Værste butik nogensinde, havde bestilt 3 ting. Der går lang tid før det bliver sendt, aner ikke om ordreren er gået igennem. Får 1 af tingene, et piskeris til 32kr, hvor jeg havde bestilt st... Se mere
Super oplevelse i Værsgo Helsingør! Kommer ned med blomster i hånden og stress over gave. Skal bare ligge købe en vase til mine bedsteforældres guldbryllup og så hjem og videre. Ikke nok med jeg b... Se mere
Jeg fik kanon service fra Værsgos medarbejdere - både i webshoppen og over telefon fra deres Odense butik. Jeg bor selv i Amsterdam, og ville gerne samle varerne op i forretningen, hvilket de snil... Se mere
Fremragende virksomhed. Alt er bare helt i top. Bestilte en minihakker i går og indenfor 3 timer kom besked fra både Værsgo og fra PostNord, at pakken var på vej. Den var forsvarligt emballeret og... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos VÆRSGO kan man købe både gaver, gastronomi og godt design, men også hverdagsluksus, selvforkælelse og gode basisvarer
Østre Stationsvej 1, 5000, Odense, Danmark
- butik@vaersgo.dk
- vaersgo.dk
God pris og fantastisk kundeservice hele vejen
Jeg bor selv i Amsterdam, og ville gerne samle varerne op i forretningen, hvilket de snildt ordnede for mig.
Jeg glemte ovenikøbet at købe en vare, men kort efter jeg igen havde snakket med deres webshop fik de lagt det oveni den eksisterende bestilling.
God pris og god service!

Pas på med at handle hos Værsgo Webshop
Pas på med at handle hos Værsgo Webshop
Bestilte 8 Lyngby øl glas til en god pris. Prisen var god men det var glassene ikke. 7 ud af 8 glas var med fejl.
Kontakter webshop med en halvlang klage og spørger hvordan de kan være bekendt at sende glas med fejl. Modtager blot en mail om at de beklagede at glassene ikke levede op til min forventning.
Forventning!!!! Jeg forventede da ikke at glassene var med fejl. De skal så returneres og her får jeg blot besked om at jeg kan returnere for egne midler og hvis Værsgo accepterer at der er tale om fejl, får jeg refunderet mine penge.
Jeg kan ikke handle i en fysisk butik så det er dyrt og besværligt at returnere varer der er købt på denne webshop. Jeg kan jo risikere at Værsgo ikke accepterer at glassene er i dårlig stand.
Jeg har handlet Lyngby glas før på deres Webshop og her var glassene i lige så dårlig stand. Troede ikke det kunne ske igen. Så jeg går ud fra at de sælger 2. sorteringsvarer eller det der er værre.
Værsgo for en dårlig oplevelse.
3. jun. 2019
Kære Susan
Vi beklager endnu engang din dårlige oplevelse med glassene.
Der er et returfragtbrev på vej til dig med posten, som du kan skal sætte fast på pakken med glassene og sende afsted mod os.
Så snart vi modtager glassene refunderer vi dine penge til dig. På den måde kan du selv vurdere om du ønsker at bestille nye Lyngby glas, eller om du hellere vil bruge penge på noget andet.
Karen fra VÆRSGO
Nu er det den 22/7 2019, Værsgo har modtaget glassene men jeg mangler fortsat mine penge.
Er sikker på at I nok skulle opkræve renter og rykkergebyrer hvis I havde et sådan system.
Tænk at I vil være jer selv bekendt og kunne vi give nul stjerner havde I fået den.
Tak, jeg er særdeles tilfreds og det er en god løsning.
MVH Susan

Besvarelse fra VÆRSGO
Værsgo Helsingør er klart et sted man…
Værsgo Helsingør er klart et sted man kommer igen - fantastisk personale og service og altid et tilbud “man ikke kan leve uden”

Besvarelse fra VÆRSGO
Super service i Værsgo Waves/Hundige!
Super service i Værsgo Waves/Hundige!
Tusind tak for en yderst sød og professional service af Dania & Sofie i Værsgo Waves. Yderst tilfreds med servicen, og helt sikkert et sted der er værd at anbefale! TAK!
Mvh.
Amir

LANG leveringstid
Jeg bestilte den 5. juni fire krus.
Jeg kontakter dem ugen efter, da de endnu ikke er blevet afsendt. Her får jeg beskeden om at de afventer nogle krus fra leverandøren, og at de ville sende dem af sted i løbet af ugen.
Jeg får et afslag i prisen, da krusene i mellemtiden er kommet på tilbud.
Mandag, 2 uger efter bestilling, skriver de så langt om længe til mig, at ét af krusene var i restordre fra leverandøren, og at de først kunne levere den i juli.
Fair nok - og de sender de tre andre krus. 2 dage efter jeg modtager de tre andre krus, kommer den sidste.
Jeg synes der har været rigtig dårlig kommunikation, og jeg tror ikke at jeg handler fra jeres webshop igen.

1 Par
Har set et godt tilbud på jeres hjemmeside med södahl grilhandsker til 80kr. Vælger at gå ned i butikken i Glostrup og forhøre mig ad, fordi der på hjemmesiden står 1 par, og jeg dermed regner med, at få et par med to handsker. Men får et koldt svar retur i butikken, at det kun er for 1 handske prisen gælder. Jeg siger at 1 par kan ikke være for en enkelt, for så er det jo ikke et par, et par består af to, ligesom et par bukser, hvor der er to ben i. Man køber jo hellere ikke par sko og får 1?! Nå, men bliver koldt afvist endnu engang. Og hun skynder sig straks at lave noget andet ved disken.
1. Kan det virkelig passe man får så dårlig kundeservice.
2. Hvis man laver en fejl på sin hjemmeside, burde man så ikke give kunden ret, og efterfølgende rette prisen/beskrivelsen?

Besvarelse fra VÆRSGO
Jeg var inde i butikken i Varde,hvor jeg fik super god service. Jeg havde spørgsmål angående en ny blender,fik en super betjening 👍🏻,så kan klart anbefale Værsgo i Varde

Værsgo i Waves
Jeg har været hos Værsgo i Waves. Altid får man en fantastisk service og mødt med smil og imødekommenhed.

Professionel service
Jeg vil på det varmeste anbefale, at handle i Værsgo i Hundige.
Jeg var inde i butikken, hvor jeg fik super god service. Jeg havde et par spørgsmål angående en slowjuicer, og fik en betjening i topklasse!
Til den søde ekspedient, Julie. Tak, for din professionalitet og venlighed. Jeg er meget glad for min juicer.

Altid en super behandling
Altid en super behandling, genial butik de har alt hvad en mand skal bruge. Endda noget man ikke anede fandtes genialt.
Samtidigt skønt at handle et sted hvor der er ro på uden at komme til skade med en indkøbsvogn, skrigen og buen af småbørn, eller lange afhandlinger grundet mersalg.
Alt i alt en super butik

Besvarelse fra VÆRSGO
Jeg fik nogle Global grydelapper samt…
Jeg fik nogle Global grydelapper samt grillhandske i julegave, desværre var de med fejl og skulle sendes retur til Global.
Da jeg ikke kunne få en bon fra giver, men blot en bankudskrift, med beløb, købsfato m.m.
Kunne de ikke hjælpe i Værsgo i Waves, og bad mig selv kontakte Global.
Det har jeg gjort, men da man som Privat person ikke selv kan sende dem pakker, opfordrede de mig til at kontakte en anden af deres forhandlere.
Jeg gik til Imerco i Køge og forklarede dem min situation, de tilbød uden tøven at returnere de defekte varer. Super service her.
Er dog mega skuffet over den ringe service fra Værsgo, de skulle blot sende en pakke til Global og afvente deres svar på reklamationen.

Møgbeskidt vare
Møgbeskidt vare - ubrugeligt køb.
Jeg har købt en toilettaske på tilbud. Super dejligt med god rabat og levering sker okay hurtigt - ikke vildt hurtigt, men okay. Men da jeg pakker op er toilettasken møgbeskidt. Den kan jeg jo ikke lever som en fødselsdagsgave - jeg spildte mine penge. Gør det ikke igen.

Besvarelse fra VÆRSGO
Aldrig køb gaver hos værsgo
Aldrig køb gaver hos værsgo! Vi fik nogle lysestager til en værdi af 749kr købt i værsgo i Illum, vi ønsker at bytte disse til anden vare, i Kolding. Vi bøvler med ekspedienterne da de kræver en bon, trods vi skal bytte til anden vare, dette har vi ikke, da hende der har købt dem til os extra spurgte om de kunne byttes i anden butik uden bon, hvor hun fik at vide de sagtens kunne. De vil kun tilbyde os at få 375kr tilbage da det er prisen pt. Efter 1,5 time forlader vi butikken uden byttede vare. Jeg kontakter hovedkontoret, og efter et bare mails frem og tilbage lover hun at der nu er styr på det, og vi køre endnu engang 50 km for at bytte. Igen bliver vi mødt af at det kan ikke lade sig gøre, vi bliver indda beskyldt for at disse byttemærker ikke var ægte?! Efter lidt tid vil de kun igen give 375 kr tilbage, og vi nægter selvfølgelig igen, og kræver at de ringer til butikschefen. De gør den ene ekspedient, og chefen siger kort at der er en guideline i en mappe på hvordan man bruger Illums byttemærker, og bum, 1 minut efter, er varen byttet, og prisen var selvfølgelig 749kr. 3 timers vente tid, utallige kilometers kørsel, og beskyldninger for at vi snyder, klager til hovedkontoret, for endelig at få varen byttet efter et opkald på 1 minut. Aldrig kendt magen til dårlig kundeservice og opførsel!

Besvarelse fra VÆRSGO
Dårligste service og ringeste betjening…
Dårligste service og ringeste betjening nogensinde - jeg vil på det kraftigste fraråde folk at købe gaver på tilbud, da rabatten ved ombytning ikke følger med - med mindre du bytter til samme varer og hvem måtte dog være så fjollede!!!
Jeg har aldrig bedt om yderligere rabat, jeg har udelukkende forsøgt at bytte noget til en værdi af 499 kr til noget andet til 499 kr, men da varen er købt på 20 % kan det ikke lade sig gøre, med mindre jeg bytter til præcis samme genstand - det er jo decideret latterligt! Havde jeg betalt fuld pris og byttet en dag hvor varen var på 20 % havde jeg næppe fået 100 kr med i hånden!!

Nem og overskuelig side
Nem og overskuelig side. Hurtig levering - til trods for, vi er i slutningen af November :)
Dejligt sted at handle både på webshop og i butik
Værsgo har en virkelig lækker webshop og så er personale ude i Varde så søde - min mormor er hvert fald vilde med dem!
Og så er det da et plus at man kan bruge sit ClubMatas kort!
Fornøjelse - selv her tæt på jul.
Jeg bestilte en gave i tirsdags sent om aftenen, og jeg har allerede hentet pakken idag.
Varen var udsolgt mange andre steder, så jeg faldt kun tilfældigt over den hos vaersgo.dk, men jeg vil helt sikkert handle her igen.
Tak for hjælpen og god jul :-)
Har handlet i værsgo i waves flere…
Har handlet i værsgo i waves flere gange hvor jeg normalt har fået god service og vejledning. Men men men i onsdags var en Tom fornemmelse, da jeg spurgte deres ekspedient Lilan om hjælp. Hendes svar var korte og vi havde ikke øjenkontakt. Jeg fik fornemmelsen af at være til besvær så jeg forlod butikken uden den gave jeg kom for at købe, øv. Jeg anbefaler stadig at handle i butikken men søg ikke hjælp hos den pågældende ekspedient hun forstår at ødelægge dit humør.

Besvarelse fra VÆRSGO
God service og hurtig betjening på…
God service og hurtig betjening på webshoppen
Dog mangler der en hylde men det blev jeg informeret om inden pakken blev sendt og får den sidste hylde sendt når den er på lager.
Har modtaget pakke og alle vare er i korrekte farver og intet mangler iforhold til aftale.
👍

Dårlig betjening i Waves
Dårlig betjening i Waves! Fik kolde og hurtige svar, ingen hjælp!