Flotte smykker og virkelig god kundeservice. Jeg oplevede at få en pakke fra Pandora hvor indholdet var forsvundet under forsendelsen. Jeg kontaktede kundeservice som uden at blinke sendte mig det so... Se mere
Meget tilfreds, hurtig levering og pakken i orden.
Selve min handel hos pandora har været super fin. Det jeg jeg fuld ud tilfreds. Men det er mig en gåde at firmaet benytter UPS som fragtfirma. Tjek deres andemeldelse på trustpilet. Jeg har taget f... Se mere
Udmærket kvalitet og ok service. Jeg har flere gange handlet hos pandoras og kvaliteten er god (ift. prisen). Jeg oplevede dog problemer med årets julehandel, da pandoras ikke fik fre... Se mere
Distinctive details and superior crafsmanship make Pandora jewellery stand out from the crowd. Made with the planet in mind, our skilled craftspeople shape precious metals and responsibly sourced materials into contemporary jewellery that holds the stories of the things you love, waiting to be worn and told by you.
Storbritannien
- uk.pandora.net
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snyd og bedrag
Bondefangeri, ingen retur, manglende service/information i butik
Min kæreste var inde og købe to ringe til mig i fødselsdagsgave den 27. maj, og han fik en byttekvittering/byttemærke vedlagt for en sikkerhedsskyld samt beholdte den originale kvittering.
I dag den 31. maj, var vi nede i jeres butik i Rødovre Centrum og fik at vide, at vi ikke kunne få ringene returneret (dvs. pengene refunderet), men kun kunne få et tilgodebevis eller bytte til en anden vare.
Jeg er klar over, at der står i bunden af købskvitteringen, at penge ikke refunderes, MEN jeg synes, at det er utrolig dårlig service fra jeres side, at dette kun påpeges på selve købskvitteringen, da man derved er fanget af sit køb!
Jeg har aldrig nogensinde oplevet i andre butikker, at man ikke kan få refunderet sine penge ved fremvisning af en gyldig kvittering.
Desuden er jeres særregel vedrørende returneringer ikke blevet skiltet eller informeret om i butikken eller af jeres personale, hvilket jeg opfatter som utrolig dårlig service og decideret som et trick for at fange jeres kunder!
Jeg håber, at vi kan komme frem til en løsning, da vi begge føler os snydt på det groveste, idet vi måtte nøjes med et tilgodebevis!!
Hilsen Mia Jacobsen
——————————————————
Opdatering: Vi endte med at få refunderet det fulde beløb efter denne anmeldelse og henvendelse over mail.

Pandora -Vejle
Købte flot halskæde m vedhæng ved PANDORA I VEJLE (Torvegade 26) De havde ikke den Jeg ville købe da den var en ældre model men Cecilie ved Pandora prøvede at ringe rundt men den var desværre udgået ingen butikker havde den mere Jeg skulle ha brugt den til gave, men Cecilie fandt en rigtig flot og fin anden halskæde som blev rigtig godt modtaget af Hende (konfirmand) som fik den i gave. Rigtig søde piger i butikken i Vejle som gør en fin indsats for at hjælpe kunderne.

Besvarelse fra PANDORA UK
Opgivet at få kontakt med kundeservice
Opgivet at få kontakt med kundeservice, elendigt..

Besvarelse fra PANDORA UK
Elendig kundeservice og spild af min tid
Jeg har i december købt 2 stk. låsecharms, hvor ekspedienten i pandora Fields satte dem på mit armbånd for mig.
Jeg har kun mit armbånd på om dagen, tager det af ved sengetid/bad/fysisk aktivitet osv. alligevel er den ene låsecharm faldet af!
Jeg ringer til butikken, som beder mig komme derhen, så "de kan se om der er noget at gøre, for det vil de gerne".
Jeg arbejder og bor i nordsjælland, så jeg tager fri fra arbejde 1 time før og tager hele vejen til Fields, for at få at vide at de ikke vil gøre noget. Det kunne man have fortalt mig i tlf.! Så jeg slap for at miste 399,00 på smykket, tabt arbejdsfortjeneste, transport og spildt tid!
Mage til elendig kundeservice skal man da godt nok lede længe efter!!!!
Ingen kundeservice overhovedet
Ingen kundeservice overhovedet. De har slet ikke lyst til at servicere og deres ansatte hat ikke styr på returneringsregler for gaver med byttebevis - blev fejlinformeret og derefter ignoreret og kaldt løgner.
Find et andet sted at handle
Elendig service
Elendig service
Jeg bestilte den 23. November 2018 2 led til et armbånd. Jeg opdagede, at jeg ikke fik en kvittering på mail. Men kort efter sendte de en mail, hvor der stod om jeg ville anmelde de produkter som jeg havde købt - hvorfor jeg antog, at min bestilling var gået igennem. Jeg ringede efterfølgende til Pandora, hvor en ansat (som overhovedet ikke kunne dansk) først prøvede at sige, at det var fordi der ikke var penge på min konto. Jeg oplyste ham om, at dette på ingen måde passede. Herefter svarede han, at det var fordi det jeg havde bestilt var out of stock på trods af, at dette ikke var fremgået af hjemmesiden, da jeg bestilte. Jeg spurgte ham, hvorfor de ikke sendte en mail ud med dette. Det kunne han ikke svare på. Jeg skulle have brugt det som gave. Elendig elendig elendig service.
Pas på med at opgive mailadresse
Pas på med at opgive mailadresse, også selv om de påstår de ikke vil spamme dig. op til 4 mails om ugen, og hvis man "unsuscriber" så får man bare endnu flere.
Det må virkelig være et firma der er desperate for kunder siden de er nødt til at være SÅ aggresive
Har forsøgt at købe et armbånd
Har forsøgt at købe et armbånd, som ikke skal betales via kort, men gerne pr. efterkrav eller faktura ved levering, julegave, det kan bare IKKE lade sig gøre, underlig service. Har ca. 50 km til nærmeste forhandler.
Elendige smykker
Elendige smykker. Synes de laver nogle fantastisk flotte designs, men kvaliteten er elendig. Jeg købte en sølv rose ring for et år siden, og ikke længe efter begyndte den at blive sort. Jeg henvendte mig til en af deres butikker, som fortalte mig at det skyldes min krop udskiller nogle stoffer som får sølvet til at ændre farve. Jeg blev meget frustreret og irriteret på denne forklaring, da det har absolut intet med min krop at gøre. På den anden hånd har jeg i 3 år haft de samme to sølvringe på hver dag fra et andet mærke, og aldrig har de vidst tegn på at blive sort. Det er uden tvivl kvaliteten af Pandora smykker der gør det.
Det skal lige siges at jeg altid fjerner mine ringe når jeg vasker hænder, og de derfor aldrig bliver udsat for vand.
Jeg synes det er en skam at så stort et smykke firma ikke kan finde ud af at bruge nogle ordentlige materialer til den pris, når de laver sådan nogle flotte designs.
Så jeg kunne aldrig drømme om at købe smykker derfra igen.

Jeg elsker Pandora
Jeg elsker Pandora, ville dog ønske at sortimentet af Pandora Rose ville udvide sig.

Kundeservice uden lige!
Jeg har i går modtaget RIGTIG fin kundeservice i jeres Pandora forretning på Strøget I København.
Jeg opdager om morgenen, at der er røget en sten ud af en af mine Pandora ringe, og til min skræk kan jeg ikke finde min kvittering.
Jeg prøver alligevel, at gå ind i en forretning og ekspedienten er simpelthen så sød, forstående og professionel, selvom jeg kun har et bankudtog på 2000 kr. som bevis for mit køb to måneder tidligere. Helt uden spørgsmålstegn tager hun min gamle ring og bytter den ud med en ny.
DET ER FREMRAGENDE SERVICE! Så mange tak - jeg er en trofast kunde hos jer, også i fremtiden, når I præsterer sådan en imødekommenhed overfor for jeres kunder.
Med venlig hilsen Rebecca Thorslund

Fuldkommen absurd "kundeservice"
Fuldkommen absurd "kundeservice"
Har i flere omgange fået Pandora smykker af min eksmand. Mine smykker er gaver fra midt/slut 1990 érne - alle købt hos den lokale guldsmed. Nu er tiden kommet, hvor de efter 14 år i bankboks skulle videre til nye ejere - men en køber opdager at 925 stemplerne er meget slidte og på en enkelt charm helt væk.
Jeg henvender mig til Pandora, vedlægger billeder af mine smykker og kan faktisk også fremvise billeder fra jeg fik smykkerne for de mange år siden. Jeg er kun interesseret i, at få en form for bekræftelse på, at mine smykker er Pandora, så jeg kan sende dem videre i verden.
Men nej, dette tåbelige svar kom retur på den anmodning:
Vi har modtaget din e-mail fra vores reception i København, og jeg er desværre bange for, at vi får svært ved at imødekomme din forespørgsel. I dette tilfælde er den oprindelige kvittering garantibeviset.
Vores smykker stemples helt fra produktionen, og det er således ikke en service, som vi kan tilbyde retrospektivt.
Jamen for filan - det råber jo til himlen...
1. I har fejlet med at fremstille ordentlige stempler i Pandoras opstart, eller som minimum er stemplerne placeret fuldkommen uhensigtsmæssigt. Hvis stemplerne ikke tåler slid fra andre charms, der naturligvis sidder ved siden af, præcis som i altid har reklameret med, så er det er stort kvalitetsproblem.
2. Dernæst skriver du, at original kvittering er garantibevis. Det vil sige, at forhandlerne fra begyndelsen skulle have forklaret kunderne, at kvitteringerne skal gemmes, hele smykkets levetid. Som jeg har beskrevet, og som det tydeligt fremgår af mine billeder, er mine charms fra 1990érne – nogle sikkert også over 20 år. Her skulle jeg, da jeg pakkede gaverne op, have fået besked på, at min mand skulle afleverere bonerne til mig, og jeg skulle herefter opbevare dem alle. Jeg kan garantere, at forhandleren, i dette tilfælde vores lokale guldsmed, ikke på noget tidspunkt har bedt os gemme bonen mere end den lovpligtige garantiperiode. Dertil kommer, at alt var i papirform da jeg fik disse gaver, og vil end ikke kunne gå ned til forhandleren og bede om en kopi af min kvittering, for de gemmer naturligvis heller ikke papirer i 20 år – det gør ingen.
Det er simpelthen grotesk, at man fremstiller smykker, reklamerer med, at de sidder samlet, og laver så ringe(fejlanbragte) stempler, at de forsvinder ved brug.
Der sidder med garanti mange andre kvinder som, præcis som jeg, ikke har fået besked om at gemme kvitteringer, nu med komplet værdiløse smykker.
Jeg er klar på, at man naturligvis ikke kan stemple igen, men man bør tilbyde de "gamle" kunder at få et tjek og en form for ægthedsbevis for de tidlige smykker, der ikke kan holde, hvad de lover.
Det er virkelig ringe Pandora!

Besvarelse fra PANDORA UK
Fandt den perfekte gave i Århus.
Var i butikken i Århus for ar købe en fødselsdagsgave til min søster. Det er en rigtig fin, lille butik som er super pæn med mange gode ideer sat op til inspiration og man får god hjælp fra sødt personale. De har et super godt udvalg. Fandt to rigtig fine, enkle ringe, som hun blev så glad for og er helt vilde med. Helt sikkert ikke sidste gang jeg kigger på gaver derinde. Der er nu ønsker fra Pandora på min ønskeseddel fremover.

Butikchefen i Pandora på strøget i Århus
Jeg fik i oktober 2016 en Pandora Forever ring i gave, som jeg havde ønsket mig. Ringen var og er super fin, men allerede efter jeg bare havde haft den på et par gange, faldt der sten ud. Jeg fik den så byttet til en ny, og pigerne i Pandora Århus (på strøget) var rigtig søde omkring det. Det samme skete så yderligere 2 gange, og pigerne i Pandora var stadig rigtig søde, og forklarede også, at der i tiden imellem var kommet en ny model, fordi andre havde haft samme problem.
Da uheldet så var ude igen for fjerde gang, havde Pandora på strøget i mellemtiden fået en ny butikschef. Jeg måtte igen, beklageligt, gå ned og forklare, at nu var det altså sket et par gange, og jeg overvejede om jeg bare skulle finde et nyt smukke. Jeg blev mødt af en meget uforstående kvinde, som fortalte, at hun var altså butikchef, og hun havde aldrig set lignende tilfælde, og det måtte være mig, der ikke kunne passe på mine ting. Jeg prøvede at fortælle hende om de mange gange, jeg havde måtte bytte ringen, og hvor forstående de andre medarbejdere i Pandora havde været. Hun blev meget ubehagelig, og blev ved med at hentyde til at jeg løj. Hun endte med at give mig en ny Forever ring, og jeg tog den på ud at spise om aftenen. Dagen efter var der faldet en sten ud. Det værste var faktisk, at jeg var nervøs for at komme tilbage i butikken. Butikchefen havde været så ubehagelig og angribende, at jeg næsten bare overvejede at være ligeglad. Jeg endte alligevel med at gå derind, og butikchefen var heldigvis ikke i butikken da jeg ankom. Pigen derinde var utrolig sød og det endte med, hun ville printe et gavekort ud til mig, men hun skulle lige have hjælp fra sin chef. Så kom butikchefen ud igen, og hun spurgte surt sin ansatte om hvad hun dog lavede, og hvorfor hun havde skrevet på kassen som hun havde gjort, for det var hvertfald forkert. Pigen svarede, at hun prøvede på at hjælpe mig, og så startede butikchefen igen med at være ubehagelig og forklare at det måtte være mig den var gal med.
Jeg har aldrig mødt en, der talte så nedladende til sine kunder, eller sine ansatte/kollegaer for den sags skyld. Det var pinligt at høre på, og jeg endte med at måtte forklare butikchefen, at jeg faktisk havde været nervøs for at gå derind, fordi hun var så strid. Hun endte med at give mig mine penge tilbage og se sur ud.
Aldrig har jeg oplevet en så dårlig service og følt mig så skidt på.

Besvarelse fra PANDORA UK
Positiv oplevelse, der overgik mine forventninger!
Jeg har netop besøgt jeres butik i Kolding Storcenter, da jeg havde haft et uheld med en af mine ringe. Jeg oplevede den mest fantastiske betjening som klart overgik mine forventninger. Jeg gik derfra med en god oplevelse og vil helt sikkert fortælle andre om denne oplevelse!

Besvarelse fra PANDORA UK
Mine øreringe kan ikke lukke?
Dårlig oplevelse. Køb ikke fra Pandora!

Dårlig kundeservice og returpolitik
Har 2 gange kontaktet kundeservice. Første gang via hjemmeside hvor jeg ikke fik et svar og anden gang via mail hvor de var lang tid om at svare.
Købte nogle produkter via webshoppen og et par af dem skulle ombyttes til andet. På nettet kan man kun returnere for refundering, ikke ombytning. Blev henvist til en Pandora koncept butik (som ikke ligger tæt på hvor jeg bor - derfor havde jeg valgt at handle på nettet til at starte med) hvor jeg fik byttet varerne efter at have ventet i lang tid.
Mange andre web-butikker har en velfungerende ombytnings/returfunktion - hvorfor skal det være besværligt at handle på nettet hos Pandora?

Besvarelse fra PANDORA UK
betaling uden dankort er IKKE mulig!!!!
Jeg har et masterkort, men det er ikke godt nok for pandora hobby, overførsel af penge er IKKE muligt.
mvh
Mogenz Voetmann
Fantastisk service!
Jeg har været i deres butik i Esbjerg for at få lavet låsen på et gammelt armbånd. Dette ville ikke koste mig noget, fik jeg af vide, og jeg kunne komme og hente armbåndet igen dagen efter. Da jeg så kommer dagen efter for at hente mit armbånd får jeg af vide at det havde været lidt svært at lave, og når nu armbåndet var så gammelt, så ville de gerne give mig et helt nyt armbånd med hjem, istedet for det gamle. Det er satme god service! Jeg kommer helt klart igen og vil klart anbefale deres butik til andre (:
Altid søde og smilende medarbejdere
Jeg har nu handlet i Pandora mange gange - og har været i en del forskellige butikker og jeg har hver evig eneste gang fået en fantastisk behandling. Sødt og hjælpenede personale.. - noget mange butikker kunne lære noget af.. :)