Ik ben over gestapt van Brielle maar Middelharnis omdat ik bij Brielle elke keer verassingen had kwa kosten, onvriendelijke service en tot 2x toe mijn auto met een half uit elkaar liggend interieur te... Se mere

Hele mooi ford c-max gekocht, er moest een nieuw distributie set op gemonteerd worden en er werd gelijk bij gezegd dat de aflevering wat langer zou duren. Uiteindelijk duurde het drie weken. Maar... Se mere
Vandaag onaangekondigt even langs geweest met mijn ford transit. Die had aangegeven dat er olie bijgevuld moest worden. De vriendelijke receptioniste regelde gelijk een monteur die alle vloeistoff... Se mere
We zijn vakkundig geholpen door Jochem Planting, hij heeft zorgvuldig uitleg gegeven over de nieuwe auto. We hebben later nog een afspraak gemaakt met de werkplaats en konden gelijk terecht met o... Se mere
Om Van Mossel Ford - Middelharnis
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
De Hofjes 42, 3241 ML, Middelharnis, Nederland, Holland
- 0187 476 750

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede verkoper
Goede verkoper, maar jammer dat de auto niet volledig is nagelopen
Gat in mat bestuurders zijde, knarsend en piepende ruitenwisser bladen steenslag weggewerkt met waxstift.
Jammer voor de rest tevreden maar met een klein beetje extra aandacht zeer tevreden.
Toppers
Het is een goed en servicegericht bedrijf met vriendelijk én goed opgeleid personeel die de klant altijd op 1 zet, voor mij persoonlijk zijn zij zonder twijfel een aanrader!
We zijn vakkundig geholpen door Jochem…
We zijn vakkundig geholpen door Jochem Planting,
hij heeft zorgvuldig uitleg gegeven over de nieuwe auto.
We hebben later nog een afspraak gemaakt met de werkplaats en konden gelijk terecht met onze vragen.
Ford grand c max 2014
Uiteindelijk duurde het drie weken.
Maar als compensatie kreeg ik er ipv 6 maanden apk op een hele nieuwe keuring voor een jaar, is de auto perfect gewassen en schoongemaakt en een bomvolle tank benzine.
Als presentje een lekkere fles bubbels erbij en reed ik met een tevreden gevoel mijn nieuwe auto de showroom uit.
Erg tevreden dus.
Dank je wel Sander voor de goede en fijne service! 👍
Vertrouwd adres en goede en vakbekwame
Vertrouwd adres en goede en vakbekwame