Banner for Van Mossel Ford - Tilburg

TrustScore 4.5 ud af 5

Kraaivenstraat 20, 5048 AB Tilburg, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Afspraak voor grote beurt. Positief is dat het conform afspraak gedaan kon worden waardoor ik er op kon wachten. Negatief is dat ik bij aanvang aangaf dat de wielen niet goed uitgebalanceerd zijn w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kai, de persoon die me geholpen heeft is erg kundig vriendelijk. Houd zich ook aan gemaakte afspraken en is ook altijd bereikbaar voor hulp. Fijne werknemer zo moeten ze allemaal zijn. Verder de Ford... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gezellige vent leuk om mee te praten duidelijk staat achter zijn woorden.Komt afspraken na zoals je zou kunnen verwachten zakelijk als het moet maar wel op een vriendelijke manier zeer behulpzaam en o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een ongeluk dat tot 2 keer toe is geprobeerd te herstellen door Hans van Mierlo autoschade uit Waalwijk heeft Van Mossel Ford zijn werkplaats open gesteld voor een controle van een schade expert... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Ford - Tilburg

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Kraaivenstraat 20, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holland

• 013 594 3943
Promotion box for Van Mossel Ford - Tilburg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

173 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

526 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch geholpen door Kai met de…

Fantastisch geholpen door Kai met de aankoop van onze nieuwe ford Kuga!

17. januar 2026

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de aankoop van uw Ford Kuga! We waarderen uw feedback enorm.

Super fijne ervaring!

Super fijne ervaring gehad! Voor ons onze eerste auto en de verkoper heeft er voor gezorgd dat we heel goed terug kijken op de aankoop. Spontaan, vriendelijk en behulpzaam.

9. januar 2026

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat jullie zo'n goede ervaring hadden bij de aankoop van jullie eerste auto! We zijn blij te horen dat de verkoper zo spontaan, vriendelijk en behulpzaam was. Bedankt voor de mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service. Goed bereikbaar, meedenkend, goede afspraken. Auto zeer netjes afgeleverd.

3. januar 2026

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Dankjewel Cynthia voor deze mooie Review. Geniet van je mooie nieuwe auto! Tot ziens.

Goed geholpen

Goed geholpen, werd meegedacht over de wensen en levertijd van de nieuwe auto. Alles ging volgens hoe het was afgesproken.

29. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn om te horen dat we goed hebben kunnen helpen en dat alles volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw feedback en zijn blij met uw positieve ervaring.

Heel goed

Goede rustige uitleg en adviezen.
Geen opdringerige houding, zeer klantvriendelijk

21. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat u onze rustige uitleg en klantvriendelijkheid waardeert! We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had. Dank voor uw feedback.

super goed mooi bedrijf

hele goede uitleg netjes en correct behandeld

22. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat we u correct en netjes hebben kunnen helpen met duidelijke uitleg. Dank voor uw feedback!

Goede voorlichting

Goede voorlichting, prettig gesprek,behulpzaam

26. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Snelle service

Snelle service, makkelijk afspraak maken

18. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat de snelle service en het gemak van de afspraak u bevallen. Bedankt voor uw feedback!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tijd en geld winnen van klantgerichtheid

De aankomst met het vinden van een parkeerplaats is al uitdaging. Het plaatsen van een verzoek om na mee te denken over een probleem welke jouw voertuig aangaat is het bedrijf nauwelijks op ingericht. Een typisch voorbeeld van een ooit service gerichte Ford garage die zich heeft laten overnemen door een groot bedrijf.

14. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Bedankt voor uw feedback. We erkennen dat de parkeerplaats op piekmomenten vol was wegens de drukte. We hebben hierop geschakeld door een selectie auto's op een andere locatie te stallen, zodat de druk op ons terrein afneemt. Indien u nog een openstaand probleem heeft, verneem ik het graag. Ik ben er mij overigens niet bewust van dat we minder klantgericht zijn dan voor de overname, we werken voornamelijk nog steeds met de zelfde collega's. Maar neemt u gerust contact met mij op, als u nog iets met mij wit bespreken of als ik u ergens mee kan helpen. Met vriendelijke groet, Jörgen de Kwaasteniet, vestigingsverantwoordelijke.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en afspraken nagekomen

Jörgen heeft mij uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van mijn eerste private leaseauto.

Duidelijke communicatie, heldere antwoorden op mijn vragen en keurig alle afspraken nagekomen.

13. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij de aanschaf van uw eerste private leaseauto! We zijn blij dat de communicatie helder was en de afspraken zijn nagekomen. Dank voor uw feedback.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede bereidheid en bereikbaarheid tot…

Goede bereidheid en bereikbaarheid tot uitleg en hulp.

11. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn om te horen dat onze bereidheid tot uitleg en hulp zo gewaardeerd wordt. Bedankt voor de positieve feedback!

Aandacht voor de klant.

Plezierig ontvangen. We voelden ons welkom. Uitgebreide toelichting. Goede toelichting op mogelijkheden.

7. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat u zich welkom voelde en dat we u goed hebben kunnen informeren over de mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik ben heel tevreden over de garantie…

Ik ben heel tevreden over de garantie en over de reparaties/ onderhoud.
Ook worden we altijd vriendelijk ontvangen op locatie.
Alleen de communicatie moet echt beter, we werden niet echt op de hoogte gehouden van het verloop en moesten telkens zelf bellen om te vragen hoe het ervoor stond.

4. december 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat u tevreden bent over de garantie en de vriendelijke ontvangst. We waarderen uw feedback. We betreuren het te horen dat de communicatie tekortschoot en zullen dit zeker verbeteren, zodat u beter op de hoogte blijft. Ik zal dit met ons team bespreken. Dank voor uw review.

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf. Verleent service zoals verwacht mag worden. Goede prijsindicatie kleine of grote beurt of anderszins. Goede communicatie. Vriendelijke bejegening.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze betrouwbaarheid, service, prijsindicaties en communicatie. We waarderen uw vriendelijke woorden enorm!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De gemaakte afspraak is nagekomen en…

De gemaakte afspraak is nagekomen en gevonden gebreken werd doorgebeld zodat die ook in één keer konden worden afgehandeld.

26. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn dat de afspraak is nagekomen en dat we de gebreken direct konden afhandelen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling; dat waarderen wij zeer!

Alles goed besproken

Alles goed besproken. Duidelijk geweest. Goede service.

23. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Fijn om te horen dat alles goed besproken is en dat u onze service waardeert. Bedankt voor de positieve feedback!

Prima verkoper

Auto zag er prima uit bij aflevering . Kai heeft goed zijn best gedaan en is een vriendelijke meedenkende verkoper.

21. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat de auto er prima uitzag en dat de verkoop prettig is verlopen. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk voor uw review.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Vriendelijk, goede informatie en beantwoording van vragen voor, tijdens en na aankoop, proefrit snel geregeld en nette aflevering van de auto

6. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de informatie, proefrit en aflevering van de auto. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk voor uw review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Quinten heeft ons keurig geholpen

Quinten heeft ons keurig geholpen, alles goed uitgelegd op een hele vriendelijke, prettige en duidelijke manier.

15. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat alles zo helder is uitgelegd en dat de hulp prettig was! We zijn blij met deze positieve feedback en uw vriendelijke woorden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede en vriendelijke service

Je wordt altijd heel goed ontvangen bij van Mossel in Tilburg. De auto wordt na reparatie weer tip top en met een glimlach afgeleverd. Een adres om op te bouwen en naar terug te komen.

8. november 2025

Besvarelse fra Van Mossel Ford - Tilburg

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service in Tilburg! We zijn blij te horen dat uw auto in goede staat is afgeleverd en dat u de ontvangst prettig vond. We zien u graag weer terug! Dank voor uw mooie woorden!