Ondanks drukte vanwege hagelschade,ben ik toch er tussendoor geholpen met een probleem aan mijn achterklep Dat was erg urgent,dank daarvoor !!!!!

Virksomheden har svaret
De reparatie aan de auto is prima gelukt De ervaring met de leenauto was zeer teleurstellend Geen gebruik van kunnen maken
Virksomheden har svaret
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Klarinetweg 4, 4337 RA, Middelburg, Zeeland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super geholpen, duidelijke afspraken, vervolg communicatie heel duidelijk

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snel geholpen en kreeg een leenauto mee. Schade was na reparatie niet meer detecteerbaar.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alle afspraken die gemaakt worden kloppen gewoon en de reparatie is perfect uitgevoerd

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Dat was erg urgent,dank daarvoor !!!!!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Super snel en goed geholpen door het personeel van de vestiging in Middelburg.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aardige dame en heren aan de ontvangst balie. Dit geef je als klant een goed gevoel.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Duidelijke uitleg , snel en goed afgehandeld , vriendelijk en behulpzaam personeel.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Snelle afhandeling een goede service vriendelijk personeel

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Op oudjaar 2025 had mijn auto brandschade opgelopen! In februari mijn auto naar van den Berg in Vlissingen gebracht. Van februari t/m begin juni, na regelmatig bellen, nog niet gemaakt. Uit frustratie de boel geannuleerd! Ik ben naar van Mossel in Middelburg gegaan. Binnen 2 weken was mijn auto hersteld! Klasse van Mossel! Zo kan het dus ook.

Erg tevreden!
Zowel met hoe de schade hersteld is als met de vriendelijkheid van het personeel!!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alles is volgens afspraak volledig opgelost.”Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” Grote klasse! Van Mossel maakt het waar!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Heel erg tevreden. Onze auto had schade, deze van te voren aangemeld voor een afspraak. We konden de auto smorgens brengen en kregen netjes een leen auto mee. Na 1,5 dag, werden we keurig gebeld, dat de auto klaar was en als nieuw!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Auto is aan achterkant en zijkant gespoten door lakschade van een pauw. Vakkundig gedaan. Prima services.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
De vriendelijke dames bij de receptie hebben ons goed geholpen met papierwerk en onze Aygo kwam als nieuw uit de werkplaats. Als verrassing waren de kappen van de koplampen gepolijst. Fijn bedrijf. Dank jullie wel

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Goede service, goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Secure monteur en heel vriendelijke receptioniste! We zijn super tevreden, de schade is perfect gerepareerd. Bedankt Van Mossel Middelburg!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Alles was goed en ook snel geregeld.
Gewoon prima zoals je het zou willen.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Uitstekende en snelle service. Na een telefoongesprek kon ik de volgende dag direct langskomen om de schade te laten inventariseren. Vervolgens gelijk een afspraak in kunnen plannen en de auto in totaal maar twee dagen kwijt geweest.
In de toekomst zou ik zeker weer voor Van Mossel kiezen!

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Niets meer te zien van de schade. Vriendelijke service. Leenauto ter beschikking gekregen. Even een tip, zou wel fijn zijn als ik iets ondertekend dat ik dat ook via mijn mail kan krijgen. Zoals van de Leenauto. Ik onthou niet alles wat ik gelezen hebt 🙈. Maar voor de rest ben ik super tevreden met jullie service en vakkundigheid.

Besvarelse fra Van Mossel Autoschade Groep - Middelburg
Læs mere om andre typer anmeldelser.