Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelde te laat een shirt maar door meehelpen Tshirtdeal toch op tijd! TOP. Alsnog op tijd en prima kwaliteit opdruk en shirt. Ook werd door hun geconstateerd dat er door een technische fout er 2 x b... Se mere
Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint.... Se mere
Virksomheden har svaret
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Nikkelstraat 8, 2984 AM, Ridderkerk, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gemakkelijke website - vlotte levering - super mooi resultaat!
Helemaal naar wens..

Besvarelse fra Tshirtdeal
Ik bestelde twee bedrukte t-shirts bij tshirtdeal. Ik had een vraag in verband met de levertijd en ik kreeg snel een antwoord via mail. Toen ik de t-shirts aankreeg zag ik dat ze verkeerd gedrukt waren, maar met één mailtje naar de klantendienst kreeg ik gratis een nieuwe druk van mijn bestelling zonder te moeten retourneren. Fantastisch geregeld, en snelle en vriendelijke communicatie. De nieuw gedrukte t-shirts zijn intussen aangekomen en ze zijn helemaal in orde. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen! Foutjes kunnen gebeuren en het was snel en professioneel opgelost :)

Besvarelse fra Tshirtdeal
Al bijna 3 weken aan het wachten op mijn hoodie. Telefonisch en via de mail niet bereikbaar. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen. Hopelijk wordt de trui nog verstuurd.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Inmiddels al bijna 1 maand aan het wachten op mijn bestelling(fleese deken). In eerste instantie bleek mijn aangeleverde foto niet de juiste kwaliteit te hebben. Vervolgens de dag erna de juiste kwaliteit aangeleverd. Het zou gelijk verwerkt worden maar nog steeds niks vernomen. Tussendoor nog een paar keer dezelfde mail gehad met de vraag of ik een duidelijkere foto wilde aanleveren. Dit bleken foutieve mails te zijn. Tevens ook al een mail gehad dat mijn product geproduceert werd, maar dit is inmiddels ook alweer 1 week geleden....

Vakwerk
oplossingsgericht, punctueel, supersnel, super vriendelijk en gemotiveerd personeel
Weten beter dan ik wat ik nodig heb. Een ieder die ik doorverwijs heeft dezelfde ervaringen
En ik hoef niet eens korting door mijn review is al scherp genoeg :-)

Besvarelse fra Tshirtdeal
Dieser Onlineshop ist mein wahrgewordener Traum! Ich danke dem Team von Tshirtdeal von ganzem Herzen! Meine Bestellung wurde sogar noch schneller als erwartet geliefert!! Danke!! Ich hatte eine dringliche Bitte gestellt und diese wurde zeitnah von einem Menschen! und keinem Roboter beantwortet. Das war der für mich persönlich bereicherndste Austausch meines Lebens mit einem "Onlineshop". Entgegenkommend, fröhlich, zuverlässig, hilfsbereit und mega professionell!!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Heb 2 sport shirts laten bedrukken met namen en illustraties!
Deze waren bedoeld voor een padel toernooi met het thema kerst!
Na het besteld te hebben heb ik gevraagd of de shirts misschien binnen een week geleverd kunnen worden.
En na goed contact te houden is dat gelukt👍 super blij met de shirts goede kwaliteit alom helemaal tevreden!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Ik ben heel goed geholpen door Tshirtdeal en in het bijzonder door Jermain.
Mijn oorspronkelijke bestelling bij een andere drukker was al een week eerder geplaatst, maar werd twee dagen voor de geboorteaankondiging van mijn kind plotseling geannuleerd. Ik ben toen direct gaan zoeken naar een partij die het op korte termijn alsnog kon regelen. Dat bleek niet eenvoudig, maar uiteindelijk kwam ik bij Tshirtdeal uit en besloot te bellen om zekerheid te krijgen over de levertijd.
Ik kreeg Jermain aan de lijn, die direct aangaf dat hij het kon regelen en ervoor zou zorgen dat de bestelling diezelfde dag nog verzonden werd. Hij vertelde dat er spoedkosten bij kwamen, maar dat hij die voor mij zou halveren. En dat is ook precies zo gegaan.
De volgende dag lag het t-shirt netjes op tijd in de brievenbus — precies zoals beloofd.
Snelle service, heldere communicatie en echt meegedacht. Bedankt Jermain en Tshirtdeal!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Leuk t-shirt laten drukken als kerstkadootje voor een 11-jarige. Goede kwaliteit stof en print, fijne communicatie. Aanrader!

Spoedje?
Geen probleem. Fijne klantenservice die graag helpt.
De artikelen zijn makkelijk aan te passen & snel te ontwerpen.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Prijs kwaliteit zeker oké!
Mooie bedrukking en snelle respons bij vragen!
Er wordt alles aan gedaan om de levering tijdig te bezorgen!
Rita

Besvarelse fra Tshirtdeal
Wir sind rundum begeistert von unseren Weihnachtsmützen! Die Qualität ist hervorragend: angenehm weich, sauber verarbeitet und formstabil. Sie sitzen perfekt, ohne zu drücken, und fühlen sich auch nach längerem Tragen sehr komfortabel an.
Das Design ist klassisch und festlich – genau das, was man sich für die Weihnachtszeit wünscht. Die Farben sind kräftig und hochwertig, und selbst nach dem Waschen behalten die Mützen ihre Form und Farbe.
Wir lieben sie, und sie sind ein echter Hingucker in der Weihnachtszeit. Preis-Leistung ist unschlagbar. Wir würden diese Weihnachtsmützen jederzeit wieder bestellen und können sie uneingeschränkt weiterempfehlen!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Voor Kerstmis had ik een T-shirt ontworpen voor mijn vriend en het was even spannend of het op tijd zou aankomen. Dankzij de geweldige service van TshirtDeal is alles perfect verlopen. De bestelling werd met spoed behandeld, op tijd verzonden en het design ziet er fantastisch uit. Kerstmis is gered!:)
Heel erg bedankt Ömer voor alle hulp. Ik kan TshirtDeal alleen maar van harte aanbevelen!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Uitstekende dienstverlening. Na het proces waarin wat wisseling is geweest over de kwaliteit van het ontwerp en waardoor drukte de items eigenlijk te laat binnen zou komen, hebben ze uitsteken geholpen door met spoed te zorgen dat bestelling op tijd binnen is!
Top service!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Wir haben 5 Weihnachtskugeln mit unterschiedlichen Fotos bestellt. Auf den Bildern sehen die echt toll aus, Preis war gut. Heute angekommen und die Qualität der Fotos ist wirklich miserabel. Total verschwommen, raue matte Oberfläche und überall sieht man die Klebereste. Ich hätte vor lauter Enttäuschung echt heulen können. Ich warte noch auf das Feedback des Kundenservice, ob das die Qualitätsansprüche des Unternehmens sind. Wenn ja , spart euch den Ärger und die Enttäuschung und bestellt wo anders.
Antwort vom Kundenservice kam sehr schnell, das ist dann auch das einzig positive.
Angeblich waren die Fotos alle unscharf, was für einen während der Gestaltung keineswegs ersichtlich war, genau so wenig erfolgte eine Info, dass die Bildqualität nicht ausreicht.
Sollte man vielleicht mal eine Warnung einführen, damit man nicht so schlechte Sachen verschickt.
Ich habe die Bilder, die ich ausgewählt habe, heute (18.12.25) Zuhause auf dem Canon CP 1500 Fotodrucker ebenfalls gedruckt. Komisch, dass die nicht verschwommen sind. Da das ja angeblich nicht möglich ist.
Ich kann weiterhin nur jedem abraten, dieses Produkt zu kaufen.

Besvarelse fra Tshirtdeal
Ontzettend mooie producten en een fantastische service .
Ik wilde graag een trui voor 31 dec
Sta dan in een oliebollenkraam te werken .
Ik was een beetje laat met bestellen.
Maar na een mailtje wordt de trui met oliebollen erop optijd geleverd.
Mijn dank is groot .
Top bedrijf

Besvarelse fra Tshirtdeal
Een hele fijne klantenservice, die graag mee denkt aan oplossingen als iets niet helemaal wil lukken qua ontwerp of print, helemaal top

Besvarelse fra Tshirtdeal
Ik ben ontzettend tevreden met mijn op maat gemaakte en bedrukte trui. De pasvorm is perfect en je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan detail en kwaliteit. De stof voelt stevig en comfortabel aan, en blijft ook na het wassen mooi. De bedrukking is scherp, van hoge kwaliteit en precies zoals ik het voor ogen had. Het hele proces, van ontwerp tot levering, verliep vlot en professioneel. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een unieke trui op maat!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Top bedrijf!! prachtige kwaliteit en snelle levering! echt een aanrader!!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Schnelle Bearbeitung in der Gestaltung des Shirts auf der Seite. Auf meine E-Mail Nachfrage wurde sofort reagiert und ein super Service geboten....wo gibt es sowas den heute noch!? Absolut zufrieden und empfehlungswert!

Besvarelse fra Tshirtdeal
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.