Se, hvad kunderne siger
Vond t spannend gezien de mindere reviews hier te bestellen, maar ik was zeer tevreden Het mooie Dieselhorloge was maar liefst 18 euro goedkoper dan bij Bol.com en alle andere horlogiers op Intern... Se mere
Calvin Klein horloge besteld. 4 dagen later gekregen. NIET werkend! Lachwekkend genoeg staat op de A4 wat erbij zit: "Dit product heeft strenge kwaliteitscontrole ondergaan". Ook word de horlo... Se mere
Ik was wat sceptisch omdat ik wat slechte reviews had gelezen. Daarom voor de zekerheid met Paypal betaald ivm de kopersbescherming. Maar dat bleek helemaal niet nodig. Ik ontving mijn bestelling keur... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Keurig conform bevestiging geleverd.
Keurig conform bevestiging geleverd.
Track &trace goed te volgen.
Zeer mooi horloge.
Zijn er zeer bij mee
Op 17 Maart bestelling geplaatst
Op 17 Maart bestelling geplaatst, Daniel Wellington dameshorloge daarna heb ik geen bevestigingsmail en geen track& tracé ontvangen.
Van de bestelling en de bankafschrift had ik foto's gemaakt, deze heb ik via de mail naar Valmano gestuurd met het verzoek om levering. Helaas bleef de levering nog steeds uit en verzocht ik hun het betaalde bedrag a 92,39 terug te storten.
Nu, 10 weken later geen horloge maar ook geen geld terug! Op mijn klacht via de mail wordt niet gereageerd.
De slogen van Valmano '😱 Shop now or cry later': mogen ze wijzigen in; '😱 Shop now AND cry later.'
Great site to order from !!!
I ordered 2 rings that arrived fairly quickly. The quality is perfect. The packaging was amazing. Would recommend this web site to all !!
Scam bedrijf, neppe horloges
"Dit product heeft strenge kwaliteitscontrole ondergaan".
Ook word de horloge geleverd in een witte doosje, zonder logo.
De echte Calvin Klein horloges komen in een grijze doosje, met een certificaat van echtheid!!!
Vandaar dus de WITTE doosje zonder logo! Deze scam bedrijf is op FB goed beschermend tegen reviews, daar reviews geven is niet mogelijk. Geld terug krijgen gaat zeker onmogelijk worden, vandaar dat ze dus een niet werkende horloge opsturen.
DON'T order anything from this company…
Update:
I placed a complaint with the Dutch Police last Friday in the morning. A copy of the complaint was sent to the web shop. Later, the same day, I got a mail from the web shop explaining that "something went wrong" with the delivery of the package and a refund has been made. Please, make your own conclusion and I wish you safe web shopping.
Today, I got my money back.
DON'T order anything from this company it's fake!
I ordered a Citizen watch (wed 23 Feb 2022)
I am assuming by now I will not get my money back.
I got a real PostNL code to follow, but the package was never deliver to PostNL from CHR Logistik & Service GmbH (Valmano)
Normally, items from Germany arrived to the NL in tops 3 days.
If you read very carefully the "excellent" reviews here, you will notice they are fake too.
Heel tevreden over horloge merk Skagen ontvangen.
Horloge merk Skagen ontvangen.
Mooi horloge met duidelijke wijzerplaat en mooie kwaliteit tuigleren bandje. Product werd in goede staat geleverd binnen de afgesproken termijn.
Ik kan deze website echt aanbevelen.
Groetjes Marja
Geen terug betaling
Ik heb mijn pakketje retour gestuurd omdat het niet leek op het plaatje
En na 3 weken heb ik nog steeds me geld niet terug of een mail gekregen dat dit überhaupt gaat gebeuren klanten service al meerden keren proberen te bereiken maar geven geen gehoor
💀
Vond t spannend gezien de mindere…
Het mooie Dieselhorloge was maar liefst 18 euro goedkoper dan bij Bol.com en alle andere horlogiers op Internet. Het was even onduidelijk toen het horloge wel was aangemeld bij PostNL maar pas later aankwam daar (drie dagen later), maar dat kwam door de drukte van nu.
Horloge prachtig
En ja, dit is een echte review
Nu toch succes!
Ik had gemengde gevoelens toen ik ging bestellen. Ik heb een keer eerder besteld en die bestelling ging mis. Hij kwam niet aan, was onderweg, had toch vertraging (contact via mail en chat FB). Nu wilde ik toch heel graag gezien de prijs van een setje van Coeur de Lion bij Valmano bestellen. Nu is het helemaal goed gegaan! Track&Trace was al snel bekend maar duurde twee dagen voordat Post.nl daadwerkelijk pakket had ontvangen. Site is dus toch te vertrouwen. Gelukkig.
Oorbellen van PD Paola besteld: prima!
Oorbellen van PD Paola besteld, omdat ze op hun eigen site niet leverbaar waren. Spannend, gezien een paar slechte recensies hier. Maandag besteld, vrijdag in huis. De verzending werd al vlot aangemeld, maar het duurde even voordat het pakketje bij post.nl was bezorgd. Keurig verpakt en binnen een goede termijn voor 20% minder dan de verkoopprijs bij PD Paola zeg: heel erg tevreden dus.
Prima horloge gekocht
Horloge voor een scherpe prijs besteld. De zending kwam zoals beloofd na 4 werkdagen aan. De horloge ziet er prima uit. 5 sterren.
Artikel niet ontvangen
Artikel niet ontvangen, klantenservice geeft geen gehoor.
Ordernummer #210628PNL6143800012325
Bestel niets bij VALMANO: een nepbedrijf?
Bestel niets bij VALMANO. Lees ook de recensies op de Belgische Trustpilot-site: ik wilde dat ik die had gezien voordat ik bij VALMANO voor € 150 gouden oorbellen kocht. De oorbellen zijn nooit aangekomen. Ik kreeg bericht van PostNL dat ze onbezorgd retour zijn gegaan omdat het adres verkeerd was. Maar het adres op het bericht van PostNL was gewoon goed. Direct bij VALMANO gemeld, met het bericht van PostNL erin geplakt. De klantenservice zei dat het geld zou worden teruggestort als de oorbellen weer retour waren gekomen. Daar heb ik tegen geprotesteerd, omdat ik niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor het retour zenden van oorbellen die ik niet ontvangen heb. Daarna nooit meer iets gehoord van de klantenservice, ondanks herhaaldelijk mailen. Ik vraag me af of VALMANO echt bestaat, of dat het een nepsite is, met een gefaked PostNL-bericht en door bots gegenereerde positieve recensies op de Belgische Trustpilot (in de minderheid, maar toch).
bestelling niet ontvangen
Hallo, ik heb gisteren een horloge gekocht en ze hebben me een trackingcode gestuurd, maar de code werkt niet. Ik wil weten waar mijn bestelling is, anders wil ik het geld
Læs mere om andre typer anmeldelser.