Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag

TrustScore 4.5 ud af 5

Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ Den Hoorn, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Technisch vakkundig uitgevoerde reparatie. Heb schade rapport nooit gezien. Echter: ze hadden het achterwiel ook kunnen meenemen in het schade rapport, dan was dat ook weer nieuw. De schade was niet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben per ongeluk over een stoeprand gereden en ben langsgegaan bij Van Mossel Autoschade Den Haag. Nik heeft mij aangehoord, het voertuig op de brug gezet en gecontroleerd. Eén voorband is gebalan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met name het meisje van de receptie maakt dat ik deze score geef. Heel vriendelijk en behulpzaam. De schade expert was een norse man, slecht in contact. Heb ook het idee dat er langs elkaar heen wor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele bekwame vakmensen die zeer vriendelijk zijn. Wil Nick zeker niet vergeten om te bedanken voor zijn adviezen. Dank jullie wel voor de fantastische service en misschien tot de volgende keer. Ch... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Pladeværksted

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ, Den Hoorn, Zuid-Holland, Holland

• 085 30 35 600
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

181 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

850 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed geholpen op de locatie

Goed geholpen op de locatie, alleen de communicatie tussen schadebedrijf en hoofdkantoor echt slecht. Duurde echt 8 maanden voordat de schade (deel) hersteld is.

7. juli 2025

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review en uw begrip. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat de lange wachttijd frustrerend kan zijn, en we doen ons best om de benodigde onderdelen zo snel mogelijk te ontvangen.

Uw geduld wordt zeer gewaardeerd, en we hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Mocht u nog vragen of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Van Mossel Autoschade Den Hoorn

Voor schadeherstel bij Van Mossel Den Hoorn geweest. Naar tevredenheid door Orlando en zijn collega’s geholpen.
Klantvriendelijk en behulpzaam.

4. juli 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je 4-sterrenreview! We horen graag wat we nog beter hadden kunnen doen om een 5-sterrenbeoordeling van je te krijgen. Zou je jouw feedback willen sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl? We gebruiken dit graag om onze service verder te verbeteren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijke en zorgvuldige afhandeling van autoschade

Ik ben zeer tevreden over de service en communicatie van Shifarro en Nick van Automossel Schade in Den Haag. Ondanks de drukte en een volle planning is mijn auto keurig hersteld na een schadegeval. Er werd zorgvuldig rekening gehouden met mijn wensen. Tevens is de auto – ondanks de hitte – met de hand gewassen en van binnen netjes gereinigd, wat ik bijzonder waardeer.

Ik geef vier van de vijf sterren, enkel omdat er door de drukte enige wachttijd was voordat er plek beschikbaar was. Dat is uiteraard begrijpelijk, maar had wel enig effect op de totale ervaring. De uiteindelijke afhandeling was echter professioneel en klantgericht – mijn dank daarvoor.

1. juli 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met Shifarro, Nick en ons team bij Automossel Schade Den Haag te delen.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de communicatie, de zorgvuldige afhandeling van de schade én dat de extra aandacht voor het reinigen van uw auto gewaardeerd werd, zelfs tijdens de warme dagen!

Wat betreft de wachttijd: we begrijpen volledig dat dit van invloed kan zijn op de totale beleving. Helaas zien we dat wachttijden op dit moment bij vrijwel alle schadeherstelbedrijven langer zijn dan gewenst. Dat vinden wij oprecht jammer, zeker als dat ertoe leidt dat we net die vijfde ster moeten missen. We blijven ons inzetten om wachttijden zo kort mogelijk te houden zonder in te leveren op kwaliteit.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en het vertrouwen in ons. We hopen u in de toekomst, hopelijk zonder schade weer van dienst te mogen zijn.

Fijn geholpen door Joyce

Fijn geholpen door Joyce. Ze heeft een goed rapport van mijn auto gemaakt en was erg vriendelijk. Bedankt voor jullie hulp!

2. juli 2025

Beste Ikram,

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vriendelijke service en het rapport van uw auto. Bedankt voor uw feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Orlando super bedankt voor de goede…

Orlando super bedankt voor de goede snelle service en voor de reparatie, voor al mij afspraken kom ik bij jullie!

27. juni 2025

Beste Vinny,

Heel erg bedankt voor je geweldige review! Orlando doet echt z’n best om snelle en goede service te leveren, en het is fijn om te horen dat dat zo gewaardeerd wordt. We zijn blij dat jij voor al je afspraken bij ons wilt komen. Orlando en de rest van het team staan altijd voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over de service bij Van…

Zeer tevreden over de service bij Van Mossel Autoschade Den Hoorn

Na een vervelende schade ben ik bij Van Mossel terechtgekomen voor herstel. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen. De medewerkers namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen, en de afhandeling verliep snel en professioneel.

Mijn auto is perfect hersteld – je ziet helemaal niets meer van de schade. Bovendien kreeg ik een nette leenauto mee, wat het allemaal extra makkelijk maakte. Ook de communicatie over planning en kosten was helder en transparant.

Ik zou Van Mossel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare schadeherstel met uitstekende klantenservice!

20. juni 2025

Beste Setareh,

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service na de schade aan uw auto. We zijn blij dat de afhandeling snel en professioneel is verlopen en dat u een goede ervaring had met de communicatie en de leenauto. Bedankt voor uw aanbeveling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Orlando heb ik een paar keer aan de…

Orlando heb ik een paar keer aan de telefoon gehad vanwege mijn verontrustende schade aan mijn auto. Hij klonk aan de telefoon al erg vriendelijk en behulpzaam. Toen er vorige week rook uit mijn motor kwam gaf hij aan dat ik langs mocht komen voor een noodreparatie, want mijn onderdelen waren nog steeds niet binnen. Ook bij de locatie was hij erg vriendelijk een meedenkend. Nogmaals thanks voor je hulp!

20. juni 2025

Beste Desiree,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en de tijd die je hebt genomen om je ervaring te delen! Fijn om te horen dat Orlando je goed heeft kunnen helpen, zowel telefonisch als op locatie. We begrijpen hoe vervelend schade aan je auto kan zijn, zeker als er ook rook uit de motor komt. We doen ons uiterste best om snel en adequaat te handelen, zodat jij weer veilig de weg op kunt.

Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we uiteraard altijd voor je klaar. Nogmaals dank voor je vertrouwen!

Goed geholpen

Goed geholpen! Vriendelijk personeel. Van de deuk in de auto was niets meer zichtbaar, echt weer als nieuw!

Beste heer Zwanenburg

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het resultaat en de vriendelijke service. Dank voor uw feedback!

Super goed afgeleverd

Super goed afgeleverd, alles gestofzuigd en hele fijne service van Orlando!

Beste Debbie,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over de service van Orlando. We geven je compliment zeker aan hem door!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De klant ervaring is van een hoogniveau…

De klant ervaring is van een hoogniveau met vriendelijke mensen die verwelkomen.
Naast een goede bak koffie wordt je snel geholpen en een uiterst nette omgeving. De garage ziet er keurig netjes uit waar de kwaliteit duidelijk zichtbaar is. Ik kan Van Mossel aan iedereen aanraden.

Beste Daniel,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad! We zijn blij te horen dat u de service, de koffie en de nette omgeving waardeert. Bedankt voor uw aanbeveling.

Beste Rene,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat u tevreden bent met onze service. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Wordt goed geholpen

Wordt goed geholpen

Fantastisch

Helemaal goed

Beste Bradley,

Bedankt voor je 5 sterren review, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schade is zeer netjes opgelost

Schade is zeer netjes opgelost. Hiernaast sprake van uitstekende service. Ook mbt leen-auto

Beste Jasper,

Wat fijn dat de schade zo netjes is opgelost en dat u de service en de leenauto als uitstekend heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Snelle service

Snelle service, goede aandacht.

11. juni 2025

Beste Leenderd,

Snelle service

Snelle service, goed geregeld

6. juni 2025

Beste Lynn,

We zijn blij te horen dat onze snelle service goed is bevallen. Dank u voor de positieve terugkoppeling.

Direct geholpen met portierprobleem

Direct geholpen met portierprobleem. Fantastische service.

2. juni 2025

Beste Gerard,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat we u direct van dienst konden zijn en dat u tevreden bent met onze service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top ervaring kreeg de auto mooi en…

Top ervaring kreeg de auto mooi en schoon terug

30. maj 2025

Beste Cihan,

Fijn dat de auto mooi en schoon terugkwam! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Super service

Super service! Vrolijk en snel!

27. maj 2025

Beste Aafke,

Fijn dat onze service zo goed beviel! Bedankt voor de mooie woorden.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.