Tvvlaanderen Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 2024 eens genomen, opgezegd. In 2026 nog eens geprobeerd, automatische betalingen lukten nooit meer, steeds een herinnering. Na 3 maand terug opgezegd omdat dit gewoon te ridicuul was. Nu blijkt er... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters zijn het, Een week of 2 geprobeerd, niet tevreden, app is totaal niet wat ze beloven, Halen veel meer van mijn kaart af dan voorzien Bij het opzeggen rekenen ze ook nog eens 19,45€ aan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb inderdaad te laat betaald voor het verlengen van mijn abonnement voor 2026 . Doch heb ik alles netjes voldaan via een incasso. Na 3 maanden nog steeds geen signaal op de satelliet. Contact gen... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Opgepast ,dit bedrijf regelt op zichzelf verlengingen na contractverbrekingen .Easy Switch werkt niet volgens een medewerker ( terwijl de andere dit ontkent ). Geen enkele onderlinge communicatie noch... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Nu 1,5 jaar klant = zeer ontevreden

Nu 1,5 jaar klant, steeds problemen met satellietontvangst, ik betaal in totaal reeds 1,5 jaar, waarvan 4 maanden zonder beeld. Ik wil stoppen met tv Vlaanderen. Nu september '22 betaald en' alweer' GEEN BEELD, NIETS. schandalig, aan de telefoon onbeleefd en geen geloofwaardig antwoord. Ik betaal maandelijks €20,85 voor een zwart scherm, 😠, dit moet stoppen !!

2. september 2022

Wat een onbekwame mensen

Wat een onbekwame mensen, ik bel al weken bijna elke dag om terug connectie te krijgen met TV VLAANDEREN en dit zonder resultaat. Ze zeggen iedere keer dat ze het zullen doorgeven en oplossen maar er gebeurt niets. En zeggen dat wij al meer dan 15 jaar klant zijn.

16. august 2022

Slechste provider TV VLAANDEREN

7Na 4 jaar was mijn M7 decoder defect nu een nieuwe besteld deze MZ-102 gaat terug naar de jaren 50.Nu kan ik enkel nog opnemen met externe geheugen (niet bijgeleverd) er kan niet meer gekoppeld worden met o.a.Bose. bijgeleverde brochure is onwaardig.Als u inlichtingen vraagt bij tv vlaanderen komen ze uit een andere wereld en antwoorden ze niet op je vraag en worden ze onbeleefd er zijn personen die volledig onbekwaam zijn. TV vlaanderen MOET op termijn verdwijnen met een mentaliteit die beneden alle peil is.1ster is nog te veel.TV VL. DOE ER IETS AAN voor het behoud van je klanten.Stel een nieuwe CO aan met een groffe borstel...

28. maj 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend

Uitstekend. Wij hebben Telenet opgezegd en kijken nu TV via de app van TV-Vlaanderen, in combinatie met een Chromecast.
Werkt perfect.

26. maj 2022

It's a mess

There are way better and cheaper alternatives.

Made me pay double for same account, did not receive promised discounts, quitting the service is made difficult, costumer service is a joke...

It's imo a mess over there.

Skip!

2. maj 2022

Werkt meer wel dan niet

Werkt meer wel dan niet. Toen ik telefonisch wou opzeggen kon dit niet omdat het abonnement op mijn man zijn naam stond. Ze moest hem aan de telefoon hebben om te bevestigen. Dan was het ok. Voor hetzelfde geld had ik de buurman aan de lijn gegeven, dit valt toch niet te controleren? Belachelijke service. Nooit meer voor ons

13. april 2022

De slechtste klantenservice

De slechtste klantenservice. Tv kijken via de “app TV” is rampzalig. Slechte beeldkwaliteit, opzeggen is een ramp. Klantendienst is onbereikbaar en reageert niet. Geen native app voor Apple TV. Nee, blijf ver uit de buurt van dit bedrijf! Ik wist niet dat het in 2022 nog mogelijk was.

9. april 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen enkel bekwaam persoon bij dit…

Geen enkel bekwaam persoon bij dit bedrijf, als je hen telefonisch contacteert lijken het planten die van Uranus komen of voor het eerst een trein zien als koe.
Totaal geen kennis, laat staan degelijk antwoord....
Denk dat hun slogan " Wat je zelf doet die je meestal beter " heel geschikt zou zijn.

7. april 2022

Klantonvriendelijker kan echt niet

Ik kocht recent een nieuwe decoder waar wel een handleiding bijzat voor de installatie maar niet voor het gebruik. Viermaal is mij beloofd (telefonisch en mail) van de gebuikershandleiding op te sturen.
De oorspronkelijke uitleg was dat het gebruik zo intuitief was dat een handleiding niet nodig was.
De instalatiehandleiding bedraagt 2 bladzijden, de gebruikershandleiding 50 bladzijden !!!!!!!!!!!!
Uiteindelijk hebben ze toch iets opgestuurd : de installatiehandleiding.
Een slechtere service ken ik echt niet.
Het enige wat ik tot nu toe bereikt heb is dat ze een aantal gratis zenders hebben afgesloten.

24. marts 2022

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk! Meer dan de helft van de tijd blokkeert de app, er is amper aanbod, programma's haperen constant en dan lees ik nog eens in de reviews hier dat opzeggen een ware hel is.
Mensen sluit u niet aan bij deze oplichters!

19. januar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aangezien ik in een buitenverblijf woon…

Aangezien ik in een buitenverblijf woon en geen WiFi of kabel heb, is tv Vlaanderen de enige optie voor mij..
Maar laat me het zo stellen; hoe is het in godsnaam mogelijk dat sommige mensen vrijwillig voor tv Vlaanderen kiezen!!! 🤯
Een bron van ergernis en zou jullie allesbehalve aanraden!

17. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

het loopt altijd verkeerd bij opzeggen

Ik ben al lang klant bij TV Vlaanderen, omdat ik via de satelliet TV wil kijken. Wat ik heel jammer vind, is dat het altijd al foutgelopen is als ik een dienst opzeg. Dan blijft men aanrekeningen sturen voor het pakket dat opgezegd werd. Iedere keer neem ik dan contact op met de helpdesk, en (voorspelbaar) iedere keer is het een hele strijd om de zaak juist geregeld te krijgen. Wonderbaarlijk genoeg heb ik nog geen enkele keer problemen ondervonden als ik mijn zenderpakket wil opwaarderen. En ja hoor, ik houd wel degelijk rekening met de contractduur. Spijtig dat TV Vlaanderen de tactiek van het moeilijk opzeggen gebruikt, daar maak je geen tevreden klanten mee.

26. november 2021

Begin er niet aan

Ik dacht deze app via hun proefabonnement uit te proberen maar kom nog niet eens aangesloten. Al 2 maal telefoons gepleegd met de vraag wat het probleem is. Nu nog steeds geen aansluiting. Dus aub begin er niet aan want je kan er nog niet eens aan beginnen. Klantendienst is vriendelijk maar weten totaal niets over hun product. Zeer onprofessioneel.

23. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ondertiteling voor gehoorgestoorden niet uit te zetten bij sommige zenders

Ik sloot recent een TV app abonnement af bij TV Vlaanderen. Alles leek prima te werken op rotvervelend en ongewenste ondertiteling na. Zo worden Nederlandstalige VRT-programma's zoals het nieuws en het weerbericht standaard ondertiteld met ... Nederlands.

En dat kan volgens de onwaarschijnlijk onvriendelijke klantendienst niet uitgezet worden ...

Ik heb dan maar mijn abonnement meteen weer opgezegd. Lang geleden dat ik met een bedrijf nog dergelijke slechte ervaring heb gehad.

16. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We zijn 26 mei ik bestel een decoder…

We zijn 26 mei ik bestel een decoder welke direct van mijn rekening gaat.Na dagen en urenlange telefoontjes IVM de levering besluit ik deze aankoop te annuleren. Tot daar geen probleem maar je centen terugkrijgen is blijkbaar iets anders bij jullie. Elke keer werd er beloofd op het einde van de maand/we hebben je banknr niet/het is in behandeling. Wel liefste tv Vlaanderen het is voor jullie 1druk op de knop om het signaal van een decoder te onderbreken volgens mij is het ook maar 1knop om iemand zijn bedrag terug te storten. Jullie service op dit gebied laat HEEL VEEl te wensen over ik ben het moe.Ik heb beloofd aan tv Vlaanderen dit bericht dagelijks te posten zolang zij het niet nodig vinden om hun afspraken na te komen IVM terugbetaling van niet geleverde goederen 🍻🍻🍻

24. september 2021

Er dette din virksomhed?