Tvvlaanderen Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 2024 eens genomen, opgezegd. In 2026 nog eens geprobeerd, automatische betalingen lukten nooit meer, steeds een herinnering. Na 3 maand terug opgezegd omdat dit gewoon te ridicuul was. Nu blijkt er... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters zijn het, Een week of 2 geprobeerd, niet tevreden, app is totaal niet wat ze beloven, Halen veel meer van mijn kaart af dan voorzien Bij het opzeggen rekenen ze ook nog eens 19,45€ aan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb inderdaad te laat betaald voor het verlengen van mijn abonnement voor 2026 . Doch heb ik alles netjes voldaan via een incasso. Na 3 maanden nog steeds geen signaal op de satelliet. Contact gen... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opgepast ,dit bedrijf regelt op zichzelf verlengingen na contractverbrekingen .Easy Switch werkt niet volgens een medewerker ( terwijl de andere dit ontkent ). Geen enkele onderlinge communicatie noch... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect

Ik las.hier al die reviews die zo negatief zijn. Vreemd. Ik heb tv Vlaanderen al 2 jaar via app tv en ik heb nooit problemen. Ik heb het aan een collega aangeraden, ook hij is erg tevreden. Misschien dat de negatieve ervaringen toch eerder met individuele dan met algemene issues te maken hebben.

31. juli 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Eerste interactie met TV Vlaanderen is niet veelbelovend

TV Vlaanderen kennen de meeste mensen van TV via satelliet, maar nu hebben ze ook een App waarmee je (afhankelijk van het type abonnement) naar ongeveer 60 zenders kunt kijken. Dat zijn (toevallig of niet) bijna allemaal dezelfde zenders die je ook bij Proximus en Telenet in je basispakket hebt. Groot voordeel is wel dat je geen decoder nodig hebt, en dat het in theorie makkelijk(er) moet zijn om het abonnement tijdelijk stop te zetten.
Ik wilde deze week lid worden, maar botste al dadelijk tegen een aantal problemen. Zo is het niet mogelijk om lid te worden zonder een creditcard nummer te geven. Dit vind ik persoonlijk al een groot struikelblok, want ik heb slechte ervaringen met het delen van CC nummers, en verkies eigenlijk steeds een betaling via paypal of een andere (veiligere) methode.
Contact met de Service Desk was snel en correct, maar helaas aanvaarden zij enkel een credit card domicilëring. Het antwoord: "Spijtig genoeg als u wilt inschrijven voor de app tv basic dienen de betalingen te gebeuren maandelijks per domiciliëring"
Bovendien begrijp ik niet waarom ik mijn telefoonnummer moet opgeven. Ik probeer dit te vermijden, omdat ik al genoeg telefoontjes krijg van telemarketeers. Mijn telefoonnummer geven is toch niet nodig voor de werking van hun dienst (die via het internet loopt)?
Helaas is inschrijven zonder telefoonnummer niet mogelijk. Opnieuw hun antwoord: " u dient een telefoonnummer op te geven anders kan u de inschrijving niet voltooien"
Een laatste probleem is dat het annuleren van een abonnement niet via een gewone klik op hun website kan. Nee, er moet telefonisch of schriftelijk contact opgenomen worden. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je als consument afhankelijk bent van hun goodwill. Als zij niet reageren, blijft het contract immers doorlopen.

Al deze redenen zijn voldoende voor mij niet verder in zee te gaan met TV Vlaanderen. Als zij tegemoet kunnen komen aan mijn bekommernissen, kan ik dit opnieuw overwegen.

30. juli 2021

Zeker geen aanrader

Zeker geen aanrader. Heb al meer onderbrekingen gehad dan ik tv kan kijken, een beetje wind, een onweer ergens, wat regen, krijg je de melding "geen signaal". Maw rommel !!

28. juli 2021

KLANTENDIENST STEELT JOU GELD

Ze weten hier echt niet wat ze aan het doen zijn, app werkt maar half, nog vol bugs problemen haperingen. En de klantendienst doet er precies alles aan om je geld af te troggelen, als je je abbo wilt stopzetten kan dit enkel door contact op te nemen met de onbereikbare klantendienst en doen ze eerst 2 maand alsof ze je niet gehoord hebben zodat je zeker nog betaald voor wat extra maanden. Dan ga ik echt liever naar de videotheek om een vhs tape te gaan kopen en die te kijken op een beeldbuis tv dan de miserie die hierbij komt kijken. 0/10 would not recommend.

10. juli 2021

Stelletje dieven

Ieder jaar wordt het abonnement verhoogd, tegelijkertijd worden de zenders geannuleerd.... kers op de taart is dat wij al 5 maaden (!!!!) wachten op terugbetaling van geld dat ze teveel hebben geïncasseerd, iedere maand is er wel een nieuw excuus! Stelletje dieven met superslechte klantenservice. Abonnement wordt in de nabije toekomst opgezegd, zal ze ook nooit aan anderen aanbevelen!

29. april 2021

Eclips tv

Wij kijken als 65+sers graag naar eclips tv ,zonder verwitiging van zenderlijst gehaald ,vervangen door play 7. Volgens klantendienst kunnen ze daar niets aan doen , maar daar geloof ik niets van

7. april 2021

Ondermaatse betalende dienst!

Live TV geen problemen. Maar replay tv is een grote grap! Constant haperingen, zwart beeld, wazig beeld. De klantendienst zegt dat het aan mijn internetverbinding ligt. Sorry, ik haal +-900mbps! Anno 2021 mag je wel meer verwachten van een betalende dienst!

21. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nergens signaal voor antenne tv

Hun antenne tv werkt gewoon niet. Geprobeerd op 2 verschillende locaties in Vlaanderen (stad en platteland) en er is geen signaal, ondanks een dekkingskaart die quasi complete dekking beloofd. Klantendienst wil decoders niet terugnemen en er geldt een lange opzeg voor het abo. Zeer teleurstellend.

9. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na afspraakt gemaakt te hebben bij tv…

Na afspraakt gemaakt te hebben bij tv vlaanderen voor herstelling in december 2020 mail gekregen ter vevestiging dat technieker langskwam op de 15 dec niemand gekomen nu opnieuw afspraak gemaakt moet nu wachten tot 4 maart 2021 dus 3 maanden zonder tv in corona tijden na 20 jaar klant!!!!!!!!!!!!!! Maar wel altijd betalen Echt schandalig zal niet nalaten de pers van hun praktijken op de hoogte te stellen

11. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ik zeg abbonoment af en toch houden ze…

ik zeg abbonoment af en toch houden ze geld in en je moet maandelijks betalen maar houden jouw geld wat onterrecht is 8 weken bij.... mooi gespeeld mensen zonder geld zetten waar je geen recht op hebt.... tevens slecht beeld geen verbinding al meer dan een jaar maar toch betalen dit is wat je voor klantvriendelijkheid terug krijgt gewoon ziek wordt je ervan.... mensen koop tadaam of weet ik wa al is het al jazeraa!!!!!!

1. februar 2021

Slechtste streaming site OOIT

Replay tv geeft ELKE x 'fout in player' als error terwijl dit nergens op slaagt. Als je 10 x dezelfde functie blijft aanklikken, lukt het dan plots wél. Geen enkele error te vinden dus. Enkele weken geleden terug heb ik hiervoor telefonisch contact opgenomen. 'Storing en we werken eraan', maar dat is dan al maanden zo en is nog nooit opgelost kunnen worden? Verder is het ook ONMOGELIJK om de replay tv in te schakelen wanneer het programma al bezig is of net 2min gestart is. Enorm storend, moet je dus eerst anderhalf uur wachten tot de stream klaar is om dan 10 x 'fout in player' in beeld te krijgen om DAN PAS te kunnen terugkijken. Sterker nog, ook reclame is 'verboden om door te spoelen in deze content'. Komt er dus bovenop alle vernoemde problemen, ook nog eens 15min extra wachttijd aan onnodige reclame bij. Slechtste streamingsite OOIT en dat betalend in jaren 2020, niet oké.

28. december 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De tv app (opvolger van Stievie) hapert…

De tv app (opvolger van Stievie) hapert en doet rare dingen. Voorbeeld: "Terzake" van 2/12 in replay duurt 22 seconden in plaats van 45 min. Dan komt plots het weerbericht, maar dit blijft steken op drie bewegende puntjes (...) terwijl dit eigenlijk "De Afspraak" moet zijn. Doorspoelen op zenders waar dit mag geeft regelmatig code P912. Bij zenders die je niet mag doorspoelen moet je bij een plotse onderbreking helemaal herbeginnen. De gratis apps NU en VTMGO zijn veel beter dan de betalende app van tv vlaanderen.

2. december 2020

Er dette din virksomhed?