Banner for Tulp Keukens

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nette levering (niet tegen muren aan etc) fijn dat er eerst gecontroleerd werd of deuren niet tegen wanden aan botsten. Montage was snel, (kleine) ontbrekende onderdelen is meteen een verzoek voor... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht klantenservice ooit zeggen dat ze je gaat helpen maar toch word er niks gedaan heb in januari contact met hun gehad dat mij wijnkoeler kapot was gegaan krijg je dat gezeik met hun klantpoorta... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na de nodige keukenzaken bezocht te hebben bij Tulpkeukens in Spijkenisse terecht gekomen. Adequaat geholpen. Thuis nog eens goed nagedacht over t pakket wat we mee naar huis kregen. Bij een... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Om Tulp Keukens

Skrevet af virksomheden

Tulp Keukens maakt sinds 1977 kwaliteitskeukens in haar eigen bijzondere fabriek in Rijssen (Overijssel). Een Tulp keuken staat voor Nederlands vakmanschap. Voor gebruik van natuurlijke materialen. Voor maatwerk om een unieke keukenopstelling,- indeling mogelijk te maken. In iedere denkbare kleur. Met 10 jaar garantie. Want met onze eigen fabriek staan we garant voor kwaliteit van Nederlandse bodem.

In onze showrooms inspireren we met unieke opstellingen, slimme oplossingen voor indelingen en opbergen, divers kleurgebruik en altijd natuurlijke materialen. Onze adviseurs zijn een verlengstuk van de fabriek, vakmensen met oog voor detail.

Maak een afspraak

We nemen graag tijd voor je!

Skrevet af virksomheden

Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je review met anderen!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkoper gaf ons rust om in de showroom…

Verkoper gaf ons rust om in de showroom te oriënteren , maar wij waren al goed geïnformeerd over de kwaliteit Tulp Keukens

16. november 2025

Beste meneer/mevrouw Toonen,

Wat fijn om te horen dat je al bekend was met de kwaliteit van Tulp Keukens. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.

Tulpkeukens Son

We hebben onze keuken gekocht in Son. We zijn erg goed geholpen door Floriaan. Een fijn gesprek gehad. Hij nam alle tijd, dacht mee, kon goed inschatten waar we naar toe wilde. Er werd meteen een 3D tekening gemaakt zodat we meteen een beeld hadden.
Helaas was ons eindgesprek in de vakantie van Floriaan en we met iemand anders dit eindgesprek hadden. Dat verliep niet zo best waardoor er dingen fout liepen en onze keuken 5 weken later zou komen als de geplande datums. Gelukkig heeft Floriaan hier na zijn vakantie actie op ondernomen en is het goed gekomen. De communicatie met Tulpkeukens was over het algemeen goed alhoewel we soms ook zelf aan de bel moesten trekken (werden we niet terug gebeld als dat was afgesproken) maar ook dat is allemaal goed gekomen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en op wat kleine dingen (vandaar de 4 ipv 5 sterren) na positief over Tulpkeukens.

15. november 2025

Beste Gemma,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, je punten van kritiek pakken wij graag intern op. Geniet lekker van je nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden met het advies door de…

Zeer tevreden met het advies door de heer Tonny Singeling van mijn op maat gemaakte Tulp keuken. Het proces van advies t/m plaatsing ging uitstekend en tijdens en na de plaatsing werd er erg netjes gewerkt.

13. november 2025

Beste Niels,

Bedankt voor dit mooie compliment. Super dat je zo zeer tevreden bent over het advies van Tonny voor jullie op maat gemaakte Tulp Keukens.Fijn dat het hele proces, van advies tot plaatsing, uitstekend verliep en dat er tijdens en na de montage zo netjes is gewerkt. Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Maak niet dezelfde fout als ik

Maak niet dezelfde fout als ik, koop hier niet!! Toen wij de keuken bestelden beloofden ze ons 8 tot 10 weken levertijd, dit is uiteindelijk bijna een half jaar geworden!
Verder ging ongeveer alles wat mis kan gaan mis. Ze zijn 2 keer komen inmeten omdat de eerste keer fout was. Uiteindelijk nog de verkeerde maten geleverd.

Service is ook belachelijk slecht. Vaak wordt er beloofd terug te bellen en doen ze dat gewoon niet. Uiteindelijk hebben we een contact gekregen dat er wel bovenop zit maar ook zij kan niet compenseren voor de desinteresse van haar collega's.

We zijn nu bijna driekwart jaar verder en het is nog steeds niet afgewikkeld. Verschrikkelijk jammer en je zou echt meer verwachten van zo'n dure keukenleverancier.

8. november 2025

Beste Ivo,

Het spijt ons dat uw keuken nog niet naar wens is en graag willen wij in uw dossier nakijken wat hiervan de reden is. Kunt u via Trustpilot uw ordernummer doorgeven? Bij voorbaat dank.

Thea Berende - Tulp Keukens

Duidelijke uitleg
Denken praktisch mee
Heerlijke speculaascake!

7. november 2025

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor de mooie complimenten!
Wat leuk dat wij jullie van dienst mochten zijn.

Koen Govers - Tulp Keukens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch geholpen door een zeer…

Fantastisch geholpen door een zeer vriendelijke, correcte, kundige servicemonteur

4. november 2025

Beste Lucas,

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen.

Volledig gebrek aan service

Let op lieve mensen, met deze reviews is geknoeid. Kijk eens op quasa.nl daar lees je echte ervaringen en die zijn niet best. Klantenservice is bij Tulp alleen een naam van een afdeling maar het heeft niets met service te maken. Een totaal gebrek aan inlevingsvermogen. Servicemonteurs zijn zo schaars dat je 1,5 maand mag wachten. Wij hebben giga waterschade maar je komt gewoon achterin de rij.

31. oktober 2025

Beste meneer Van der Werf,

Kunt u ons aub in uw review uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag even mee. Uiteraard streven wij er ten alle tijden naar om service zo snel mogelijk op te lossen.

----------------------------------------------------------------
13-11-2025

Beste meneer Van der Werf,

Mijn collega van de klantenservice heeft u getracht te bellen en heeft u een mail gestuurd. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met ons of om te reageren op de mail die wij hebben gestuurd. Alvast bedankt!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prima verkoopproces en levering, bijzonder matige aftersales

Het hele aankoopproces bij Tulp Keukens was eigenlijk helemaal prima. We zijn bij de vestiging in Rijssen geweest en de verkopers daar hebben ons uitstekend geholpen en zijn uiteindelijk met een prachtige keuken op de proppen gekomen die wellicht iets boven budget was, maar het was de overschrijding zeker waard.

Ook de installatie en het proces er naartoe verliepen soepel en uiteindelijk hebben we mooi op tijd onze erg mooie nieuwe keuken gekregen waar we erg blij mee zijn.

Waar we wat minder blij mee zijn is de service achteraf. De koelkastdeur maakt behoorlijk luide trilgeluiden en doet dat een groot deel van de dag. Erg storend en we hadden dan ook de hoop dat dit vlot verholpen zou worden. Helaas is dat niet waar gebleken. Na het aanmaken van een ticket en contact met een medewerker zitten we bijna twee maand in de herrie te wachten tot er een monteur langs kan komen en dat is in onze beleving eigenlijk onacceptabel. Je hebt een splinternieuwe keuken met een mankement en je moet twee maanden wachten tot dat hopelijk verholpen wordt. Als het nu zou gaan om een kapot frontje bij een kast dan was het wat minder problematisch geweest, maar dat Tulp je twee maanden in de herrie laat zitten is wel problematisch.

Dus ben je op zoek naar een mooie en creatieve keuken, dan zouden we Tulp van harte aanbevelen. Wel moet je dan hopen dat het allemaal in een keer goed gaat, want qua service is het vervolgens bijzonder mager.

14. oktober 2025

Beste meneer Manenschijn,

Graag pakken wij uw klacht op en komen hier via deze weg of de klantenservice bij u op terug.

-----------------------------------------------------------------
04-11-2025

Beste meneer Manenschijn,

Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met mijn collega van de klantenservice en dat zij u geheel naar wens van dienst is geweest, fijn om te vernemen. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag van u.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Waardeloze communicatie/service

Update: Tulp Keukens heeft mijn klacht serieus genomen en opgepakt.
Vestiging Amsterdam: Deze mensen willen geen keuken verkopen. Wacht al bijna 3 maanden op een ontwerp, diverse keren gebeld en er is me al 5 keer toegezegd dat ik iets zou krijgen en vervolgens hoor je niets meer. Echt heel slecht.

27. oktober 2025

Beste Marjolein,

Graag ga ik hier voor je achteraan bij de betreffende showroom. Kun je mij aub je gegevens doorgeven via het privé bericht dan nemen we graag persoonlijk contact met je op.

Alles conform afspraak

Er is volledig conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Kleine onvolkomenheden zijn door mij in samenwerking met de installateur aangepast, waarvoor extra dank was verschuldigd.

27. oktober 2025

Beste Alex,

Fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn. Nu kun je lekker genieten van jouw eigen keuken van Nederlandse bodem!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwalitatief goede en mooie keuken

Het is onze eerste Tulp keuken en we hebben er geen spijt van. Vanaf het eerste moment met de adviseur tot en met de plaatsing zijn wij erg tevreden. DE ververkoopadviseur in Veenendaal gaf ons goede adviezen en suggesties. De plaatsing en montage is ook goed gedaan. Met als resultaat dat we een prachtige kwalitatief goede keuken hebben. Wij zijn er erg tevreden over.

25. oktober 2025

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over jullie eerste Tulpkeuken! Super dat het contact, vanaf het eerste moment met de adviseur in Veenendaal tot en met de plaatsing, zo goed is verlopen. Fijn dat de adviseur met oplossende suggesties kwam!
Geniet van jullie prachtige keuken van goede kwaliteit. Bedankt voor het mooie compliment!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige kwaliteitskeuken en goede service.

Onze eerste Tulp keuken en we hebben er geen spijt van. Prima kwaliteit en service. Vanaf het eerste contact met de adviseur in Veenendaal tot en met de plaatsing en vragen daarna is er een goed contact geweest met Tulp.
We kregen van de adviseur goede adviezen en suggesties, dat heeft geleid tot een prachtige keuken waar we erg tevreden mee zijn.

3. september 2025

Beste Peter,

Super dat jullie zo tevreden zijn over jullie eerste Tulp keuken! Het is top dat jullie het hele traject van de adviseur in Veenendaal tot de plaatsing en nazorg als een goed contact hebben ervaren.
Fijn dat de adviseur met goede suggesties en veranderingen kwam, wat heeft geleid tot zo'n prachtige keuken.
Geniet enorm van jullie mooie keuken! Bedankt voor dit geweldige compliment.

Fantastische ervaring

Danïel nam alle tijd voor mij. Ik kwam aanvankelijk binnen voor alleen een mooie werkblad en had alles uitgetekend. Het idee om op een bestaande keuken enkel een nieuw blad te plaatsen bleek echter een risico en niet verstandig. Danïel was eerlijk en gaf aan dat hij er geen goed gevoel bij had, maar was absoluut niet opdringerig en maakte toch netjes een offerte.

Later kwam ik terug met mijn zoontje van 3,5 jaar. De geduld en vriendelijkheid die Danïel, Sam, en Bente met ons toonde waren fantastisch – we voelden ons meteen welkom en op ons gemak. Uiteindelijk hebben we samen een prachtige, complete keuken uitgekozen! Eén van de hoogtepunten van dit jaar, en we kijken er enorm naar uit om het nieuwe jaar fris en vol plezier te beginnen.

Dankjewel, Danïel, Sam, en Bente!

18. september 2025

Beste Dominique,

Wat leuk om het nieuwe jaar straks met een nieuwe keuken te beginnen! Dank je voor de mooie complimenten, dat wordt genieten straks.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze derde keuken en weer tevreden.

We hebben nu in 30 jaar tijd onze derde keuken bij Tulp keukens besteld. Goede service, vriendelijk en kwaliteit. Ze denken goed mee en hebben ons weer verrast met een goed ontwerp.

22. oktober 2025

Beste Arno,

Hartelijk dank voor het vertrouwen die je in ons stelt en nu weer hebt gekozen voor een mooie Tulp keuken!

Thea Berende - Tulp Keukens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tevreden van aankoop tot montage

Onze ervaring met Tulp Keukens is van begin tot eind erg positief geweest. Vanaf het eerste contact werd er echt met ons meegedacht. De communicatie was vlot en Tulp was altijd bereikbaar om even te overleggen. Zelfs toen we de plannen tussentijds wat wilden bijstellen, werd er flexibel meegedacht en de leverdatum zonder moeite aangepast. De klantgerichte houding liep door tot in de kleinste details — met als kers op de taart dat ze er alles aan deden om de laatste, bijpassende bestekbak voor ons te regelen. Kortom: topservice en een prachtig resultaat!

17. oktober 2025

Beste Floris,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring, wat fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn enorm fijn geholpen door Hemse…

Wij zijn enorm fijn geholpen door Hemse Sprangers! Waar we bij andere keukenwinkels niet uitkwamen met het ontwerp, wist zij precies de juiste inzichten te geven. Ze dacht met ons mee over wat wél mogelijk was en gaf geweldig advies over kleuren en combinaties die perfect bij elkaar passen. Dankzij haar expertise hebben we nu een keuken die volledig aan onze wensen voldoet.
We zijn ontzettend dankbaar voor haar hulp en kunnen iedereen aanraden om bij haar langs te gaan!

20. oktober 2025

Beste Rebecca,

Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe Tulp Keuken, lekker genieten van je keuken van Nederlandse bodem! Dank je voor je aanbeveling.

Geweldige service

Geweldige service! De verkoper denkt goed mee aan een mooi ontwerp voor onze keuken. Het is ook fijn dat je weinig omkijken heb, omdat alles wordt geregeld

20. oktober 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank je voor deze positieve 5 sterren review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik vindt dat de lijnen (ruimte tussen…

Ik vindt dat de lijnen (ruimte tussen deuren en vaatwasser strakker mogen)
Er zit nogal wat verschil in tussen de deuren.
Ook onderste lade heeft bijna geen naat en deze hangt ook scheef.
Inmiddels heeft een monteur de keuken goed afgesteld. Er blijft 1 punt over wat ik nog storend vindt. De naden naast het vaatwasser paneel zijn erg ruim je kan er naast kijken. Monteur vertelde dat dat niet anders kan het zijn standaard maten. Ik dacht dat ze bij Tulp in de fabriek wel een deur/paneel een paar millimeter groter kunnen maken. Dit zou de keuken zeker mooier maken.

19. oktober 2025

Beste Piet,

Graag nemen we contact met je op om te kijken hoe we dit voor je op kunnen lossen.

Let op

Pas aan het einde van de invulling had ik door dat het hier specifiek ging om de plaatsing. En dus niet om de keuken leverancier.
Over de plaatsing ben ik zeer tevreden. Het traject dat eraan vooraf ging was wat minder. Veel slordigheden en fouten! Eind goed al goed.

14. oktober 2025

Beste Evert,

Wat vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent. Fijn dat je nu wel lekker kunt genieten van je nieuwe keuken.

Inge Bosch - Tulp keukens

Læs mere om andre typer anmeldelser.