Flotte smykker og virkelig god kundeservice. Jeg oplevede at få en pakke fra Pandora hvor indholdet var forsvundet under forsendelsen. Jeg kontaktede kundeservice som uden at blinke sendte mig det so... Se mere
Meget tilfreds, hurtig levering og pakken i orden.
Selve min handel hos pandora har været super fin. Det jeg jeg fuld ud tilfreds. Men det er mig en gåde at firmaet benytter UPS som fragtfirma. Tjek deres andemeldelse på trustpilet. Jeg har taget f... Se mere
Udmærket kvalitet og ok service. Jeg har flere gange handlet hos pandoras og kvaliteten er god (ift. prisen). Jeg oplevede dog problemer med årets julehandel, da pandoras ikke fik fre... Se mere
Distinctive details and superior crafsmanship make Pandora jewellery stand out from the crowd. Made with the planet in mind, our skilled craftspeople shape precious metals and responsibly sourced materials into contemporary jewellery that holds the stories of the things you love, waiting to be worn and told by you.
Storbritannien
- uk.pandora.net
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ikke tilfredsstillende køb, ikke kvalitet ifht prisen
Ikke tilfredsstillende køb.
Min mor har købt et halskæde sæt, med vedhæng inkluderet.
Halskæden bliver virkelig hurtig mørk/grim/beskidt, og det er den allerede blevet efter mindre end 14 dage, selvom den er blevet behandlet efter jeres forskrifter.
Derudover er ringen på vedhænget enten for stor eller for lille, idet ringen konstant sætter sig fast i låsen på kæden. Min mor har skrevet en mail til jer omkring denne klage, så jeg håber I gør noget ved problemet! ordrenummer er PNDDK00347825

Forfærdelig oplevelse
Bestilte en ring, der skulle bruges til studentergave, men efter 20 dage uden at høre noget fra jer udover en ordrebekræftelse, tog jeg fat i jeres kundeservice og spurgte, hvor ordren blev af. Jeg fik at vide, at ordren slet ikke var sendt fra lageret, da der var sket en fejl - fair. Kundeservice fortalte, at de ville sende en ny ring. Dagen efter bliver ordren annulleret, hvor kundeservice fortæller mig, at jeg får pengene retur 8(HVILKET IKKE ER SKET ENDNU, OG DET ER 2 UGER SIDEN NU), fordi ordren er blevet meldt som "tabt ordre" - hvor jeg så evt. kunne bestille ringen igen. Hvad der så ikke bliver fortalt, er, at ringen er udsolgt. Dette klager jeg så over, da der overhovedet ikke så ud til at være styr på noget som helst. Jeg ringer dagen efter ind til kundeservice og klager, hvor jeg så også får at vide, at der OVERHOVEDET ingen sølvsmykker er på lager af dem, der er udsolgt, men det fremgår stadig på jeres hjemmeside, at de er. Der var intet de kunne gøre, så jeg ringede til Odenses Pandora for at høre, om de kunne sende en ring til Kolding. Der har jeg heller ikke hørt mere fra.
Aldrig har jeg oplevet så ringe en kundeservice og forretning i mit liv.

Bondefangeri
Min kæreste kørte til fields for at købe en ring til mig til min kandidat fest. Da han ikke kunne nå at få den leveret i den rigtige størrelse og ønskede at give mig en fysisk ting, købte han en for-stor ring med vilje. Så tager vi hen for at bytte den eller få pengene retur, sådan at jeg kan købe den rette størrelse på nettet.
Men.... pengene kan man ikke få retur?? Ringen har i ikke og de fysiske butikker har kun ringen i størrelse 50 og op efter, selvom men kan købe 48 online... Jeg skal bruge en 48.. tilgodebeviset kan man så heller ikke bruge online.
Ekspedienten er meget uhøflig og siger at jeg kan læse købeloven, hvis jeg ikke tror hende og spørger hvorfor jeg ikke forstår det og hvordan hun skal formulere sig, før jeg kan fatte det.
Som hun siger så: kan jeg jo finde noget andet i butikken til prisen.
Min kæreste er nu smadder ærgerlig over at han overhoved købte noget fra jeres fysiske butikker, fordi så klapper fælden bare?
Jeg synes det er for dårligt, at I ingen steder skildrer med at man ikke kan få pengene retur eller bruge tilgodebevis online. Det står først EFTER at man har købt produktet?? Det er simpelthen bondefangeri! Det er sidste gang, jeg køber noget fra jer.

Besvarelse fra PANDORA UK
Dårlig byttepolitik og arrogant kundeservice Kolding Storcenter!
Ganske simpelt rådden bytte/returneringspolitik...
Min 11 årige datter fik et par øreringe til 399kr som hun ikke brød sig om. Da hun kom ned i butikken, fandt hun et par andre til 229 kr, ekspedienten gjorde os opmærksom på at de ikke udbetalte forskellen, de resterende 170 måtte blive et tilgodebevis... hvad skal en 11 årig lige med det? De andre øreringe lå fra 249 og opad..
Fin forretning for Pandora lige at ribbe en 11årig for yderligere 120kr!!!
Vi fandt et par andre der matchede prisen, men ikke dem barnet helst ville have!! Ekspedient var rimelig kold, og henviste til hovedkontoret i Hamborg, og at hun ikke kunne ændre noget.. de havde forsøgt at råbe op, men det hjalp ikke...
Har ellers været fortaler for Pandora pga kvaliteten...... Den tænker jeg andre også kan levere, men med en laaangt bedre byttepolitik, så det var det Pandora, tak for nu!
Kære Pandora
Problemet er ikke at tilgodebeviset/gavekortet ikke kan bruges andre steder, problemet var at hun ikke ville kunne købe noget til beløbet... hun ville med andre ord selv skulle lægge penge udover!
Stort set alle smykkeforretninger kan refundere et køb, i må have en rådden økonomi siden i ikke kan! OG DERFOR SKAL JEG IKKE HAVE TILGODEBEVIS HOS JER!!!!!
Når i går konkurs, er pengene tabt....
I kommer til at se langt efter mit besøg...

Meget lang returnering.
Jeg bestilte en ring, som desværre viste sig, at være for stor. Så jeg ringer for at aftale returnering i en mindre størrelse. Jeg sender varen selv samme dag d. 30/4. Varen ankommer allerede d. 2/5 til et lager i Sverige, hvor jeg kan se, at den ligger til d. 19/5 før den bliver samlet op. Ikke nok med den meget lange tur tilbage, er varen idag d. 26/5 stadig ikke sendt tilbage til mig. På trods af flere mails, som bekræfter modtagelsen af ringen. Man burde kunne forvente, at et så stort firma efter så lang ventetid, idet mindste kan sende varen retur samme dag eller senest dagen efter de selv har modtaget den. Jeg kan desværre derfor ikke fortælle, om varens stand, da jeg efter snart en måned, ikke har haft den på andet end 10 sekunder.

Fin vare, Fin Leverings tid= God oplevelse
Har købt 2 vare fra dem indtil videre til min kæreste og synes at hjemmesiden er god indrettet, fine vare af fine kvalitet, og meget normal leveringstid

Besvarelse fra PANDORA UK
Jeg synes at jeg har haft en god…
God kundeservice og hurtigt levering selv her i corona tider :)
Jeg kan varmet anbefales :)

Besvarelse fra PANDORA UK
Ærgerlig kundeservice og oplevelse.
Ærgerlig kundeservice og oplevelse.
Købte lidt fra Pandoras webshop. Varene var sådan set fine nok..
Dog skulle de være brugt til gave, men i forbindelse med COVID-19 blev begivenheden udskudt, hvor varene skulle gives.
Da jeg ikke vidste om de passede modtageren, kontaktede jeg pandoras kundeservice for at høre om de ville være venlige at udvide returetten på min ordre. Det blev dog klart afvist, men henblik på at dette ikke var en mulighed.
Derfor måtte jeg sende varene retur med det samme.
Dog ser jeg så nogle dage efter jeg har sendt mine pandora varer retur at de på deres hjemmeside har skrevet at i forbindelse med den nuværende situation udvider returretten fra 30 til 60 dage på alle ordre. Det galt så bare ikke mig?! Ærgerligt og surt at spilde så meget tid.

Besvarelse fra PANDORA UK
Har prøvet at afmelde mig deres e-mails…
Har prøvet at afmelde mig deres e-mails i over en måned hver dag!. Men der kommer nye hver dag!!.
og det er lige meget at der står afmeldes er lykkes.

Vild god kundeservice
Vild god og hurtig kundeservice efter at Post Nord dummede sig for meget!
Dårlig oplevelse
Vi bestilte til jul en charm til julegave. Vi fik netop en mail om, om vi ville anmelde vores køb på deres hjemmeside. Vi sendte følgende anmeldelse:
Skriften er ret lille, så det kan være svært at læse. Bestilte på hjemmesiden inden fristen for "levering inden jul", men den dukkede først op d. 27 december. Virkelig dårlig stil, og vi var rigtig kede af at skuffe modtageren. Vi fik aldrig svar fra kundeservice.
Efterfølgende fik vi svar fra dem
Vores medarbejdere har læst din anmeldelse og værdsætter dit bidrag, selvom det ikke følger alle vores retningslinjer. Tak, fordi du delte det med os. Vi håber, at vi offentliggør dit bidrag næste gang!
Sikke noget pjat, Pandora. Vi har tidligere handlet hos jer med stor fornøjelse. Men det er da slut nu
Første og sidste køb hos Pandora
Efter et køb af en del smykker til julegaver, modtager jeg en mail fra Pandora om min tilfredshed som skal offentliggøres på deres side. Jeg besvarer med min oplevelse og har så lige modtaget en mail fra dem igen om at det ikke bliver offentliggjort på deres side. Dette er jo nok fordi, at min tilfredshed ikke kunne spores i min besvarelse. Men så må jeg da være med til at bedømme firmaet herinde.
Manglende faktura
Jeg har købt smykker for mange penge. Fik ikke nogen bekræftelse på købet. Måtte ringe og spørge efter ordren. Nogle dage senere modtog jeg besked fra posten om at min pakke kunne hentes. Stadig ingen faktura eller andet. Så bliver det et problem hvis nogle af smykkerne skal byttes. Kundeservice den dag var kun engelsktalende. Der blev købt flere armbåndet og forskellige Charms i den nye Harry potter collection. Til den forholdsvise høje pris for nogle meget små charms og 2 skrøbelige armbånd, er det ikke pengene værd.
Køb ALDRIG, ALDRIG gaver i Pandora
Køb ALDRIG, ALDRIG gaver i Pandora, - du kan ikke få pengene retur!!!!! Mine børn havde givet mig 2 nøje udvalgte charms til mit armbånd i julegave, - det viste sig så at de ikke passede i diameter, hvorfor jeg selvfølgelig gerne ville have pengene retur, så jeg kunne købe nogle et andet sted der passede. Jeg kunne få et tilgodebevis, så jeg dermed var stavnsbundet til butikken, istedet for at få en dejlig julegave fra mine børn.
Ungerne var ikke opmærksomme på diameterforskel, så det var et fejlkøb, hvilket jeg gjorde opmærksom på, - men for pokker: det er et indkøb foretaget af BØRN, som nu er super kede af det og skuffede over at deres mor ikke længere har fået en julegave af dem, men at det blev til et dødssygt tilgodebevis, der nu bare ligger i en skuffe.....
MVH. en meget skuffet og desillusioneret kunde, der virkelig ikke troede at der i dagens Danmark var veletablerede butikker med SÅ ringe service.......
Vildledende markedsføring, ignorering af købeloven.
Jeg bestilte et gavesæt med armbånd og tilhørende charm-vedhæng, det såkaldte "family heritage gavesæt" nedsat fra 1198,- til 599,- plus en Black Friday kode, der også giver noget rabat, på bestillingsiden var et billede vist af moments heart clasp snake chain armbånd family heritage charm, jeg fik kun ordre bekræftelse på armbåndet, og undrer mig, men går så ud fra alt er i orden, og venter på gavesættet. Pakken ankommer, men kun med armbåndet. Der bliver jeg mistænksom. Jeg går så igen ind på siden, hvor det er bestilt, og ser igen, at når man putter gavesættet i kurven, kommer der kun armbåndet i.
Jeg kontakter Pandora, forklarer problemet, og vedkommende jeg taler med nægter pure at det finder sted, jeg skal virkelig tale med store bogstaver, hun tror ikke på, at der kan være noget galt med deres side, bliver ved med at sige, at det er mig, der kun har bestilt det armbånd, det er en engelsk kundeservicemedarbejder, der ikke er spor behjælpelig, hun bliver ved med at sige, at jeg kan 'bytte armbåndet til en anden størrelse', vel vil jeg da ej, jeg har jo fået en vare, der slet ikke er det, der var afbilledet, og heller ikke samme værdi, eller returnere det (teknisk set en vare, som jeg slet ikke har bestilt), jeg har bestilt gavesættet, der består af armbånd plus charm, det var i hvert fald hvad, jeg forventede at modtage jvf. billeder + tekst. Jeg beder om at blive ringet op af en dansk medarbejder, og det er omtrent det samme, først efter lange cirkulære diskussioner, hvor jeg endelig får vedkommende til selv at gå ind på siden, lægge gavesættet i kurven og se at der så kun ligger et armbånd ved checkout, så blev der stille i den anden ende af røret. Så fik jeg et hav af undskyldninger, og hun ville kontakte hendes manager, og jeg ville selvfølgelig få det armbånd i min størrelse og charmen. Efterfølgende er tonen nu en anden.
De skriver nu at de ikke kan levere gavesættet. Det kommer ikke på lager igen. Uanset. Men så er skik og brug, at man så giver en tilsvarende vare, i sådan en situation.
Jeg har fået mail fra dem mht. at jeg selv kan gå ind i Pandorabutikken med armbåndet, hvis jeg vil bytte det, og de har sendt en ekspressleveringskode (ja...lidt tragikomisk), og med en skrivelse om, at tiden, hvis de skal behandle den, vil tage 2-4 uger. Som om jeg da vil handle der igen ?
Det er jo vildledende markedsføring, de poster billede af en vare, gavesæt bestående af armbånd + charm og man får så en anden vare i kurven af mindre værdi, det som hedder en vare med en mangel. De kender ikke købeloven og stiller kunden dårligt, fordi de er klar over, at de ikke får klager, over så lille et beløb. Men de er så ligeglade med at miste kunder.
Vil anbefale dem om at læse fra §75 og frem i købeloven. Jeg vil købe mig et armbånd, der ikke er Pandora, efter denne oplevelse.
Redigeret d. 25/12
Jeg har nu refunderet armbåndet. Men har efterfølgende opdaget at Pandora stadig har gavesættet på deres side (og siden virker fint mht. at man får charmen med, sjovt nok), godt nok nu til fuld pris. Dvs. jeg er blevet løjet for mht. at de kunne skaffe varen igen.

Urimelige vilkår for gavekort
Har fået et gavekort som jeg gerne vil benytte online. Det er så ikke muligt. Dernæst spørger jeg om et pris match da flere af smykkerne er billigere eller på tilbud online end i forretningen og her får jeg også et nej!? Begrundelsen er at de er for forskellige koncepter - de fysiske og online butikker. Det er jeg ligeglad med. Pandora er Pandora for mig som kunde. Jeg begriber ikke at det skal være så besværligt at være kunde hos pandora. Aldrig igen bliver mine penge brugt her.

Besvarelse fra PANDORA UK
Dårlig kvalitet og ringe service
Efter en rejse til Portugal i august måned 2019, skulle jeg flyve hjem fra lufthavnen i Lissabon. Her besøgte jeg en en Pandora butik, hvor jeg købte en Sterling sølvkæde for 35 €. Kæden blev pakket ind i en smuk æske, samt en fin lille pose med silkesløjfe. Jeg var glad, men glæden var kort. Efter mindre end 14 dages brug var kæden sort, og ubrugelig. Jeg kontaktede Pandora på forskellige mailadresser, for at fortælle om min skuffelse over kæden, og hvordan jeg kunne blive kompenseret. Jeg fik svar på de fleste henvendelser, hvor jeg blev bedt om at sende kvittering og forklare nærmere. Jeg fik at vide at det var “normalt” at kroppen afgav sved/snavs/syre, der kunne gøre kæden misfarvet. Efter ca 14 dages brug var den så misfarvet at den ikke kunne bruges??? Jeg blev opfordret til at henvende mig i en Pandora butik, hvor kæden kunne pudses op. Ok det forsøgte jeg så, og kørte med tog og bus fra Frederikssund til Rødovre, hvor den nærmeste butik fandtes - 40 km. hver vej. Her forsøgte man at pudse kæden, men med dårligt resultat. Jeg blev tilbudt at aflevere kæden, og hente den en anden dag!!! Yderligere 80 km. spild af min tid. Der kunne ikke blive tale om en ny kæde, eller penge retur. Jeg skrev endnu engang til Pandora kundeservice, at nu var jeg ærlig talt træt af al den bøvl, og bad om at få afsluttet sagen med en refusion af beløbet. Endnu engang blev jeg opfordret til at forsøge selv med vand og sæbe og en blød klud! Den bliver aldrig pæn igen, det må ganske enkelt være en en dårlig kvalitet. Jeg har været igennem en LANG proces, uden et - for mig - godt resultat. Jeg må advare andre mod at købe sølv hos Pandora, og slet slet ikke i udlandet som jeg desværre gjorde. En stjerne gives for de hurtige svar da jeg endelig kom igennem til Customer Relations Representative EMEA Isabella

Besvarelse fra PANDORA UK
Bestillingen gik hurtigt og nemt…
Bestillingen gik hurtigt og nemt hurtigt. Tak for en god service.

Besvarelse fra PANDORA UK
jeg fik en umådelig smuk ring af min…
jeg fik en umådelig smuk ring af min kæreste i julegave, den blev dog hurtigt grim og misfarvet... vi vil så derfor have den forgyldt igen, men fadt så ud af at den samme ring var på tilbud, og derfro var det billigere at løbe en hel ny. det gjorde vi derfor. men da vi efter lang ventetid modtog påakken var der blot en tom æske.... der lå ganske vidst en smykkeæske, men ringen var ikke deri. ringen er nu udsolgt på webshoppen, og det bliver derfro alrig muligt får mig at få en ny pæn ring.
prøver at kontakte kundeservice men får blot en engelsktallende dame i rørret, selvom jeg tastede at jeg vil have dansk service.
kan på ingen måde anbefale andre at købe fra pandora webshop, kun det modsatte....

Ingen problemer
Jeg må indrømme at jeg blev lidt bekymret for min bestilling, da jeg læste alle de dårlige anmeldelser herinde, men det er gået som smurt ! Der var ingen problemer overhovedet og jeg modtog min ring i løbet af få dage. Fem stjerner herfra :)

Let bestilling hurtigt leveret
Let bestilling hurtigt leveret, fantastisk. Tak for god service.