Unionen Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har problem på min arbetsplats och sökte hjälp samt rådgivning från Unionen. Ringde in och blev besvarad av en person vid namn Aura. Super servicemedveten och kundvänlig person. Kändes verkligen... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

totalt bedrägeri alltså, de ringde mig och sa att eftersom jag är ny examinerad student så kan jag vara medlem för en årligt avgift av 140 kr för ett helt år. vad händer sen ju jag fick en faktura på... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har betalt medlemsavgift(30 år), inkomstförsäkring samt tilläggsförsäkring(snart 20 år). Efter drygt 4 månader av arbetslöshet har 0 kronor betalats ut från Unionen. Detta trots att jag uppfyller... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Undrar om det är 3:e gången i mitt liv jag försöker få ett svar på en fråga från unionen. Efter över 1 timmes telefonkö så svarar en människa som lika väl kunde jobbat på ica, eller nummerupplysning... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fagforening

Skrevet af virksomheden

Unionen är Sveriges största fackförbund. Vi finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden. Utöver våra yrkesverksamma medlemmar välkomnar Unionen även egenföretagare och studenter. Det är oavsett befattning, utbildning eller lön. Vi tror på att samla alla krafter på arbetsplatsen i samma fackförbund.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har kontaktat Unionen vid två…

Jag har kontaktat Unionen vid två tillfällen och efter det har jag stått till arbetsmarknadens förfogande.
Efter en stroke blev jag sjukskriven. Efter en tid kom chefen hem till mig med en skriftlig uppsägning pga sjukdom. Jag kontaktade Unionen men där ändrade man uppsägningen till arbetsbrist.

År 2007 fick jagen sjuklönebidrags anställning på ett Museum.
I anställningsavtalet från AF stod det att jag inte skulle utsättas för stress, eftersom det skulle
påverka mitt redan höga blodtryck. Det fungerade ända tills vi fick en ny Intendent år 2015. Hon fick ofta utbrott och flög upp i ansiktet på folk och skrek och gapade. Mitt blodtryck visade oftast >170 . år 2018 blev jag helt slut varje gång som jag ansträngde mig och när man gjorde en ultraljuds röntgen som visade att det var fel på en hjärtklaff och två kranskärl. Då jag tog upp det med ordföranden men inget hände. Eftersom jag inte ville riskera komplikationer med hjärtklaffen då min sjukskrivning skulle upphöra, så ansåg jag mig tvungen att kontakta Unionen. Detta ledde åter igen till att jag fick stå till arbetsmarknadens förfogande.
Då avslutade jag mitt medlemskap i unionen.

28. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varför ska man ha Unionen?

Varför ska man ha Unionen? har betalt Unionen och A-kassan i 6 år. Trots att jag arbetat mer än 100% under denna tid, fick jag ingen rätt till inkomst försäkring fast jag tjänat mer än vart gränsen går. Fick en väldigt låg A-kassa för att jag arbetat extra under min föräldraledighet, bara i Sverige straffar det sig att jobba hårt och extra. Man skulle tydligen inte arbetat mer än 60h/mån om man jobbar extra för då räknas inkomsten på den låga lönen ist, samt att man inte har rätt till att ha en bisyssla då man inte arbetat minst 12 mån i sträck extra utöver heltidsarbetet samt haft en maxinkomst på ca 3000kr. Hur kan de ha alla dessa krav och inte ha de synliga för allmänheten när man betalar så mycket pengar och förlitar sig på dom?
Skulle inte Unionen täcka upp a-kassan mha inkomstförsäkringen om man har rätt till det och man fått för lite från A-kassan?

1. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varför är man ens medlem

Blev arbetslös, behövde stöd, gick med i Arbetsförmedlingen, satte mig som arbetslös på Unionen.Tog dom 1.5 månad att göra beslutet att säga Nej. Varför är man ens medlem på det där Jä*** stället...

17. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Unionionen ringde mig i somras och…

Unionionen ringde mig i somras och påstod att jag avslutat min anställning. Jag har jobbat på samma ställe i flera år. Dom ville ha in ett intyg på var jag jobbade. Jag sa att jag inte tänkte skicka in något intyg och att jag då går ur facket. Den som ringde höll med om att jag borde gå ur. Jag har varit medlem i 30 år. Jag fyllde i en utträdesblankett på nätet 26 juli. Nu säger dom att den blanketten kommit bort. Jag måste dessutom skicka in en speciell blankett för att det ska godtas att jag kan lämna UNIONEN. Jag har bytt fack. Jag vill inte ha med unionen att göra. Dom är maktfullkomliga och så nedlåtande.

26. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helt tandlösa och jag undrar varför de…

Helt tandlösa och jag undrar varför de ens existerar? Tar arbetsgivarens sida i alla konflikter mellan arbetare och arbetsgivare. Men dina pengar tar dom utan att blinka. Svarar inte på frågor, återkopplar inte eller efter en evighet, glömmer bort epost och går på semester...
Behöver du en a-kassa, så rekommenderar jag Alfakassan istället. Det finns andra a-kassor också. Googla och lämna Unionen!

14. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

REKOMMENDERAR EJ TILL NÅGON.

REKOMMENDERAR EJ TILL NÅGON.
DOM ÄR RIKTIGA BANDITER SOM MJÖLKAR BARA PENGAR FRÅN FOLK, BETALAR EJ FULLT ERSÄTTNING.
JAG HADE RAPPORTERAT IN 3 VECKORS ARBETSLÖSHET FICK UT ENDAST 1 VECKAS ERSÄTTNING SOM DESSUTOM DROGS AV 2 DAGARS KARENSAVDRAG. RIKTIGA SKURKAR.

9. maj 2022

Rekommenderar ej..

Rekommenderar ej... råkade gå in på sidan för att se vad det handlar om, räckte ej att man behövde logga in och stod inget knytet till betalning... avslutning på 5 min slutar med jag måste betala avgift för någon tråkig sida ush aldrig igen

25. maj 2021

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.