Jeg har som tidligere været tilfreds med god orientering om min pakkes rejse til PostNord. Købet var pakket meget grundigt og sikkert ind.
Fantastisk service vi har fået 👍 bestilte to lamper de kom hurtigt men desværre med en forkert længde ledning ringer derover kl 16.30 og kl 18.30 bliver jeg ringet op at de har gjort to nye lamper kl... Se mere
God service fik forkerte str. Lamper som var en fejl fra deres hjemmeside, skrev til dem fik hurtigt svar og nye label tilsendt så jeg kunne sende retur, og penge retur efter de havde modtaget varen... Se mere
Lamperne er super fine. Men servicen ikke helt tilfreds stillende. Lamperne kom ikke til den aftalte tid. Så ringede op til lysmesteren hvor jeg har købt lamperne . Første efter jeg ringe 3 gang var... Se mere
Kanalvej 1, 4700, Næstved, Danmark
Alt var fint, men de var lidt lang tid om at levere en vare der ikke var på lager.
Dejlig hurtig levering.
Flot tilbud på lampen.
Helt klart dem,jeg vil søge efter en anden gang.
Bestilte en Secto lampe d. 24/2, der figurerede som værende på lager. Hørte ikke noget, så sendte en forespørgsel 15/3, som jeg aldrig fik svar på. Via chat fik jeg at vide, at der normalt er 3 ugers leveringstid på Secto. Først d. 1/4 fik jeg besked om, at lampen ville blive leveret 14/4.
Suveræn kundeservice, tak Rasmus. Vi glæder os til at modtage vores ordre og vil bestemt handle lamper hos Vaalea igen.
Jeg har kun gode ting at fortælle om og gode oplevelser med at handle gennem Vaalea. Både deres produkter og kundeservice er helt i top og jeg vil uden tvivl benytte Vaalea hvor det er muligt i fremtiden.
Jeg har oplevet fejl på enkelte produkter og det er hvad der sker, men vigtigst ved det er at jeg har følt mig i komplet trygge hænder, og de issues der har været er blevet taget hånd om og udbedret med det samme.
Kan varmt anbefales herfra
Varen måtte bestilles, og jeg fik straks besked på mobiltelefonen, da lampen var klar til afhentning. Hurtig, venlig og god betjening, og Le Klint- lampen er helt, som den skal være.

Besvarelse fra Vaalea
Gode priser - hurtig levering. Jeg havde et par spørgsmål som blev besvaret hurtigt af Rasmus.

Besvarelse fra Vaalea
Varen og leveringstid var helt som lovet.
Super priser og nem hjemmeside.
Kan absolut anbefales.

Besvarelse fra Vaalea
Jeg købte en lampe på januarudsalg til 2000kr d. 31/1 der stod at den estimeret leveringsdato ville være den 10/2 - jeg får efterfølgende en besked om at leveringdato er ændret til d 28/2.
Da den ikke ankommer, ringer jeg til kundeservice og får fortalt at jeg vil modtage den senest d. 10/3 jeg ringer idag d. 11/3 og jeg får fortalt, at de slet ikke har lampen på lager og ved derfor ikke hvornår jeg vil modtage lampen.. Det simpelthen under alt kritik!
Hurtig levering.
Købte en flot lampe hos dem og det var nemt og hurtigt, som det skal være. Jeg fik min lampe efter 2 dage.