valmano.nl Anmeldelser 56

3,5

Oorbellen van PD Paola besteld, omdat ze op hun eigen site niet leverbaar waren. Spannend, gezien een paar slechte recensies hier. Maandag besteld, vrijdag in huis. De verzending werd al vlot aangemel... Se mere

Calvin Klein horloge besteld. 4 dagen later gekregen. NIET werkend! Lachwekkend genoeg staat op de A4 wat erbij zit: "Dit product heeft strenge kwaliteitscontrole ondergaan". Ook word de horlo... Se mere

3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

OPLICHTERS

Bestelling geplaatst maar niet ontvangen. pakketje was 'verzonden'; en oppeens zomaar retour naar de zender.
3x al gemaild maar geen reactie, dus GELD WEG EN GEEN HORLOGE.

22. juni 2023

Goede ervaring

Ik was wat sceptisch omdat ik wat slechte reviews had gelezen. Daarom voor de zekerheid met Paypal betaald ivm de kopersbescherming. Maar dat bleek helemaal niet nodig. Ik ontving mijn bestelling keurig verpakt binnen 2 dagen. Prima!

1. januar 2023

25 nov een ketting besteld

25 nov een ketting besteld en 1 Dec zou deze zijn verzonden. 7 Dec trusted pilot ingeschakeld dat ik niks had ontvangen. 2 dagen later bericht ontvangen dat Valmano het zou uitzoeken en mij zou mailen. Op 11 Dec een mail ontvangen dat het fout was gegaan en ze het opnieuw zouden verzenden. 14 Dec kreeg ik de ketting binnen. In elk geval netjes opgelost en ben ik tevreden.

13. december 2022

Pakket vorige week retour gestuurd ,heb…

Pakket vorige week retour gestuurd ,heb via email retour ……nl gedaan e-mailadres opgeven mag niet.antwoord gekregen in het duits dat zij nog niets ontvangen hebben en dat het nog wel 3 weken kan duren !!!!!!hoe kan je zo zaken doen.
Mensen koop HIER NIET het is te gek voor woorden.
Welke gründlichkeit.

16. november 2022

Bestellen gaat vlot maar als je iets…

Bestellen gaat vlot maar als je iets retour stuurt begint de ellende! Geen enkele reactie van de klanten service geen melding van retour en al weer een week verder. Goede reden om hier niet te bestellen.

13. september 2022

Horloges vervagen!!

Een micheal kors horloge besteld, na anderhalfmaand ongeveer verkleurt. 09 nummer met 54 cent per minuut, na 40 minuten op de wacht gehouden hebben ze opgehangen en mij niet geholpen!

3. september 2022

Okee, maar.....

Alles netjes afgehandeld. Dik tevreden.

Maar..... de verzending..... een pakketje dat zo klein is dat het wel 10x door de brievenbus kan, verzenden in een -serieus- enorme doos. Auto moet rijden, chauffeur moet betaald worden en uiteindelijk wordt de doos gewoon voor de voordeur gezet. Risicovol....Hmmmm....
Dat laatste kan de leverancier niets aan doen denk ik, maar toch. Aandachtspunt m.i.

4. august 2022

Er dette din virksomhed?