UrHandleren.dk Anmeldelser 286

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 56 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets venlighed, imødekommenhed og professionelle tilgang, hvilket skaber en tryg og behagelig oplevelse fra start til slut. Mange sætter pris på den personlige service, hvor medarbejderne er nemme at få fat på, svarer hurtigt og giver kyndig vejledning, selv ved små spørgsmål. Den samlede service og produktkvalitet beskrives som fremragende, og mange forbrugere er yderst tilfredse med deres køb og den effektive håndtering af hele processen. Dog oplevede nogle få kunder en lang og frustrerende proces, hvor leveringstiderne overskred de forventede rammer, og kommunikationen omkring status var mangelfuld. Der var også tilfælde, hvor den forkerte model blev leveret, eller hvor kunder følte sig holdt hen uden klare tilbagemeldinger, hvilket skabte en følelse af utryghed.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver en super god, tryg og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, effektive og... Se mere

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produktet, især når det gælder køb af ure som Omega... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydig oplevelser med leveringsservice, hvor nogle forbrugere rapporterede super god service... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice, hvor mange fremhæver den professionelle, tillidsvækkende og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte mit første "rigtige" ur i denne uge ved Urhandleren/Rasmus. Jeg havde en super god, tryg og professionel oplevelse og de levede op til alle mine forventninger og mere til.(imødekommer min kal... Se mere

Virkelig god oplevelse med UrHandleren. De var hurtige til at vende tilbage på min forespørgsel og holdt mig opdateret løbende. Altid nemme at få fat på, og de svarede hurtigt og venligt på mine spø... Se mere

Fremragende oplevelse - ganske enkelt! Jeg synes virkelig man bliver godt behandlet, og kyndigt vejledt og rådgivet. Der synes ikke at være spørgsmål der er for ubetydelige, og alting bliver super h... Se mere

1. Urforretning

Om UrHandleren.dk

URHANDLEREN

UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.

ORIGINALE URE

Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.

PERSONLIG LEVERING

Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 måned

Rolex Hulk

Jeg har købt mit Første Rolex hos Urhandleren.dk Jeg handlede med Rasmus, Seriøs og professionel betjening fra start til slut, Jeg kan varmt anbefale urhandleren.dk

13. august 2025

Fantastisk service og ægte imødekommenhed

Min datter, mor og jeg blev mødt af de sødeste unge mennesker i Aarhus, som virkelig gav en god og personlig service, hvor man følte sig velkommen fra start til slut – ingen spor af arrogante sælgere, kun imødekommenhed og oprigtig interesse.
Jeg gik derfra både glad for mit køb og med en rigtig god oplevelse i bagagen. Tak for det:-)
Kan varmt anbefales!

8. august 2025

Fremragende oplevelse hos Urhandleren i Aarhus

Jeg har netop købt et ur hos Urhandleren i Aarhus, og jeg kan kun sige, at det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Servicen var i top – både professionel, hurtig og personlig. En særlig tak til Rasmus Thomsen, som hjalp mig igennem hele købet. Han var super imødekommende, ærlig og gjorde det nemt og trygt at træffe beslutningen.

Alt gik glat, og det hele føltes både effektivt og ægte, hvilket man virkelig sætter pris på, når man køber noget så særligt som et ur.

Jeg kan varmt anbefale Urhandleren og Rasmus til alle, der overvejer at købe ur.

- Alex S.

25. juli 2025

God kundeoplevelse

Super god oplevelse! Urhandleren leverede en god service, og et lækkert produkt. Man kan roligt komme til dem hvis man overvejer et køb. Stor anbefaling herfra.

23. juni 2025

Mine bedste anbefalinger!

Jeg har fra start været tryg ved at overlade mit Rolexur til Rasmus fra Urhandleren. Rasmus har hele vejen igennem, sørget for at jeg var godt orienteret om hvad der ville ske og i hvilken rækkefølge. Jeg har oplevet en kundeservice, som har været uovertruffen og en professionalisme, som har. været af højeste karaktér. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos urhandleren.

16. juni 2025

Fantastisk service

17. april 2025

God service :-)

Har købt ur hos UrHandleren for første gang, og det var helt igennem en god oplevelse. Jeg fik en rigtig god service af Rasmus. Mvh. Jens

11. juni 2025

Mit Omega-ur var nærmest groet fast på…

Mit Omega-ur var nærmest groet fast på min hånd, så jeg blev nødt til at skrue det af. Jeg ringede til urhandleren i Aarhus for at høre, om det var noget, de kunne hjælpe med – og det ville de gerne prøve.

Det viste sig, at en fjeder inde i uret var knækket, og det krævede en autoriseret forhandler. Men alligevel fik jeg super god hjælp og service hele vejen igennem. Jeg skulle ikke betale noget, da de ikke kunne løse opgaven – det er virkelig god stil.

Kan kun sige: Fantastisk betjening og meget professionelle folk – både i butikken og på værkstedet. Kan varmt anbefales!

20. maj 2025

Utrolig god oplevelse.

Utrolig god oplevelse.

Havde en mega fed dialog med Rasmus.
Vildt fed person at snakke med, og følte mig meget tryg at handle med ham.

Tusind tak til urhandleren for en vild god oplevelse.

3. juni 2025

Fantastisk service

Fantastisk service, super professionel. Var inde i butikken i Aarhus for at kigge på et par ure jeg havde udset - Servicen i butikken var fuldstændig i top. Efterfølgende kontakter jeg Urhandleren for køb af et af de ure som jeg havde prøvet og dette blev leveret personligt dagen efter - Kanon oplevelse. Klar anbefaling.

27. maj 2025

Helt fantastisk service det kunne alle…

Helt fantastisk service det kunne alle lære af. Købte et ur for et par år siden havde problemer med en skrue, fik tjekket hele uret samt rengjort det blot som en ekstra service til deres kunder uden regning, det er så god stil og alle i butikken er så kundemindede så man burde bruge UrHandleren som undervisningsmateriale til alle butiks ansatte. Kæmpe fornøjelse

23. maj 2025