Virksomheden har svaret
De auto werd ongepoetst, stoffig van binnen en met een compleet lege tank (het alarm van vrijwel geen benzine) begon zelfs te piepen bij het wegrijden bij Van Mossel) afgeleverd.
Skrevet af virksomheden
Rijksstraatweg 54, 1964 LK, Heemskerk, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Afspraken worden slecht nagekomen. Na aflevering van de auto waren er diverse zaken niet aanwezig. O.A.matten, org. Sleutel, geen ventieldopjes en geen instructieboekje. Uiteindelijk is op het instructieboekje na alles goed gekomen.
Na dit review werd er onmiddellijk contact opgenomen. Instructieboekje bleek er wel te zijn. Wordt nagezonden.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Heemskerk
Wijzen naar Stellantis als er iets fout is met je auto. Koop hier je auto NIET!!
Goede service, vakbekwaam alhoewel met een kleine kanttekening dat de afgesproken leenauto niet beschikbaar was en wij de afspraak moesten verzetten naar de volgende dag. Was lastig maar ook niet echt een ramp.
Dus we zijn eigenlijk al jaren erg tevreden .

Goede service.
Prima geholpen door de filiaalhouder Niels, nam alle tijd voor ons.
Was het wachten op de Peugeot 3008 zeker waard.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Heemskerk
Goede advisering door de verkoopadviseur. Auto conform afspraak afgeleverd met alle opties. Goede after sales.
Steeds zelf bellen. Niet terug gebeld worden. Ook niet gebeld toen auto klaar was. Spiegelkap niet in wit gespoten. Gingen ze opnieuw bestellen en dan wel wit spuiten. Nu meer dan 3 weken geleden en nog niets gehoord. Zelf maar weer bellen.
APK en service beurt werden keurig uitgevoerd. Preventief werd ook de terugroepactie van Citroen voor de distributieketting uitgevoerd. Hier denkt de leverancier mee met de klant.
Het was één beetje prijzig daarentegen alles goed gerepareerd. Duurde wel een extra dagje.

Wij zijn onwijs fijn geholpen bij van Mossel Citroën & DS Heemskerk
Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant en meegedacht over de opties die bij u passen.
Ik raad ze zeker aan.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Heemskerk
Ik heb onlangs een nieuwe Citroën gekocht bij deze dealer en ben enorm tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoper nam ruim de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies over de verschillende modellen en opties.
Tijdens het bestelproces werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang, en alle afspraken werden netjes nagekomen. De aflevering van de auto was echt een feestje, de auto stond er perfect gepresenteerd bij en alles werd duidelijk uitgelegd, van de functies tot het onderhoud.
Ook na de levering bleef de service uitstekend; ik kon met al mijn vragen terecht en werd steeds snel geholpen. Ik rij inmiddels met veel plezier in mijn nieuwe Citroën en kan deze dealer van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en een klantgerichte service.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Heemskerk
Snelle service, afspraak zo gemaakt. Denkt mee in onderhoud.

Zeer vakkundig mijn 308cc dak laten repareren zelfde dag klaar top

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Heemskerk
Tot nu toe heel tevreden over van Mossel, Heemskerk Niels Bonekamp ! Heb mijn auto net 1 week, maar vooralsnog geen negatieve ervaringen. Heb hem nooit ontmoet, auto online gekocht en naar mijn woonplaats laten brengen, verliep zonder problemen.Goede communicatie en contact via app, mail en telefoon. Had nog wat wensen "eisen 😆" en tot tevredenheid overeengekomen. Dus tot nu toe zeer tevreden, maar nogmaals Heb de auto net een week.

Besvarelse fra Van Mossel Citroën & DS - Heemskerk
Een aantal maanden geleden heb ik gebeld voor een afspraak over de ds3-airbag-terugroepactie waarover ik bericht had gekregen van de RDW.
In eerste instantie werd mij verteld dat "mijn auto niet in aanmerking kwam". Later nog eens gebeld en toen kwam mijn auto ineens wél in aanmerking. (de info van de RDW is hierin leidend, dus mijn auto kwam sowieso in aanmerking)
Toen werd mij verteld dat de airbags in backorder zouden staan, maar dat ik gebeld zou worden zodra deze weer beschikbaar zouden zijn. Prima. Enkele maanden later moest ik echter via een Facebook-post vernemen dat de airbags allang weer beschikbaar zijn.
Dus weer contact opgenomen en inderdaad, de airbags zijn weer beschikbaar. Maar waarom ik niet ben geïnformeerd werd mij niet duidelijk.
Ergo: voortaan graag afspraken nakomen. Dat scheelt een hoop onnodig wachten en heen-en-weer bellen.
Kleine ergernissen daargelaten ben ik altijd vriendelijk te woord gestaan, dus het is niet allemaal kommer en kwel. 😊
(en ja, ik ben een vreselijk zeurpiet)
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.