Banner for UPS Danmark

UPS Danmark Anmeldelser 1.156

1,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 893 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med leveringsservicen, da pakker ofte ikke ankommer til tiden, og leveringsdatoer sjældent overholdes. Mange oplever, at pakker bliver liggende på centraler uden yderligere information, eller at de bliver afleveret på forkerte steder. Forbrugere kritiserer også kundeservicen, som beskrives som fuldstændig automatiseret og uhjælpsom, hvilket gør det umuligt at få assistance til selv simple problemer. Personalet og muligheden for at komme i kontakt med en rigtig person får ligeledes negativ feedback, da mange oplever, at de ikke kan få fat i nogen, der kan hjælpe.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mange rapporterer om problemer med forsinkelser,... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med service. Mange forbrugere beskriver servicen som "elendig"... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor frustration over kundeservicen, som de beskriver som fuldstændig automatiseret og... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med personalet. Mange rapporterer om uhøflige og inkompetente... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver negative aspekter af kontakt. Kunder rapporterer, at det er næsten umuligt at komme i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den 5 november crashede ups et fly og dræbte mange borgere. Nu har ups gjort det igen!. Ups har lige landet et af ups 's fly direkte ned på et brændstofs lagerhal i et midtvest lufthavn i USA og d... Se mere

Jeg har en leverandør i Polen som desværre sender med UPS og pakkerne når aldrig frem til tiden. Jeg får en leveringsdato og den bliver aldrig overholdt. Efter den dato er der INGEN information om hvo... Se mere

Det er utroligt, hvor frustrerende de kan være. De har en pakke med alle korrekte oplysninger – min adresse, e-mail og telefonnummer. Når jeg kontakter afsenderen, får jeg at vide, at pakken ligge... Se mere

Fejlagtigt opkrævet moms Bestiller vare til 105,80 EUR, fragt 19,45 EUR og taxes 31,31 EUR. UPS vælger at opkræve moms yderligere en gang. Kontakter kundeservice der lover at ændre status på forsend... Se mere

1. Kurértjeneste

UPS® er en global leder inden for logistik og tilbyder en bred vifte af logistikløsninger, herunder pakke- og fragttransport, værktøjer til international handel og teknologiløsninger til virksomheder. UPS er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over.

1,1

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ville aldrig frivilligt bruge dem

Ville aldrig frivilligt bruge dem!
Har bestilt en pakke til levering mandag. Fredag skriver UPS at nu er pakken på vej, og vi kan forvente levering mellem 13-17. Fredag er vores fyraften kl 14.
Men der er intet at gøre end at sætte sig at vente; pakken indeholder dyr elektronik og kan ikke tåle at blive stillet udenfor.
Kl 17.10 ringer vi til UPS for at høre hvor pakken mon er, og om de kan kontakte buddet for at høre hvordan og hvorledes. Det kan de ikke, men det er en heldagstur så buddet vil køre indtil alt er leveret. Så vi venter videre.
Kl 18.05 ser vi på trackinginformationen at der er forsinkelse, og buddet er returneret til depotet. Igen kontakter vi selv UPS for at høre hvad der er op og ned. Men det kan de ikke se; men refererer kun til det der står omkring trackingen og at det betyder at pakken alligevel ikke bliver leveret den dag.
Det var de 4 timer timer efter fyraften fredag.

Ud over det har UPS mistet 2 pakker, og vi har skulle hente/finde pakker ude i gangen i en erhvervsbygning. Dette er pakker hvor der skal kvitteres for modtagelse...

Så nu har vi kontaktet leverandørerne og bedt sem om ikke at bruge UPS når det kan undgås. Vi kan simpelthen ikke stole på at pakkerne bliver leveret som aftalt.

31. januar 2026

SNESTORM I 30 GRADERS VARME

Jeg afventer pakke fra USA, men man påstår overfor afsenderen, at man ikke kan hente pakken da der er snestorm ved afsenderen. Det er 30 grader varmt i LA hvor afsender befinder sig, så ifølge UPS, trodser man al logisk sans og mener solskin og 30 grader celcius er en snestorm.
SERIØST?! DET ER DET MEST UDUELIGE SKOD FIRMA!

21. januar 2026

De trækker bundlinjen

De trækker bundlinjen for mest ukompetente fragtfirma.
Først skulle pakken være leveret d.5 feb, dette udskyder de allerede 30 min efter første mail om levering.
Den 6 feb er der kommet en masse sne. Så jeg rydder trapperne, indkørslen og laver så man kan komme igennem ud fra vejen af, efter sneploven har kørt, så den "kære" fragtmand ikke får våde sko eller noget. Allerede fra kl 08 morgen sidder jeg klar og venter, jeg bor på første sal. Jeg har døren ud til opgangen åben, og vinduet på klem så jeg kan høre hvis de vælger kun at banke. Kl 13:00 får jeg en mail om de ikke kunne levere pakken, da ingen er hjemme. Jeg har ikke set bilen, der er ikke banket på, eller ringet på. Det må være hjernedøde arbejder, som ikke har hjerne eller arme åbenbart. Når ja nu venter jeg på at kunne hente den i den anden ende af byen også. Tak for l.ort.

6. februar 2026

Kundeserivice- Teknisk support

Har forsøgt i 2 dage at komme i kontakt med en dansk talende medarbejder, vedr. opsætning, så jeg ikke modtager en papirfaktura. Viderestilling og rigtig meget ventetid, uden at få et rigtig menneske i telefonen.

6. februar 2026

At ringe på!

Pakken nåede faktisk frem til tiden denne gang. Til gengæld ærgerligt at budet ikke formåede at betjene dørklokken (ja, den virker!). Må huske at skrive en instruks til budet om dørklokkens funktion en anden gang ...

Åh gud - I formåede ikke at transportere pakken til opsamlingsstedet - pt er den vidst væk. Jeg havde glemt hvor håbløse UPS er. Men godt nok et velvalgt navn på dansk 😶

5. februar 2026

Jeg skal modtage en pakke fra USA

Jeg skal modtage en pakke fra USA, jeg får intet fra UPS. Her 2 md efter kommer der så et brev om at jeg skal betale moms og afgift.
De har sendt pakken til UK hvor den afventer at komme til USA og de vil ikke sende mig pakken.

DE siger at den er forsøgt afleveret, men det er jo løgn da jeg var hjemme hele dagen 15/12 og de sender jo ikke ud før de for momsen.
DE bruger så DAO til post som sender breve efter 2 md

Kundeservice vil slet ikke hjælpe

15. december 2025

Det er bare verdens dårligste pakke…

Det er bare verdens dårligste pakke leverandør.
Siger de har været forbi med pakken og jeg har været hjemme hele dagen. Når man så ringer til får man en robot der ikke kan forstå en skid af det der bliver sagt.
Skal aldrig anbefale eller bruge dem igen så ikke købe hos dem der bruger UPS

4. februar 2026

Pakken blev ikke leveret

Pakken blev ikke leveret, jeg har fået flere forskellige forklaringer.

Første dag sagde kundeservice først at afsender havde byttet om på adresse og levering, altså at mit fulde navn stod i adressefeltet. Da jeg så spurgte om fragtmanden havde skrevet mit fulde navn ind på google maps i stedet for den adresse han kunne se i det andet felt, droppede kundeservice den forklaring og prøvede med en ny forklaring om at han ikke kunne finde mig på adressen. Dette er til trods for at man bare skal gå ind af en åben dør og så er der en reception man kan henvende sig i.

Jeg spurgte hvad vi skulle gøre for at han kunne levere og han sagde at hvis vi gjorde a,b,c så ville han komme med den den efterfølgende dag.

Det gjorde vi og dagen efter kom pakken heller ikke. Nu ville den så først blive leveret den efterfølgende dag igen, af samme årsag som dagen før. Jeg spurgte om man kunne få ham til at ringe når han ankom dagen efter, men det kunne kundeservice ikke love at han havde tid til.

Jeg måtte for en sikkerheds skyld bede om aflevering til pakkeshop, da jeg ikke gider skulle ringe igen i morgen når deres evnesvage fragtmand endnu engang kommer forbi, kigger på en bygning og tænker at der nok ikke er nogen grund til at gå ind af døren og henvende sig i receptionen for at aflevere pakken.

Mindst lige så kritisk er det dog at kundeservice ikke har en procedure for at sikre sig at den slags problemer bliver løst.

Derudover bør deres robot i telefonen som tager i gennemsnit 12 minutter at gennemskue hvad den vil have at vide for at man kan snakke med en medarbejder italesættes, da den helt tydeligt udelukkende har til formål at få kunden til at give op.

Det positive man kan sige er at der ikke var kø når man kom forbi robotten, dette hænger nok sammen med at de fleste giver op under robotsamtalen.

Alt i alt et rædselsfuldt foretagende hvis mest tydelige bedrift er at få PostNord til at shine.

3. februar 2026

Fik besked om at min pakke ville komme…

Fik besked om at min pakke ville komme mellem 11 og 15. Arbejdede hjemme for at kunne modtage den og kan 10:30 se gennem vinduet at chaufføren holder udenfor. Han stiger dog aldrig ud af bilen og kører få minutter efter. Et stykke tid efter får jeg så besked om at min pakke ikke kunne leveres og at den derfor vil blive afleveret ved en pakkeshop (på et tidspunkt - måske i aften).

4. februar 2026

0 stjerner hvis det var muligt

0 stjerner hvis det var muligt.
UPS er med afstand den værste fragttjeneste jeg nogensinde har oplevet.
Man skal åbenbart være hjemme til at skrive under for at modtage sin pakke. Vil man ændre sin levering skal man tilmelde sig deres "UPS MyChoice". Det har jeg så gjort, men det er stadigvæk ikke muligt at ændre noget som helst og man bliver bare loopet rundt på deres hjemmeside.
Prøver man at ringe til deres kundeservice får man fat i en indisk kvinde der taler engelsk. Jeg bad hende om bare at ændre det til at pakken godt må blive stillet ved døren og det kunne sagtens lade sig gøre ifølge hende. Det skete så ikke :(
Nu har UPS altså været forbi 2 gange og de prøver igen en 3. gang, hvor jeg ved at jeg ikke er hjemme...
Pakken må ryge retur til butikken jeg købte den fra og så må jeg tage den derfra.
Alt i alt en forfærdelig oplevelse og jeg vil fremadrettet gøre alt for at undgå UPS.

3. februar 2026

Dårligt firma

De kører pakkerne til en tilfældig kiosk selvom man har betalt for hjemmelevering . Deres chauffører lyver og påstår de har været og ringe på selvom man har været hjemme hele dagen . De får de dårligste anmeldelser fra os og bruger aldrig UPS igen

27. januar 2026

Pakke skulle have været leveret i…

Pakke skulle have været leveret i fredags men der var blevet skrevet forkert adresse, så pakken er retur på post terminal. Jeg vil bare have rettet den adresse de har skrevet forkert på label.
Ups har lukket i weekenden og i dag mandag har jeg prøvet at kontakte pr telefon hvor man får fat i en robot. Pr mail har jeg ændret så jeg kan hente på nærmeste pakkecentral, som måske ville være nemmere, men i stedet vil det tage yderligere 1- 2 dage for dem at registrere det nye sted de skal aflevere pakken. Virkelig dårlig service.

1ZV3V1676823205161

Drop skod AI telefonsystem

Deres telefonsystem er forfærdeligt og elendigt, man kan ikke gå tilbage, den forstår ingenting, og man ender tit med at blive spurgt ind til våbeneksport - jeg har været tæt på at smadre min firmatelefon i ren arrigskab og frustration flere gange, og det er alt for svært at få lov til at tale med et menneske i stedet - de er til gengæld flinke, effektive og generelt dygtige, men jeg undgår altid UPS når jeg kan, udelukkende grundet deres telefonsystem.

Hvorfor så ikke bruge hjemmesiden? Jo for den virker ligeledes af h til når man skal booke afhenting eller pakker, og enten blokeres felter man skal skrive i for at komme videre, eller den insistere på at opkræve gebyrer for noget der allerede er betalt for, og med 15års erfaring med at arrangere erhvervstransport af pakker vil jeg påstå at det ikke udelukkende er mine evner med en computer der er problemet.

2. februar 2026

Ekstremt dårlig service

Når man ser alle de fuldstændig horrible anmeldelser her (ikke kun for UPS Danmark, men også UPS Frankrig, Tyskland og Holland), undrer jeg mig over hvorfor denne virksomhed overhovedet eksisterer.

De skulle levere en pakke til mig. Jeg arbejdede hjemme den dag, selvom jeg havde vigtige møder på arbejdet. Da der ikke dukkede nogen op, tjekkede jeg appen. Til min store chok stod der, at “kunden har afvist ordren”!! Helt vanvittigt, for der var aldrig nogen, der forsøgte at levere pakken. Jeg har installeret kameraer og tjekkede endda optagelserne for at være helt sikker.

Jeg ringede derefter til dem, men hold da op, de har verdens dummeste bot, som bare gentog de samme valgmuligheder igen og igen, selvom ingen af dem passede til min situation, og selvom jeg utallige gange bad om at blive stillet videre til et menneske.

Jeg kontaktede derefter Lenovo (som også får en 1-stjernet anmeldelse fra mig) og bad dem om at skaffe mig en forklaring fra UPS. Det er nu tre dage siden, og jeg har stadig ikke hørt noget fra nogen af dem.

28. januar 2026

Pakke udleveret til ukendt adresse

Jeg får besked om, at min pakke er leveret, men der er ingen pakke på min adresse. Sporingen viser kun by og landekode. Ved nærmere undersøgelse opdager jeg, at pakken er modtaget af "A POINT". Ingen brugbare beviser på aflevering vedhæftet. Ingen navn eller adresse på udleveringssted/A POINT.

Min pakke er væk!!

Spild af tid

Jeg har ikke bedt om at få en pakke sendt med UPS. Desværre er det et valg foretaget af en butik. Jeg har prøvet at logge på ved dem. At ændre et glemt kodeord er umuligt. De vil gerne sende til et gammelt telefonnummer. Jeg ville gerne have dem til at sætte pakken her. Jeg tror aldrig de har været på denne vej.
It is a TrumpComp.

30. januar 2026

Igen i dag en pakke leveret forkert af…

Igen i dag en pakke leveret forkert af UPS. Denne gang blev den lagt oven på en skraldespand, der står synligt i vores åbne carport, skønt der er 4 meter hen til hoveddøren. Men chaufføren gad åbenbart ikke åbne lågen og gå derhen. Forrige gang blev en pakke lagt på en genbos skraldespand, og ikke hos os. Der skrev jeg en klage, der aldrig blev besvaret.

29. januar 2026

Hvor er verden bare mere og mere syg...

Hvor er verden bare mere og mere syg...
Jeg er modtager af en pakke der er sendt med UPS (desværre). Da jeg ikke kan være hjemme på den dato hvor de forventer levering, så laver jeg en aftale med min nabo som er hjemme på dagen. Derefter burde det være en simpel proces at ændre leveringsadressen, men nej ikke hos UPS.
Det kræver simpelthen at man opretter en konto hos UPS, noget som jeg IKKE har nogen interesse i. I øvrigt for at oprette kontoen, så skal man godkende deres betingelser (18 sider langt dokument) samt deres privatlivsbetingelser (tilsvarende længde). Altså hvis jeg svarer ja til at jeg accepterer deres vilkår, så kan jeg bruge 2-3 timer på at læse betingelserne... Ja de fleste accepterer bare, men jeg kunne ALDRIG finde på at ingå aftaler uden at have læst betingelserne.
Ok, så hvad gør man så, ja man skriver til dem - her kommer man så i kontakt med en AI-agent. Jeg skriver at jeg gerne vil i kontakt med en person som kan hjælpe med omadressering, og efter den del frem og tibage, lykkes det mig at få vristet et telefonnummer ud af maskinen.
Så langt så godt. Jeg ringer til nummeret, og igen er det en AI maskine man skal tale med - selvfølgelig efter man har været igennen den sædvanlige tryk 2 for... tryk 13 4 t52235 63225
Nå men nu er man så ved at være godt frustreret, men jeg får til sidst fat i en person ved navn Hans... Fantastisk, elsker bare hvordan teknologien hjælper os. Altså for få år siden ringede man bare til en virksomhed, fik fat i en person, som viderstillede mig til den som kunne hjælpe... Det var selvfølgelig meget kompliceret så heldigvis har UPS indført teknologi, så deres kunder nemmere kan få hjælp?!?!?!
Nå men tilbage til Hans, han beder om forsendelsesnummeret, og efter at have opremset det 18 karakter lange nummer, så kan Hans fortælle mig at han ikke kan hjælpe med at ændre adressen... Hvorfor spørger jeg. Ja det er såmænd fordi, at UPS endnu ikke har afhentet pakken fra afsender. Jamen, spørger jeg, i sender mig en mail for to dage siden hvor i skriver at der er en pakke på vej til mig, og at levering forventes at ske i morgen fredag. I samme mail er der et link jeg kan klikke på hvis jeg vil ændre levering, hvilket er det jeg nu har brugt nogle timer på. Ja, siger Hans, men det ville også være sandt, såfremt at vi altså hentede pakken tirsdag, men det gjorde vi ikke. Ok, siger jeg, så hvad gør vi så nu?. Du må ringe igen, siger Hans...
Men hvornår bliver min pakke så leveret? Ja det ved Hans ikke, for de skal jo først afhente den hos afsender. Ok, men hvornår gør i så det? Ja det ved Hans heller ikke...
Tak for ingenting. Jeg ringer ikke igen. I kører forgæves når i skal levere. Jeg afventer at pakken ryger retur til afsender, og jeg får mine penge igen. Jeg informerer afsender om, at så længe de leverer med UPS kan jeg ikke handle hos dem.

29. januar 2026