocht u nog iets willen bespreken met mij, neemt u gerust contact op, groet Jörgen, vestigingsverantwoordelijke. 013-5943943

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Bedankt voor uw feedback, wij hebben elkaar al gesproken hierover. Helaas hebben wij op een uitlopende levertijd van de fabrikant weinig invloed en weten wij ook niet altijd met zekerheid waarom een auto vertraagd.. Wel houdt de verkoper u periodiek op de hoogte, helaas is dat bij u onvoldoende gebeurd waardoor u hier zelf voor belde/langs kwam. Nogmaals onze excuses hiervoor!

Fijne en goede service.

Fijne en goede service.

5. juni 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen. Hartelijk dank voor uw feedback! Ik deel dit met ons team, groet Jörgen, vestigingsverantwoordelijke

Goede service bij problemen …

Goede service bij problemen met de gordelhouder door de medewerker balie.

10. maj 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat onze medewerker u goed heeft geholpen met de problemen met de gordelhouder. Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Indien u nog een tip heeft om ons te verbeteren naar een 5 sterren review, verneem ik deze graag! Groet Jörgen, vestigingsverantwoordelijke.

Het begint al bij het microscopisch…

Het begint al bij het microscopisch klein parkeer terein, waar vervolgens ook nog vrachtwagens worden uitgeladen. In de shop prima ontvangst en ook perfecte leen fiets. Bij onderhoud totaal geen communicatie over wat ze hebben gedaan, wanneer de auto klaar is, en wat het kost (zelf daarover gebeld een aantal keren). Bij aanvraag had ik een vraag gesteld over garantie, s'ochtends nog een keer gemeld, en bij ophalen nogmaals gevraagd. Vervolgens haal je je bus op, op dat sh#t parkeer terrein. Het is omdat in de bus een schuifdeur zit. Kortom, het is omdat we voor garantie aan deze garage min of meer vast zitten, anders kompleet links links laten liggen. Het werk van de monteurs zelf kan ik niet beoordelen, en zal zeker goed zijn. Qua uitstraling, communicatie dikke duim naar beneden.

11. april 2025

alles fout gegaan wat maar fout kan gaan

het begon met augustus bestelde auto op voorraad ,gewenste kleur bleek niet leverbaar ,na overleg werd het een zwarte courier ipv een grijze .
zou snel geleverd worden ,snelle levering werd begin december terwijl de auto al de tweede week van november op kenteken stond ,daar kwam bij dat mijn vrijwaring van ingeleverde transit pas begin januari kreeg ,dus maand extra kosten gehad .
toen kwam eerste factuur of ik even vanaf begin november ruim €1600 over wilde maken .dat zou opgelost worden ,maar is pas opgelost nadat ik zelf contact gezocht had met de lease maatschappij ,en of het allemaal al niet genoeg is zit ik al ruim 2 maanden te wachten op besteld laadbak interieur, en siteskirts ,heb verfspullen achterin dus dan weet je het wel
al bij al veel beloftes maar weinig daden

17. februar 2025