Jeg bor på Amager i Danmark og har nu bestilt to gange. Begge gange ankom varerne inden for 5 dage, hvilket jeg føler er en fair leverings tid fra Sverige til Danmark. De er den billigste produ... Se mere
Brændt vape Brændt vape. Jeg har købt en GSC vape cartridge, som fungerer fint de første par dage, indtil den pludselig begynder at spytte olien ud hvilket resulterer i at jeg får slemme smerter... Se mere
Fik prøvet deres California Dream, og må sige det er topklasse CBD 🤝 Har allerede en ny ordre på vej Premium kvalitet og hurtig levering! 11/10
Du bør vide
Svarer typisk inden for 24 timer
De svare ikke på mailsn og produktet er scam
De svare ikke på mails. De påstår der er cbd og cbg i deres produkter men der giver ikke de effekter som disse to cannabioder skulle give. Derudover påstår de, at deres foskellige varianter af strains men eks. Jack herer og lemon haze smager næsten ens, hvilket betyder de ikke har styr på hvordan disse sorter smager oprindeligt. Har prøvet 5 forskellige vapes og det er elendigt. Spild ikke jeres penge på det skidt
Problemer pga flere overdragelser i forsendelsen ml SE og DK
Hurtig ekspedition, men desværre laaang forsendelsestid tilsyneladende grundet flere overdragelser af forsendelsen på vejen mellem SE og DK.
Ingen smag
Købte ice o lator.. føj siger jeg bare ingen smag ingen lugt ingen terps smagløs.. hvordan kan man sælge produkter der ikk smager af noget og kalde det hash.. køb ikke på denne siden fake cbd hash

Besvarelse fra Rawhemp
Brændt vape
Brændt vape
Brændt vape.
Jeg har købt en GSC vape cartridge, som fungerer fint de første par dage, indtil den pludselig begynder at spytte olien ud hvilket resulterer i at jeg får slemme smerter i halsen. Jeg gør alle de typiske tricks for at fikse den, men intet virker. Det skal siges jeg har et par års erfaring med vapes, så jeg ved hvordan man håndterer en vape, og hvornår skaden har været på egen hånd. Jeg har forsøgt at kontakte jeres kundesupport for , men med intet svar i 2 uger!!
Dette er dybt skuffende, da jeg ellers var stor fan af terpenerne, og effekten.

Besvarelse fra Rawhemp
Jeg bor på Amager i Danmark og har nu…
De er den billigste producent jeg kunne finde i Sverige, uden at det forringer kvalitet.
Jeg har ptsd og adhd, jeg har udskiftet min rithalin med cbd dråber og distelat som jeg selv laver om til vingummi bamser for at bedre kunne dosere. Jeg har ingen bivirkninger, det havde jeg med adhd medicinen. Og jeg er meget mindre angst.
Cbd er vejen frem for adhd og ptsd patienter
God service, gode produkter. Alt i alt en god oplevelse at handle med RAW HEMP
Super produkt og hurtig levering.
Nemt og hurtigt
Altid i top beste cbd man kan få
God kvalitet hurtig levering
God kvalitet hurtig levering, virkelig fornuftig pris i forhold til mange andre hjemmesider med cbd. Er glad for at handle her og gør det gerne igen
Hurtig levering som og varerne er som…
Hurtig levering som og varerne er som altid tiptop👌
Fantastisk kvalitet
Jeg hat nu prøvet over 6 forskellige CBD topskud forhandlere. Cannabislight deler første pladsen med deres top klasses kvalitet og service
Fremragende kvalitet
Fik prøvet deres California Dream, og må sige det er topklasse CBD 🤝
Har allerede en ny ordre på vej
Premium kvalitet og hurtig levering!
11/10
Hejsa
Hejsa. Meget glad for jeres produkt. Jeg har tidligere brugt almindelig hash med thc mod min ADHD. Men jeres produkt uden thc klare fint mit behov og så er det samtidig lovligt. Så man skal ikke stresse med og skaffe det andet 🙃
Bruger dette produkt Ice O Lator Bubble Hash og det er virkelig et godt produkt 👍
Så STORT tak til jer 👍