Tshirtdeal Anmeldelser

1.695
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelde te laat een shirt maar door meehelpen Tshirtdeal toch op tijd! TOP. Alsnog op tijd en prima kwaliteit opdruk en shirt. Ook werd door hun geconstateerd dat er door een technische fout er 2 x b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konstruktion og produktion

Skrevet af virksomheden

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.695)

256 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website - vlotte levering - super mooi resultaat!
Helemaal naar wens..

13. januar 2026

Hallo An,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de 5 sterren! 🙏

We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze website gemakkelijk vond en dat de levering vlot verliep. Het is altijd ons doel om het bestellen zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, en om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel en correct bij u aankomt.

Uw feedback motiveert ons om ons hoge serviceniveau te blijven behouden. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle oplossing probleem, fijne communicatie!

Ik bestelde twee bedrukte t-shirts bij tshirtdeal. Ik had een vraag in verband met de levertijd en ik kreeg snel een antwoord via mail. Toen ik de t-shirts aankreeg zag ik dat ze verkeerd gedrukt waren, maar met één mailtje naar de klantendienst kreeg ik gratis een nieuwe druk van mijn bestelling zonder te moeten retourneren. Fantastisch geregeld, en snelle en vriendelijke communicatie. De nieuw gedrukte t-shirts zijn intussen aangekomen en ze zijn helemaal in orde. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen! Foutjes kunnen gebeuren en het was snel en professioneel opgelost :)

11. januar 2026

Hallo Eden,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! ⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te lezen dat u onze service en communicatie als positief heeft ervaren. Jammer natuurlijk dat er bij de eerste levering iets misging met de bedrukking, maar we zijn blij dat we dit snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen. Foutjes kunnen inderdaad gebeuren, en we vinden het belangrijk om daar meteen correct en klantgericht op te reageren.

Geweldig om te horen dat de nieuw gedrukte T-shirts helemaal in orde zijn en inmiddels goed zijn aangekomen. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring dat waarderen we enorm.

U bent van harte welkom bij een volgende bestelling. We helpen u dan opnieuw met veel plezier! 😊

Al bijna 3 weken aan het wachten

Al bijna 3 weken aan het wachten op mijn hoodie. Telefonisch en via de mail niet bereikbaar. Ik zou dit bedrijf zeker niet aanbevelen. Hopelijk wordt de trui nog verstuurd.

7. januar 2026

Goedendag Kay,

Bedankt voor je review.

Momenteel hanteren wij een levertijd van 7–10 werkdagen, plus 1 werkdag voor verzending via PostNL.
Alle bestellingen die op of vóór 14 december zijn geplaatst, hebben wij vorig jaar nog kunnen verwerken, dit wij gesloten waren in de periode van 25 December tot 7 Januari zoals vermeld op onze website.

Dit betekent dat jouw bestelling vanaf 5 januari in behandeling is genomen en dat vanaf dat moment de levertijd is ingegaan.

Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen wij dat graag.

Wachttijd van inmiddels 1 maand

Inmiddels al bijna 1 maand aan het wachten op mijn bestelling(fleese deken). In eerste instantie bleek mijn aangeleverde foto niet de juiste kwaliteit te hebben. Vervolgens de dag erna de juiste kwaliteit aangeleverd. Het zou gelijk verwerkt worden maar nog steeds niks vernomen. Tussendoor nog een paar keer dezelfde mail gehad met de vraag of ik een duidelijkere foto wilde aanleveren. Dit bleken foutieve mails te zijn. Tevens ook al een mail gehad dat mijn product geproduceert werd, maar dit is inmiddels ook alweer 1 week geleden....

5. januar 2026

Goedemorgen Kate,

Hartelijk dank voor je review en dat je de tijd hebt genomen om contact met ons op te nemen.

Helaas kan ik op basis van je voor- en achternaam geen bijbehorend ordernummer terugvinden in ons systeem. Om je zo snel en goed mogelijk verder te kunnen helpen, wil ik je vriendelijk verzoeken ons een e-mail te sturen met je bestelnummer.

Zodra wij dit ontvangen, kunnen wij direct je bestelling controleren en het probleem voor je oplossen.

Wij zien je e-mail graag tegemoet en helpen je uiteraard zo spoedig mogelijk verder.

Ömer Cetin
Tshirtdeal.nl

Vakwerk

Vakwerk
oplossingsgericht, punctueel, supersnel, super vriendelijk en gemotiveerd personeel
Weten beter dan ik wat ik nodig heb. Een ieder die ik doorverwijs heeft dezelfde ervaringen
En ik hoef niet eens korting door mijn review is al scherp genoeg :-)

18. december 2025

Hallo Eric,

Wat een fantastische review, bedankt! 🙏
We vinden het geweldig om te horen dat ons team zo goed heeft geholpen en dat je vertrouwen in ons zo groot is. Het motiveert ons enorm om elke bestelling met dezelfde aandacht en snelheid te blijven doen.
En dat je review al “korting” geeft, waarderen we natuurlijk ook enorm 😉

- Team Tshirtdeal

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dieser Onlineshop ist sensationell!!

Dieser Onlineshop ist mein wahrgewordener Traum! Ich danke dem Team von Tshirtdeal von ganzem Herzen! Meine Bestellung wurde sogar noch schneller als erwartet geliefert!! Danke!! Ich hatte eine dringliche Bitte gestellt und diese wurde zeitnah von einem Menschen! und keinem Roboter beantwortet. Das war der für mich persönlich bereicherndste Austausch meines Lebens mit einem "Onlineshop". Entgegenkommend, fröhlich, zuverlässig, hilfsbereit und mega professionell!!

22. december 2025

Hallo Andrea,

Vielen, vielen Dank für diese wundervolle 5-Sterne-Bewertung! ⭐⭐⭐⭐⭐

Es freut uns von ganzem Herzen zu lesen, dass wir Ihren Traum erfüllen konnten und Sie mit unserem Service so glücklich sind. Besonders schön ist es für uns zu hören, dass Sie den persönlichen Kontakt und die schnelle, menschliche Unterstützung geschätzt haben – genau dafür geben wir jeden Tag unser Bestes.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen, Ihre lieben Worte und Ihre Begeisterung. Wir freuen uns schon sehr darauf, Sie bald wieder bei Tshirtdeal begrüßen zu dürfen! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Padel sport shirts thema kerst

Heb 2 sport shirts laten bedrukken met namen en illustraties!

Deze waren bedoeld voor een padel toernooi met het thema kerst!

Na het besteld te hebben heb ik gevraagd of de shirts misschien binnen een week geleverd kunnen worden.

En na goed contact te houden is dat gelukt👍 super blij met de shirts goede kwaliteit alom helemaal tevreden!

20. december 2025

Hallo Ronald,

Hartelijk dank voor uw fantastische review! 😊

Wat fijn om te horen dat de sportshirts op tijd geleverd zijn voor het padeltoernooi met het kerstthema en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de shirts. Het doet ons enorm plezier dat het contact soepel verliep en dat we samen tot een oplossing konden komen om de levering binnen een week te realiseren.

Uw woorden over de kwaliteit en de service motiveren ons om ook in de toekomst ons best te blijven doen om bestellingen op tijd en naar wens te leveren. We hopen u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met de shirts tijdens toekomstige evenementen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op het laatste moment perfect geholpen

Ik ben heel goed geholpen door Tshirtdeal en in het bijzonder door Jermain.

Mijn oorspronkelijke bestelling bij een andere drukker was al een week eerder geplaatst, maar werd twee dagen voor de geboorteaankondiging van mijn kind plotseling geannuleerd. Ik ben toen direct gaan zoeken naar een partij die het op korte termijn alsnog kon regelen. Dat bleek niet eenvoudig, maar uiteindelijk kwam ik bij Tshirtdeal uit en besloot te bellen om zekerheid te krijgen over de levertijd.

Ik kreeg Jermain aan de lijn, die direct aangaf dat hij het kon regelen en ervoor zou zorgen dat de bestelling diezelfde dag nog verzonden werd. Hij vertelde dat er spoedkosten bij kwamen, maar dat hij die voor mij zou halveren. En dat is ook precies zo gegaan.

De volgende dag lag het t-shirt netjes op tijd in de brievenbus — precies zoals beloofd.
Snelle service, heldere communicatie en echt meegedacht. Bedankt Jermain en Tshirtdeal!

15. oktober 2025

Hallo Jos,

Hartelijk dank voor uw fantastische en uitgebreide review! 😊

Wat geweldig om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jermain en dat we uw bestelling op tijd konden leveren, juist in zo’n bijzondere en drukke periode rondom de geboorteaankondiging van uw kind. Het doet ons enorm plezier dat we met spoed toch een oplossing konden bieden en dat alles precies volgens afspraak is verlopen.

Uw woorden over onze snelle service, heldere communicatie en meedenken motiveren ons enorm om deze hoge standaard ook bij toekomstige bestellingen te blijven bieden. We zullen Jermain uw complimenten zeker doorgeven!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Goede ervaring

Leuk t-shirt laten drukken als kerstkadootje voor een 11-jarige. Goede kwaliteit stof en print, fijne communicatie. Aanrader!

Hallo Max,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de 5 sterren! We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met het laten bedrukken van het T-shirt als kerstcadeautje voor de 11-jarige.

Het doet ons goed dat u tevreden bent met de kwaliteit van zowel de stof als de print, en dat onze communicatie als prettig werd ervaren. We doen er altijd alles aan om onze klanten een soepel en plezierig bestelproces te bieden, van het ontwerpen tot de levering.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons en motiveert ons om dit hoge serviceniveau te blijven leveren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Fijne hulp

Spoedje?
Geen probleem. Fijne klantenservice die graag helpt.
De artikelen zijn makkelijk aan te passen & snel te ontwerpen.

Hallo Kimberly,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en dat onze medewerkers u snel en vriendelijk hebben kunnen helpen, ook bij spoedbestellingen.

Het doet ons goed om te lezen dat u het gebruiksgemak van onze artikelen en het ontwerpproces als prettig ervaart. We streven er altijd naar om het ontwerpen en aanpassen van producten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, zodat onze klanten een fijne ervaring hebben van begin tot eind.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en positieve feedback. We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Mooie kwaliteit hoodie

Prijs kwaliteit zeker oké!
Mooie bedrukking en snelle respons bij vragen!
Er wordt alles aan gedaan om de levering tijdig te bezorgen!
Rita

Hallo Rita,

Beste Rita,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en de 5 sterren! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de prijs-kwaliteitverhouding als de kwaliteit van de bedrukking. Het is ook fijn om te lezen dat onze snelle respons bij vragen gewaardeerd wordt.

Bij ons staat klanttevredenheid altijd voorop, en het doet ons goed om te weten dat u merkt dat we er alles aan doen om de levering op tijd te verzorgen. Uw positieve woorden motiveren ons om dit niveau van service en kwaliteit te blijven leveren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en mooie feedback. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wir sind rundum begeistert von unseren…

Wir sind rundum begeistert von unseren Weihnachtsmützen! Die Qualität ist hervorragend: angenehm weich, sauber verarbeitet und formstabil. Sie sitzen perfekt, ohne zu drücken, und fühlen sich auch nach längerem Tragen sehr komfortabel an.

Das Design ist klassisch und festlich – genau das, was man sich für die Weihnachtszeit wünscht. Die Farben sind kräftig und hochwertig, und selbst nach dem Waschen behalten die Mützen ihre Form und Farbe.

Wir lieben sie, und sie sind ein echter Hingucker in der Weihnachtszeit. Preis-Leistung ist unschlagbar. Wir würden diese Weihnachtsmützen jederzeit wieder bestellen und können sie uneingeschränkt weiterempfehlen!

18. december 2025

Hallo Marco,

Vielen herzlichen Dank für diese wunderbare und ausführliche 5-Sterne-Bewertung! 🎄✨
Es freut uns außerordentlich zu lesen, dass Sie mit unseren Weihnachtsmützen rundum begeistert sind.

Besonders schön ist Ihr Lob zur Qualität, Passform und zum Tragekomfort. Dass die Mützen angenehm weich sind, ihre Form behalten und auch nach längerem Tragen sowie nach dem Waschen überzeugen, bestätigt genau unseren Anspruch an hochwertige Verarbeitung und langlebige Materialien.

Auch Ihre Worte zum klassischen, festlichen Design und zu den kräftigen Farben bedeuten uns sehr viel – gerade in der Weihnachtszeit sollen unsere Produkte Freude bereiten und echte Hingucker sein. Dass Sie zudem das Preis-Leistungs-Verhältnis als unschlagbar empfinden, ist für uns ein großes Kompliment.

Vielen Dank für Ihre uneingeschränkte Weiterempfehlung und Ihr Vertrauen. Solches Feedback motiviert unser gesamtes Team enorm!
Wir würden uns sehr freuen, Sie auch in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen und wünschen Ihnen eine wunderschöne, festliche Weihnachtszeit! 🎅🎁

Ihr Team Tshirtdeal✨

Geweldige service

Voor Kerstmis had ik een T-shirt ontworpen voor mijn vriend en het was even spannend of het op tijd zou aankomen. Dankzij de geweldige service van TshirtDeal is alles perfect verlopen. De bestelling werd met spoed behandeld, op tijd verzonden en het design ziet er fantastisch uit. Kerstmis is gered!:)
Heel erg bedankt Ömer voor alle hulp. Ik kan TshirtDeal alleen maar van harte aanbevelen!

Hallo Eniko,

Hartelijk dank voor deze prachtige review en de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te horen dat alles op tijd is aangekomen en dat het T-shirt precies zo is geworden als u had gehoopt. We begrijpen heel goed hoe spannend het kan zijn vlak voor Kerstmis, dus des te mooier om te lezen dat alles perfect is verlopen en Kerstmis gered was! 😊

Een speciaal dankjewel voor het noemen van Ömer dat wordt zeker gewaardeerd en doorgegeven. We doen ons uiterste best om iedere bestelling met zorg en aandacht te behandelen, zeker wanneer het om een bijzonder cadeau gaat.

Dank voor uw vertrouwen en warme aanbeveling. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Tshirtdeal! 🎄👕

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening. Na het proces waarin wat wisseling is geweest over de kwaliteit van het ontwerp en waardoor drukte de items eigenlijk te laat binnen zou komen, hebben ze uitsteken geholpen door met spoed te zorgen dat bestelling op tijd binnen is!
Top service!

Hallo Jelco,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Ondanks de wisseling rondom de kwaliteit van het ontwerp en de tijdsdruk hebben wij alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat uw bestelling alsnog op tijd geleverd werd.

Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig om te horen dat onze inzet en snelle afhandeling gewaardeerd worden. Bedankt voor uw vertrouwen en positieve woorden dat motiveert ons enorm!

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. 😊

Foto Weihnachtskugel

Wir haben 5 Weihnachtskugeln mit unterschiedlichen Fotos bestellt. Auf den Bildern sehen die echt toll aus, Preis war gut. Heute angekommen und die Qualität der Fotos ist wirklich miserabel. Total verschwommen, raue matte Oberfläche und überall sieht man die Klebereste. Ich hätte vor lauter Enttäuschung echt heulen können. Ich warte noch auf das Feedback des Kundenservice, ob das die Qualitätsansprüche des Unternehmens sind. Wenn ja , spart euch den Ärger und die Enttäuschung und bestellt wo anders.
Antwort vom Kundenservice kam sehr schnell, das ist dann auch das einzig positive.
Angeblich waren die Fotos alle unscharf, was für einen während der Gestaltung keineswegs ersichtlich war, genau so wenig erfolgte eine Info, dass die Bildqualität nicht ausreicht.

Sollte man vielleicht mal eine Warnung einführen, damit man nicht so schlechte Sachen verschickt.

Ich habe die Bilder, die ich ausgewählt habe, heute (18.12.25) Zuhause auf dem Canon CP 1500 Fotodrucker ebenfalls gedruckt. Komisch, dass die nicht verschwommen sind. Da das ja angeblich nicht möglich ist.

Ich kann weiterhin nur jedem abraten, dieses Produkt zu kaufen.

Hallo Saskia,

wir finden es schade, dass du eine 1-Sterne-Bewertung abgegeben hast.

Wie bereits per E-Mail erklärt, sind die von dir gelieferten Bilder unscharf. Da du sehr große Bilder eingereicht hast, von denen nur ein Teil gedruckt werden sollte, mussten diese für den Druck vergrößert werden.

Da du diese Bilder selbst bereitgestellt hast, habe ich dir auch korrekt mitgeteilt, dass wir dir in diesem Fall leider nicht weiterhelfen können. Mit scharfen Bildern wäre auch der Druck scharf gewesen.

– Team Tshirtdeal

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf en goede service

Ontzettend mooie producten en een fantastische service .
Ik wilde graag een trui voor 31 dec
Sta dan in een oliebollenkraam te werken .
Ik was een beetje laat met bestellen.
Maar na een mailtje wordt de trui met oliebollen erop optijd geleverd.
Mijn dank is groot .
Top bedrijf

Hallo Babs,

Hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten én service. We vinden het belangrijk om altijd mee te denken, zeker als er een deadline is en helemaal als het voor zo’n mooie gelegenheid is als werken in de oliebollenkraam 😊

Super om te horen dat de trui op tijd is aangekomen en helemaal naar wens was. Daar doen we het voor!
Heel veel succes en plezier gewenst op 31 december, en nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons. We helpen je in de toekomst graag weer! 🎉🍩

Een hele fijne klantenservice

Een hele fijne klantenservice, die graag mee denkt aan oplossingen als iets niet helemaal wil lukken qua ontwerp of print, helemaal top

Hallo Jan-Willem,

Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze klantenservice zo positief ervaart. Ons team doet er altijd alles aan om met je mee te denken en samen oplossingen te vinden wanneer een ontwerp of print niet meteen helemaal lukt.
Het is geweldig om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat we je een positieve ervaring hebben kunnen bieden.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en hopen dat je net zo tevreden blijft met al je bestellingen bij ons!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend tevreden met mijn op…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn op maat gemaakte en bedrukte trui. De pasvorm is perfect en je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan detail en kwaliteit. De stof voelt stevig en comfortabel aan, en blijft ook na het wassen mooi. De bedrukking is scherp, van hoge kwaliteit en precies zoals ik het voor ogen had. Het hele proces, van ontwerp tot levering, verliep vlot en professioneel. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een unieke trui op maat!

16. december 2025

Hallo Yanick,

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! ⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent met je op maat gemaakte en bedrukte trui. Dat de pasvorm perfect is en dat je de aandacht voor detail en kwaliteit direct merkt, is precies waar we het voor doen. Fijn ook om te lezen dat de stof stevig en comfortabel aanvoelt en mooi blijft, zelfs na het wassen dat is voor ons een belangrijk kwaliteitscriterium.

Daarnaast doet het ons veel plezier dat de bedrukking volledig aan je verwachtingen voldoet en exact is geworden zoals je het voor ogen had. We besteden veel zorg aan het hele traject, van ontwerp tot levering, dus het is geweldig om terug te krijgen dat je dit als vlot en professioneel hebt ervaren.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en de aanbeveling. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een uniek, op maat gemaakt item! 😊

Top bedrijf!

Top bedrijf!! prachtige kwaliteit en snelle levering! echt een aanrader!!

15. december 2025

Hallo Gert,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service en producten te bieden, en het is geweldig om te zien dat dit bij u in de smaak valt.

Uw aanbeveling betekent ontzettend veel voor ons en motiveert ons team om ook in de toekomst topkwaliteit en een snelle levering te blijven leveren. We kijken ernaar uit om u ook bij uw volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn.

Het Tshirtdeal Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Schnelle Bearbeitung in der Gestaltung…

Schnelle Bearbeitung in der Gestaltung des Shirts auf der Seite. Auf meine E-Mail Nachfrage wurde sofort reagiert und ein super Service geboten....wo gibt es sowas den heute noch!? Absolut zufrieden und empfehlungswert!

15. december 2025

Hallo,

vielen herzlichen Dank für Ihre großartige und ausführliche Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Gestaltung Ihres Shirts sowie mit unserem Service rundum zufrieden sind.

Besonders schön ist es für uns zu lesen, dass wir Ihre E-Mail-Anfrage schnell beantworten konnten und Sie unseren Service als außergewöhnlich empfunden haben genau das ist unser Anspruch. Ihr positives Feedback motiviert unser gesamtes Team sehr.

Vielen Dank auch für Ihre Weiterempfehlung. Wir würden uns freuen, Sie in Zukunft erneut bei uns begrüßen zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen

Ihr Tshirtdeal Team