We hebben onze citroen nu 1 jaar. Bij bestellen direct een trekhaak meebesteld. Bij levering auto werd de trekhaak niet eens genoemd. Moesten we zelf achteraan, toen werd gezegd dat er een onderdeel n... Se mere

Se, hvad kunderne siger
telefoonnummers in het systeem zijn niet meteen vervangen door het juiste nummer. Daardoor werd ik niet teruggebeld. Na bellen mijnerzijds de volgende dag kreeg ik te horen dat de auto gereed was geme... Se mere
We zijn vertrouwd met deze garage en zeer tevreden. Het personeel is vriendelijke, prettig en deskundig. De ontvangst is hartelijk en aardig en ze nemen de tijd voor je. De koffie is lekker en... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijn dat ik langs kan komen zonder afspraak om de bandenspanning te laten checken. Vriendelijk te woord gestaan met korte wachttijd en goede uitleg bij een paar vragen over mijn auto. Naar huis met ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Citroën & DS - Zaandam
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Kleine Tocht 22, 1507 CB, Zaandam, Nederland, Holland
- 075 616 0074

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vaak mis- of geen communicatie tussen…
Vaak mis- of geen communicatie tussen receptie, werkplaats, sales en klanten contact centrum
Van Mossel Zaandam is een top…
Van Mossel Zaandam is een top bedrijf,wordt altijd goed geholpen en kom er graag

Uiterst vriendelijk ontvangst!
Mijn auto moest worden nagekeken voor een terugroepactie. Ik werd uiterst vriendelijk ontvangen en tijdens het uurtje wachten ontbrak het mij werkelijk aan niets!

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Zaandam
Zeer deskundige en meedenkende…
Zeer deskundige en meedenkende technische medewerkers bij de balie. Met de monteurs samen probleem goed opgelost. Dank

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Zaandam
Lastig om de oorzaak van het lawaai
Lastig om de oorzaak van het lawaai, tijdens rijden op een straatweg te vinden.
Men heeft het goed gerepareerd!

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Zaandam
Onderdeel is grotendeels onder garantie…
Onderdeel is grotendeels onder garantie vervangen zonder dat ik daar om had gevraagd en ik geen vaste klant ben.

Service- en klantgericht
Het is fijn als er wordt meegedacht in de onderhoud en de daarbij komende kosten. Vooraf word ik juist en goed geïnformeerd dankzij de prima service van Van Mossel en Robin.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Zaandam
We zijn vertrouwd met deze garage en…
We zijn vertrouwd met deze garage en zeer tevreden.
Het personeel is vriendelijke, prettig en deskundig.
De ontvangst is hartelijk en aardig en ze nemen de tijd voor je. De koffie is lekker en de croissants heerlijk.
De afspraken worden goed nagekomen en de auto wordt keurig afgeleverd.
De kundige medewerkers doen hun werk uitstekend en onze auto rijdt al jaren dank zij de uitstekende controles en reparaties nog steeds als een trein.
Het is prettig dat de garage nu in de wijk is, waardoor we met de fiets naar huis kunnen en later de auto kunnen ophalen.

Service reparatie
Het is een prachtig filliaal in Zaandam, waar je door het personeel altijd vriendelijk te woord wordt gestaan. Je kunt wachten terwijl de auto wordt gemaakt en je kan genieten van een bakje koffie/thee en wat lekkers. Daarnaast word je snel en vakkundig geholpen en verlenen ze top service.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Zaandam
Alle klanten worden goed gerespecteerd…
Alle klanten worden goed gerespecteerd en behandeld door het bedrijf.