Vai Vai Visby Anmeldelser 58

4,6

Tack så mycket för fantastisk hjälp i år igen med cykel. Väldigt hjälpsamma med att få det att fungera trots sen ankomst med färja osv. Cykeln var perfekt i ordning och jag kunde njuta av loppet! Kan... Se mere

Jag fick fel vara levererad men är jag mejlade och meddelade det fick jag snabbt svar och blev sen erbjuden en dyrare modell en den jag beställt eftersom den var slut. Snabbt agerat och jag fick mi... Se mere

I min order stod leveransadress, min bostadsadress, men paketet levererades av Bring till ett utlämningsställe i en annan kommun! Varför?? Hälsningar Annika Gustafsson

1. Cykelbutik
  2. Cykeludlejning
  3. Espressobar
  4. Butik med udendørstøj og -udstyr
  5. Butik med udstyr til udendørssport

Välkommen till Gotlands nya cykelbutik. Vi har öppnat butiken på Gotland som vi själva saknade. En naturlig mötespunkt i Visby där du kan ta en kaffe före eller efter cykelturen. Träffa andra att hoja med och köpa cyklar och prylarna du behöver för att njuta av cyklingen som vi alla älskar. Vi har ett välkurerat sortiment från våra absoluta favoritvarumärken såsom 7mesh, Cannondale, Cinelli, Julbo med flera.

4,6

Dyr frakt och usel produkt

30. september 2025

Besvarelse fra Vai Vai Visby

Hej Sara. Tråkigt att du inte uppskattade våra Negronichips som många älskar och som dessutom är en lokal gotländsk produkt som vi själva uppskattar.
Vi beklagar att vår standardfrakt på 75kr kan upplevas som dyr om man bara beställer en påse chips. Vi har alltid fri frakt på ordrar över 500kr.
Allt gott från Vai Vai

Räddaren i nöden

Behövde akut en SRAM e batteriladdare och ingen i bekantsskapskretsen på Gotland hade en, men Andreas på Vai Vai räckte upp handen direkt🙏 Bara att åka dit och ladda (och hittade några bra saker också som jag inte visste jag behövde😉).

Mkt trevlig butik med fika etc

8. juli 2025

Tack Stefan!

Levererade rätt produkt i tid

Levererade rätt produkt enl. förväntad tid.
Inte helt 100 lättnavigerad webb från mobil men skam den som ger sig.

6. juni 2025

Besvarelse fra Vai Vai Visby

Tack för feedback! Vi tar gärna alla tips vi kan på hur vi kan bli bättre online.