UrHandleren.dk Anmeldelser 286

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 56 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed, imødekommenhed og professionelle tilgang, hvilket skaber en tryg og behagelig oplevelse fra start til slut. Mange sætter pris på den personlige service, hvor medarbejderne er nemme at få fat på, svarer hurtigt og giver kyndig vejledning, selv ved små spørgsmål. Den samlede service og produktkvalitet beskrives som fremragende, og mange forbrugere er yderst tilfredse med deres køb og den effektive håndtering af hele processen. Dog oplevede nogle få kunder en lang og frustrerende proces, hvor leveringstiderne overskred de forventede rammer, og kommunikationen omkring status var mangelfuld. Der var også tilfælde, hvor den forkerte model blev leveret, eller hvor kunder følte sig holdt hen uden klare tilbagemeldinger, hvilket skabte en følelse af utryghed.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver en super god, tryg og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, effektive og... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, især når det gælder køb af ure som Omega... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydig oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere rapporterede super god service... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice, hvor mange fremhæver den professionelle, tillidsvækkende og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Min datter, mor og jeg blev mødt af de sødeste unge mennesker i Aarhus, som virkelig gav en god og personlig service, hvor man følte sig velkommen fra start til slut – ingen spor af arrogante sælger... Se mere

Købte mit første "rigtige" ur i denne uge ved Urhandleren/Rasmus. Jeg havde en super god, tryg og professionel oplevelse og de levede op til alle mine forventninger og mere til.(imødekommer min kal... Se mere

Virkelig god oplevelse med UrHandleren. De var hurtige til at vende tilbage på min forespørgsel og holdt mig opdateret løbende. Altid nemme at få fat på, og de svarede hurtigt og venligt på mine spø... Se mere

Fremragende oplevelse - ganske enkelt! Jeg synes virkelig man bliver godt behandlet, og kyndigt vejledt og rådgivet. Der synes ikke at være spørgsmål der er for ubetydelige, og alting bliver super h... Se mere

1. Urforretning

Om UrHandleren.dk

URHANDLEREN

UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.

ORIGINALE URE

Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.

PERSONLIG LEVERING

Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

Vanvittig Service

Fik leveret mit ur til prøve i København og fik en helt gennemgang af urets historie og fik det tilpasset præcis mit håndled!
Rasmus leverede bare en top service og der var ingen mangler! 10/10 i min bog!

28. april 2025

Så et fint Rolex-ur på Urhandleren.dk’s…

Så et fint Rolex-ur på Urhandleren.dk’s Instagram og skrev straks til dem, at jeg var interesseret i det. De svarede hurtigt tilbage, og vi fik hurtigt indgået en handel. Uret blev personligt leveret tre dage efter. Jeg vil klart anbefale dem – virkelig god service!

3. april 2025

Rigtig godt tilfreds med mit køb/salg…

Rigtig godt tilfreds med mit køb/salg gennem Urhandleren.

Alt er professionelt, og man har ro i maven.

Der var blot et kort udfald i kommunikationen og lidt forsinkelser på min bestilling. Det blev dog løst til hurtigt og professionelt, hvor de også beviste at de er villige til at gøre lidt ud over det sædvanlige, hvis det kræves.

Den 5 stjerne havde I fået hvis der ikke havde været det lille udfald, men ville bruge jer igen.

4. marts 2025

Kvalitet og super service

Super professionelle og dygtige Rasmus, har solgt mig mit drømme ur. Kvaliteten er indiskutabel og servicen kunne ikke være bedre. Tak for en hurtig respons og god dialog, og ikke mindst en uforglemmelig fin levering af uret hjemme hos mig. Professionel gennemgang af uret og tilpasning af uret. Rasmus og UrHandleren får de varmeste anbefalinger fra mig

14. februar 2025

Høj service og tryg handel

Jeg har været meget glad for min handel hos UrHandleren.
Deres hjemmeside er seriøs og professionel og havde mange ure at vælge i mellem, som alle havde de produktinformationer man behøvede for at føle sig tryg.
Efter kontakt med UrHandleren blev jeg kontaktet og fik sat et møde op, hvor de personligt kom ud og viste uret frem.
Sælgeren havde en stor viden og uret og kunne fortælle, hvad forskellen var på de mange forskellige ure i samme mærke sammenlignet med årgang og stand på andre tilsvarende ure.
Han havde redskaber med til at justere lænken på stedet, så jeg kunne få glæde af uret med det samme. Der er to års garanti på uret efter købsdatoen.
Kan varmt anbefale UrHandleren.

15. januar 2025

At sælge en andens ur

Jeg har solgt min fars højtelskede ur pga alvorlig sygdom gennem Rasmus Thomsen, Urhandleren. Det har været svært, men Rasmus har både lyttet og respekteret mine følelser i den forbindelse. Jeg fik vurderet uret sagligt og professionelt, alle indgåede aftaler blev overholdt, og jeg fik besked om, at køber af uret var meget glad for det. Det glæder mig. Jeg vil varmt anbefale både Rasmus og Urhandleren for sober og prof. behandling og overvejer selv at købe et ur samme sted.

11. december 2024

Rolex Quartz til Omega Seamaster

Via Urhandleren, Århus, solgte jeg mit vel benyttede Rolex Quartz ur og købte et nyt Omega Seamaster Master Chronometer.

Handlen blev godt gennemført, tidsplanen holdt og det hele til fornuftige priser.

En helt ok handel - tak for det !

11. december 2024

Anmeldelse af Urhandleren i Århus

Anmeldelse af Urhandleren.dk i Århus

Jeg har drømt om et Rolex ur i over 30 år, så jeg var meget spændt, da jeg endelig besluttede mig for at tage skridtet. Jeg blev skrevet op til et Rolex hos en konkurrent, men ventetiden kunne tage op til 2 år. Det var en skuffelse, da jeg virkelig ønskede at få mit drømmeur NU!

Da jeg så på nettet, opdagede jeg, at Urhandleren havde et helt spritnyt Rolex ur på lager. Jeg skyndte mig ind til forretningen, og der mødte jeg en fantastisk ung mand ved navn Rasmus. Rasmus var utrolig kompetent og imødekommende. Han fremviste mig det helt nye Rolex ur. At have uret på lager var en kæmpe overraskelse og en fantastisk mulighed for mig.

Dagen efter tog min kone og jeg ind for at hente uret, og jeg må sige, at servicen var helt i top! Man kan virkelig mærke, at man er i gode hænder. Der var ingen snopperi, og vi blev behandlet med den største respekt og venlighed.

Det er så rart at opleve en forretning, hvor man føler sig velkommen og værdsat som kunde. Rasmus og resten af teamet gjorde hele oplevelsen endnu bedre, og jeg kan varmt anbefale Urhandleren til alle, der overvejer at købe et ur.

Kæmpe anbefaling herfra! 🌟

6. december 2024

Salg af ur

Efter en god samtale over telefon og forhandling om pris, endte mit ur som stod til salg hos urhandleren, med at blive solgt til en fin pris, de har været så profesionelle hele vejen igennem, kan varmt anbefale dem, de svare hurtigt og finder løsninger som passer begge partere og er gode til at få en til at være tryg.
det er ikke sidste gang jeg er forbi urhandleren

25. november 2024