tv-vlaanderen.be Anmeldelser 10

2,0

2,0

Under middel

Tv Vlaanderen droevige firma

Tv Vlaanderen doet nooit iets voor klanten. Ook niet als je terug aansluit. Publiciteit van 1 maand gratis. Alles OK en veel uitleg. Einde van de maand krijg je dubbele factuur. ‘Ja, meneer maar oude klanten komen niet in aanmerking’ Dat vertelde niemand bij aansluiting.

1. marts 2026

Triste zenden

Droevige zaak, contact is dikke ‘0’. Onze medewerkers zijn bezet, druk 1 en we bellen u terug. Wanneer?? Reclame maken ja, maar voor eigen klanten iets doen? Trest

31. januar 2026

En paar dagen terug kregen we geen…

En paar dagen terug kregen we geen verbinding met TV1 & 2 en NOS 1 & 3.
Als foutboodschap kreeg ik "geen signaal".
Bij contactname was de boodschap dat de NLB moest bijgeregeld worden, wat uiteindelijk niets uithaalde.
Vandaag, enkele dagen later dus krijg ik afwisselend
- beeld
- de boodschap "geen signaal"
- de boodschap " u hebt geen rechten ..."

WAT EEN FRAAIE DIENSTVERLENING
ER LOOPT VANALLES MIS BIJ TV VLAANDEREN EN GEMAKKELIJKSHALVE WORDT DAT AFGESCHOVEN OP DE GEBRUIKER

BEDANKT

12. november 2025

App werkt gewoon niet naar behoren

App werkt gewoon niet naar behoren. Jaar geleden telefonisch opgezegd. Nu incasso bureau aanmaning voor het afgelopen jaar abonnement. In een jaar tijd nooit geen rekening, geen mail, geen telefoon van klantendienst ontvangen! Zo.. ze hebben me bewust een jaar lang een dienst geleverd zonder betaling te ontvangen, zonder aanmaning, zonder de diensten stop te zetten! Heb nu weer klantendienst gebeld om stop te zetten. Had een mail van bewijs van stopzetting gevraagd deze keer. Ra,ra... Steeds geen confirmatie ontvangen zodat ik dan volgend jaar weer hetzelfde kan meemaken. Triestige service. Ze zijn bewust uit om de klanten te bedriegen. Klant nummer: 91329949
Heb nu een jaar betaald voor iets dat ik niet gebruik en dat niet werkt! Hoop dat ze gelukkig zijn... Amateurs!

5. juni 2025

1maand gratis proef melden ze ???

1maand gratis proef melden ze ???
Klopt helemaal niet!! Uit veiligheid zeg ik het binnen de maand aangetekend op , wat krijg ? Facturen, facturen,contact proberen te hebben met klanten dienst ,ik geraakte niet binnen.incasso bureau op m'n dak gekregen ,resultaat : betalen !!!
En nu komt het mooiste !! Nooit geen tv Vlaanderen kunnen kijken !!!

13. juni 2024

Wel 1 ster en is er nog tien teveel!!!!

Wel 1 ster en is er nog tien teveel!!!!!
Ik had tijdig mijn factuur betaald, maar enkele dagen nadien zag ik dat ik een verkeerde medeling had opgegeven op de overschrijving. Dan heb ik onmiddellijk getelefoneerd naar tv vlaandeten en dat gezegd en ook het betalingsbewijs doorgestuurd per mail. Desondanks toch nog 2 aanmaningen gekregen en telkens opnieuw getelefoneerd en gemaild met het betalingsbewijs. Uiteindelijk hebben ze me toch ruim 45 dagen na de betaling afgesloten met de vermelding dat ze nog geen tijd hebben gehad om de mails te verwerken wat onaanvaardbaar is!!!!! Dus dit is de allerslechtste firma die ik ken en zou onmiddellijk moeten eruit gehaald worden want degelijke firma's die na ruim 45 dagen nog geen tijd gehad hebben om hun mails te verwerken???? Maar ja ze zijn de enige die nog satelietschotel aanbieden en dus ze permitteren zich alles en dat ten koste van de klanten ONGELOOFLIJK EN ONGEOORLOOFD DE DIEVEN!!!!!!!!
De allerslechtste klantendienst dat er bestaat want ze doen er niks mee met uw gesprekken en mails!!!!!

22. november 2024

Er dette din virksomhed?