Banner for UPS Danmark

UPS Danmark Anmeldelser 1.156

1,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 893 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med leveringsservicen, da pakker ofte ikke ankommer til tiden, og leveringsdatoer sjældent overholdes. Mange oplever, at pakker bliver liggende på centraler uden yderligere information, eller at de bliver afleveret på forkerte steder. Forbrugere kritiserer også kundeservicen, som beskrives som fuldstændig automatiseret og uhjælpsom, hvilket gør det umuligt at få assistance til selv simple problemer. Personalet og muligheden for at komme i kontakt med en rigtig person får ligeledes negativ feedback, da mange oplever, at de ikke kan få fat i nogen, der kan hjælpe.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder deler tvetydige meninger om leveringsservice. Mange rapporterer om problemer med forsinkelser,... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med service. Mange forbrugere beskriver servicen som "elendig"... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor frustration over kundeservicen, som de beskriver som fuldstændig automatiseret og... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med personalet. Mange rapporterer om uhøflige og inkompetente... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver negative aspekter af kontakt. Kunder rapporterer, at det er næsten umuligt at komme i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den 5 november crashede ups et fly og dræbte mange borgere. Nu har ups gjort det igen!. Ups har lige landet et af ups 's fly direkte ned på et brændstofs lagerhal i et midtvest lufthavn i USA og d... Se mere

Jeg har en leverandør i Polen som desværre sender med UPS og pakkerne når aldrig frem til tiden. Jeg får en leveringsdato og den bliver aldrig overholdt. Efter den dato er der INGEN information om hvo... Se mere

Det er utroligt, hvor frustrerende de kan være. De har en pakke med alle korrekte oplysninger – min adresse, e-mail og telefonnummer. Når jeg kontakter afsenderen, får jeg at vide, at pakken ligge... Se mere

Fejlagtigt opkrævet moms Bestiller vare til 105,80 EUR, fragt 19,45 EUR og taxes 31,31 EUR. UPS vælger at opkræve moms yderligere en gang. Kontakter kundeservice der lover at ændre status på forsend... Se mere

1. Kurértjeneste

UPS® er en global leder inden for logistik og tilbyder en bred vifte af logistikløsninger, herunder pakke- og fragttransport, værktøjer til international handel og teknologiløsninger til virksomheder. UPS er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over.

1,1

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

UPS lyver. For langt op til 3. sal

Kl. 11.10 ser jeg tilfældigt ud af vinduet på 3. sal. UPS bil og chauffør på vej over gaden. Går til dørtelefonen for at åbne, når han ringer op. Ingen ring. Men kl 11.12 en besked i appen: "forsøgt afleveret".
Forsøget har nok bestået i at fotografere vores dør. Men der jo osse langt op til 3. sal 😞
Nu kan jeg så hente min pakke et eller andet sted selv, sikkert langt væk.

26. januar 2026

For tidlige leveringsnotifikationer

Jeg fik besked fra UPS om, at min pakke var afleveret i pakkeshop. Da jeg henvendte mig der, havde de ikke modtaget den, og de bad mig komme igen næste dag. Jeg kunne forstå, at de ofte oplevede dette med UPS leverancer.
Det er både irriterende for modtageren, og snyd da de på den måde fremstår med en bedre leveringssikkerhed end den reelle overfor afsender.

20. januar 2026

Ikke hjemme? Gu var jeg så!

Tja, jeg er endnu en af de brugere der frustreret sad hjemme og ventede på at de skulle komme forbi og ringe på døren! Men nej - fik en mail om, at de "ikke kunne aflevere uden en underskrift". Super - men ring da lige på, så skal du nok få den underskrift så du kan aflevere varen!

I stedet måtte jeg til nærmeste ... nå nej - et depot i en anden bydel for at få min pakke!

21. januar 2026

Fusk og svindel firma

Ja man kan sku ikke brokke sig over servicen for der er ikke nogen😡
Vi sidder 2 mennesker hjemme for at vente på en pakke og så får vi bare en besked at de ikke kunne levere fordi der ikke var nogen hjemme🤬
Når man så ringer ind så skal man bøvle med en latterlig robot svare, og lykkes det endelig at komme igennem, så kan hun ikke ringe til nogen kun oprette en sag om det🤦🏼‍♀️
Hvordan kan man kører et firma på den måde

23. januar 2026

UPS bevist snyder med dør til dør leverancer.

UPS har leveret 2 pakker som skulle leveres hos vores dør, men de ender op i pakkepostafdeling silvan 8 km her fra. I begge tilfalde har jeg været hjemme og har kanera overvogning på som faktisk er fejlfrit , så jeg kan se de ikke har været ved døren, slv om de skriver det. Jeg kan se jeg ikke er den eneste det oplever dette og Silvan informerde at det var normen hos UPS . Jeg har betalt for levering hos døren og det er ikke ok. Jeg har kørt 4*8 km og brugt en sammenlagt 1time på det. Normalt fakturerer jeg min timer 1000 dkk plus moms, plus km penge statens taks. Det ser ud til at UPS tænker , jeg er lige glad med trustpilot og kan spare en masse penke med hurtigt køre det hele til silvans pakkested. Det er direkte bevist svindel. Jeg har ringet og snakket med UPS og bed om en forklaring, men der ringes ikke tilbage

8. januar 2026

HORRIBEL SERVICE og "mistet" pakke!!!!

HORRIBEL SERVICE.
Min pakke rykker sig pludseligt ikke videre fra en mellemstation i Aarhus. En lille uge efter, at pakken skulle være leveret kontakter jeg UPS pr telefon, der tages af en forfærdelig robot, der ikke giver mulighed for tryk 1,2 eller 3, men bare forsøger at gætte sig til, hvad man vil ud fra tale. Den kan ikke forstå når man meget eksplicit indtaler sit pakkenummer, den går i loop og kan ikke sende en videre til en live agent. Jeg måtte lægge på 5 gange før jeg kom igennem til en live agent, der i første omgang var sød og i mødekommende og siger, at min pakke nok er faldet af båndet i Aarhus- det sker tit- men hun vil kontakte dem med det samme, så den kunne scannes korrekt og komme videre. Jeg takker og benytter lejligheden til venligt at informere om, at deres robot er et mareridt og hvor besværligt det havde været at nå hertil. HUn svarer bare at ja, det siger alle, men de kan ikke lige gøre noget ved det- og jeg runder af med at sige, at jeg går ud fra min pakke rykker sig nu og t...(tak for hjælpen- skulle jeg til at sige, )da hun knalder røret på og i samme sekund modtager jeg en mail, hvor jeg kan indgive krav på min (nu?) forsvundne pakke. Jeg kan ud fra det kun konkludere at medarbejderen blev sur og i stedet for at ringe til Aarhus, bare meldte pakken forsvundet.. WHAT!!!!
Det er nu 4 dage siden og pakken har fortsat ikke rykket sig- og nok heller ikke kommer til det. Sikke noget svineri!

Jeg fraråder ALLE, at benytte UPS!!!

Påstår forsøgt leveret

Påstår forsøgt leveret. Jeg var hjemme hele dagen, og ingen levering forsøgt. Overvågnings kameraet viser ingen biler i det tidsrum. En grå stationcar kører forbi, men standser ikke. Jeg ved ikke om den har noget med UPS at gøre.

0 NUL stjerner

0 NUL stjerner. Det hævder at ha leveret pakke på adressen. Men ingen er modtaget her. Så kommer hele cirkuset med at få fat i UPS. Det kan man ikke. Man kan downloade deres møj app og bruge deres tracker, som bare konstatere at de har leveret pakken. Så kan man anmelde et tab og prøve at få penge tilbage. Men det er simpelthen så kompliceret og uigennemskueligt. Det er det værste møj firma og det er ikke første gang men til gengæld sidste. Hold jer langt væk fra UPS!!

20. januar 2026

Utroligt at i kan sende en pakke med 4…

Utroligt at i kan sende en pakke med 4 fly rundt i verden på et lille døgn for så at bruge en uge yderligere på at sende pakken 60 km og påstå at pakken er forsøgt leveret men at der ingen var hjemme(pakken var friskrevet så den skulle leveres uanset om der var nogle hjemme ). Hvor henne efter jeg får besked om at pakken er i en pakkeshop. Der er den heller ikke. Under vejs er jeg i kontakt med negative medarbejdere til ingen nytte. En af de følgende dage ser jeg igen jeres bud parkere foran havelågen hvor efter hun blot køre igen efter et minut , senere på dagen finder jeg min pakke smidt i carporten ud til en vej på bagsiden af huset, istedet for hoveddøren hvor den skulle være leveret .
Dette er hvordan det ser ud når der skal leveres i silkeborg

7. januar 2026

Lyv aldrig i snevejr

Har nu i et par dage ventet på en pakke som, desværre, er blevet sendt med UPS. Jeg har været hjemme hver gang, pakken blev lovet afleveret. Alligevel påstår UPS, at jeg ikke var hjemme. Det sjove er bare, at sneen afslører løgnen: Der er ikke et eneste fodspor til og fra min lejlighed. UPS - som man siger på dansk.

14. januar 2026

Hvorfor de mennesker ikke bare lukker

Hvorfor de mennesker ikke bare lukker, det forstår jeg ikke ?
Forventede en pakke idag og tracking sagde mellem 10:15 og ca 14:00. Kl 12:15 trackede jeg forsendelsen og surprise "kunne ikke aflevere, er på vej til afhentnings depot".
Mine dør kameraer har ikke registreret noget og de står til kontinuerlig optagelse. Dørklokken tager billede hver gang nogen trykker, men det er vel overflødigt at sige at der ikke var nogen billeder, ergo ingen påvirkning.
Har nu gennemset optagelsen en gang til og nøjagtig på det tidspunkt hvor UPS hævder at have forsøgt aflevering, der kører der en varevogn forbi, vender og kører igen. UDEN AT STANDSE !
Mit råd, LUK DOG DEN L....BIKS.

Hellere betale 4 gange så meget og slip for at bruge ups

Værste fragt firma du kan bruge. Forfærdelig kunde service og misledende hjemme side så de slipper for bøvl. Fragtmænd køre lige forbi dit hus og sender dig der efter en besked med du ikke var hjemme. Sket utallige gange. Udover det så tager det op til 7 dage for at kunne opdatere din levering til at være kontakt fri. For efter den pakke er sendt retur. HOLD JER LANGT VÆK

16. januar 2026

UPS – verdensmestre i at levere absolut ingenting

Jeg bestiller en pakke. Kan desværre kun vælge UPS som leverandør. Det skulle have været mit cue til bare at lukke fanen og acceptere mit tab.

Pakken starter ellers lovende: en lille sightseeing-tur rundt i Tyskland, Frankfurt, Herne-Boernig, Langenhagen – flot, fedt, god ferie. Den ankommer så endelig til Glostrup og bliver sat til “Out for delivery”.
YES. Endelig. Spoiler alert: Nej.

Ingen pakke. Ingen chauffør. Ingen kontakt. Ingen dørklokke. Ingen SMS. Ingen mail. Bare… stilhed.
Til gengæld får jeg en imponerende mængde Warehouse Scan-opdateringer. Min pakke er åbenbart blevet fast inventar på UPS-lageret i Glostrup. Jeg tror seriøst, den har fået sit eget skab og et navneskilt.

Favoritbeskeden er klart: “We are trying to get the security access our driver needs for this delivery.”

Fantastisk. Hvilken security? Der er ingen port. Ingen vagt. Ingen bunker. Ingen laserfelter. Ingen boss fight.
UPS har aldrig kontaktet mig. Ikke én gang. Chaufføren har tydeligvis ikke engang været i nærheden – men til gengæld har de skrevet den samme undskyldning flere gange, så det må tælle for noget.

Den lokale avisdreng leverer kl. 05 om morgenen i regn, sne og mørke og rammer stadig den rigtige adresse. UPS? De kan ikke finde en almindelig dansk dør i dagslys.

Og hvis man så selv vil ændre leveringen? Haha. Nej.
Det kræver selvfølgelig, at man abonnerer på deres månedlige l0rte-abonnement. Seriøst.
UPS Plus™ – betal ekstra for noget, der burde være standard.
Er det her EA Sports eller et fragtfirma?

Efter flere dage med absolut nul forsøg på reel levering beslutter UPS sig for den ultimative løsning:
Return to sender.

Ikke “vi prøver igen”.
Ikke “kontakt kundeservice”.
Bare: nej, det gider vi ikke længere.

Konklusion: UPS står ikke for United Parcel Service.
Det står for Utterly Pathetic Service.

Hvis et firma fremover kun leverer med UPS, så bestiller jeg simpelthen ikke. Jeg stoler mere på postduer, flaskepost og en fuld bedstefar på løbehjul end på UPS.

10/10 oplevelse hvis du elsker frustration, smerte, spildtid og at få din pakke sendt på rundtur uden nogensinde at se den.

F0ck jer, UPS.

15. januar 2026

Har aldrig oplevet noget så dårligt som UPS

Jeg vælger aldrig UPS igen. De giver ingen klare updateringer, de har åbenbart gjordt et tredje forsøg på levering .. De lyver. Jeg har været hjemme hele dagen de sidste 3 dage, mens jeg venter på den. Min ringklokke er meget høj. Mit navn står udenfor døren tydeligt. De gider simpelthen bare ikke at levere. Efter de 3 “leveringsforsøg”, skrev de at de “bliver nød til at sende det tilbage”. Jeg skrev til dem flere gangen gennem de her 3 dage. Eftersom ændrede de til at levere i dag. Fik den updatering kl 17. Dog svarede de aldrig min mail, så ved ikke om det var fordi de havde set den. Nu er kl 20. Ingen levering er sket. Ingen updateringer. Jeg har prøvet mange forskellige pakkeservices , har aldrig oplevet noget så dårligt. Jeg i shock over hvor svært det er for dem at bare levere mig min pakke 🥹

15. januar 2026

Alvorlig klage over UPS’ levering og kundeservice

Jeg har haft en ekstremt dårlig oplevelse med UPS’ service, og jeg er ærligt talt meget skuffet. Jeg havde forventet langt bedre, da UPS ofte omtales som en af de førende kurertjenester – men det stemmer på ingen måde overens med min oplevelse.

Gentagne gange har jeg fået oplyst, at jeres chauffør skulle have været forbi min adresse, og at ingen var hjemme. Det er direkte forkert. Jeg har været hjemme, og der har hverken været ringet på eller lagt besked. Det føles som om, jeg er blevet vildledt, og I har spildt min tid.

Derudover virker jeres kundeservice meget uorganiseret. Alt for mange medarbejdere har været inde over den samme sag, hvilket kun har skabt mere forvirring og ingen løsning. Kort sagt: I har ikke haft styr på sagen, og det er ærligt talt pinligt.

Det endte med, at jeg selv måtte tage til Glostrup for at hente min pakke, fordi I åbenbart ikke var i stand til at levere den. Det er ganske enkelt til grin.

Da jeg ankom til Glostrup og gjorde opmærksom på min utilfredshed, blev jeg ikke taget seriøst. Medarbejderen undgik øjenkontakt og virkede ligeglad med min oplevelse. Jeg har aldrig før oplevet så dårlig service.

Jeg kan desuden se, at mange andre kunder har haft lignende oplevelser, hvilket desværre bekræfter, at mit tilfælde ikke er en undtagelse.

15. januar 2026

Min pakke har UPS forsøgt at aflevere…

Min pakke har UPS forsøgt at aflevere hos mig 6 januar, men man glemte at ligge en seddel i postkassen, om at jeg kan afhente den i Netkiosken, Kastetvej 75 i Aalborg - Så nu er den på vej tilbage til afsenderen - fordi jeg aldrig har modtaget en SPORINGSKODE.

Telefonen er en robot, så det er jo umuligt at komme i kontakt med firmaet, men de må have en chauffør i Aalborg, der kommer for let til sin dagløn