Har lige fået leveret min nye Mercedes. Og igennem hele processen, fra første præsentation af bilen og til levering, har alt været til et stort 12 tal. Jeg kan kun give Van Mossel salgsafdelingen i Sø... Se mere
Jeg har været hos Van Mossel i Søborg for at afhente min anden minileasebil – en C300. Vi blev taget rigtig godt imod af Nikolai, og Jonathan sørgede for en grundig gennemgang af bilen samt v... Se mere
Virkelig god og behagelig oplevelse. Service, Kommunikation og stemningen er virkelig i top. De tog godt imod mig og har faktisk intet dårligt at sige. Jeg laver kun anmeldelser, når jeg har haft... Se mere
Jeg gik til Van mossl Herle værkstedet, fordi jeg allerede kendte fejlen på bilen. De fortalte mig, at problemet var styreboksen, og at den skulle skiftes. Jeg afleverede bilen til dem, men de ski... Se mere
Dynamovej 7, 2860, Søborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fremragende service og kvalitetsbiler!
Jeg har netop købt min nye bil hos Van Mossel, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele oplevelsen! Fra starten blev jeg mødt af et yderst professionelt og imødekommende personale, der lyttede til mine behov og sørgede for, at jeg fandt den perfekte bil til min familie.
Sælgeren var både vidende og ærlig, og der var ingen pres for at tage en hurtig beslutning. Jeg fik god tid til at overveje mine muligheder, og de var altid klar til at svare på spørgsmål og tilbyde råd. Bilen var i top stand ved afhentning, og det var tydeligt, at de lægger stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed.
Jeg vil bestemt anbefale Van Mossel til alle, der leder efter en pålidelig forhandler og en bilkøb oplevelse, der er problemfri fra start til slut.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
super service og venlige medarbejder
Tak for hurtig og god service

Tak Morten og Iliaden fra Mercedes i Herlev
De har løst en stor problem hurtigt og Morten han den bæst
Tusin tak

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
God rådgivning. Blev mødt af en smilende og imødekommende sælger. Det kunne mærkes at han var serviceminded hele vejen igennem. Tak for god rådgivning Rasmus.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
Altid en fornøjelse at være forbi Van Mossel Mercedes Benz.
Specielt tak til Morten, som flere gange serviceret min Sprinter, hvilket er en positiv oplevelse hver gang.
Mange tak!

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
Fik hurtig akut hjælp/rådgivning på en forestående udfordring.
Blev mødt med venligt smil, og “lad os lige hurtig kigge på den”
Kan klart anbefale mercedes i Søborg/Gladsaxe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kæmpe anbefaling!
En stor fornøjelse at besøge Van Mossel Mercedes-Benz i Søborg. Specielt en kæmpe fornøjelse at snakke med Rasmus Jørgensen fra Ny-vogn. Han står altid klar med sublim service, er troværdig og utrolig hjælpsom. De største anbefalinger herfra til Rasmus og Van Mossel i Søborg.

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
Super service hos Martin og Morten. 110% tilfreds!!!

Hej Morten,
1000 tak især til Morten ( og værksted ) for god service af mine biler. Det er altid en rigtig god oplevelse 😊.
Mvh. Aamir / Aspau

Altid serviceminded og hjælpsomme

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
Van Mossel Mercedes-Benz har leveret en rigtig god service hver gang, jeg har haft brug for hjælp til min Mercedes Sprinter. De er både professionelle og pålidelige, og jeg har aldrig oplevet nogen problemer med det arbejde, de har udført. Kvaliteten af reparationerne har altid været i top, og de har gjort et godt stykke arbejde med at kommunikere klart omkring, hvad der skulle laves, og hvornår det ville være færdigt 🙂
Hver gang jeg har besøgt værkstedet, er jeg blevet mødt af venligt personale. De har også været meget effektive, så jeg aldrig har været uden min bil længere tid end nødvendigt. Den slags service og kommunikation gør, at jeg stoler fuldt ud på Van Mossel Mercedes-Benz, og jeg vil uden tøven anbefale dem til alle, der har brug for hjælp til deres bil 🚗🚐

Besvarelse fra Van Mossel Mercedes-Benz DK - Søborg
Jeg har været på besøg hos Van Mossel i Søborg, og det var en rigtig positiv oplevelse. Efter deres åbning fik jeg lavet min bil på værkstedet, og alt gik glat. De var hurtige, så jeg var snart tilbage på gaden i min taxa. Jeg kan varmt anbefale dem!

Hej værksted.
Bare en stor tak til Morten og elektrikeren for at udbedre en akutskade i transportkassen på min firmabil.
Jeg skal bruge den rigtig meget den næste tid og var lidt i panik, men de herrer trådte til med det samme og fik det ordnet.
Det sgu god service.