Tshirtdeal Anmeldelser

1.695
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelde te laat een shirt maar door meehelpen Tshirtdeal toch op tijd! TOP. Alsnog op tijd en prima kwaliteit opdruk en shirt. Ook werd door hun geconstateerd dat er door een technische fout er 2 x b... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs een witte pet met een eigen logo besteld bij Tshirt deal BV en ben echt ontzettend tevreden. De pet zelf is van mooie kwaliteit en het logo staat er superstrak en keurig op geprint.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konstruktion og produktion

Skrevet af virksomheden

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.695)

256 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Absoluut geen aanrader

Ontzettend teleurstellend! Ik heb deze stickers gekocht voor carnaval, maar helaas vielen ze al na één uur dragen van mijn pak af of lieten ze los. De kwaliteit is erg slecht, ze blijven totaal niet goed zitten. Voor deze prijs en kwaliteit absoluut geen aanrader

15. februar 2026

Goedemiddag Puk Middelkoop,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het resultaat. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Mag ik u vragen hoe u de transfers heeft bedrukt? Het gaat namelijk niet om stickers zoals u aangeeft, maar om DTF transfers die speciaal bedoeld zijn om met een drukpers op kleding te worden aangebracht. Wanneer ze niet met de juiste temperatuur, druk en perstijd worden verwerkt, kunnen ze inderdaad loslaten.

Heeft u vóór het bedrukken ons instructiefilmpje op de website bekeken en daarna pas de transfers aangebracht? Daarin leggen wij stap voor stap uit hoe u ze correct kunt verwerken voor het beste resultaat.
Daarnaast zie ik in ons systeem dat mijn collega’s u hebben geholpen met het verwijderen van de witte achtergronden uit uw ontwerp. Dit waardeer ik om terug te lezen in uw review, maar dat zie ik helaas niet vermeld.
Wij willen dit uiteraard netjes met u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via Support@tshirtdeal.nl zodat we samen kunnen kijken hoe we u verder kunnen helpen?
Jermain Sewambar

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Sjaal besteld voor carnaval. Zoals iedereen wel kan voorstellen net iets te laat besteld maar Jermain Sewambar heeft me perfect geholpen!

10. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel tevreden, goede service en kwaliteit

Heel tevreden over T-shirt deal. Mooie kwaliteit van de bedrukking en goede service. Er was een vraag over de bedrukking, waardoor ze niet meteen konden starten met drukken. Omdat ik een tijds restrictie had, hebben ze ervoor gezorgd dat het versneld is gedrukt en verstuurd, zodat ik alles op tijd heb gekregen. Fijn om in deze tijd nog persoonlijk contact te kunnen onderhouden bij vragen.
Ik zal de volgende keer weer mijn t-shirts/hoodies laten bedrukken bij Tshirtdeal.
Bedankt voor de service! Chantal

Hallo Chantal,

Hartelijk dank voor je fantastische review en de 5 sterren! 🙏

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze bedrukking en de service. We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te houden en vragen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten, vooral wanneer er tijdsdruk is. Het doet ons goed te horen dat we jouw bestelling versneld konden verwerken en dat alles op tijd bij je is aangekomen.

We waarderen het enorm dat je onze inspanningen opmerkt en dat je in de toekomst weer bij Tshirtdeal wilt bestellen. Dat is precies waar we het voor doen!

Nogmaals bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen. We kijken ernaar uit om je T-shirts en hoodies ook de volgende keer weer perfect te bedrukken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

So einen miesen Service habe ich schon seit Jahren nicht mehr erlebt.

So einen miesen Service habe ich schon seit Jahren nicht mehr erlebt.

Bestellungen werden erst nach Wochen bearbeitet. Fehldrucke sind nicht deren Problem, sondern Problem des Kunden, andere Bestellungen fehlen komplett. Kommunikation per Email ist ein Desaster, Emails werden nicht verstanden, Lieferungen nicht gefunden. Auf die Email, dass man Ware vermisst, kommt die Antwort, man habe die Bestellung im System gefunden, ob man Ware vermisse. Absolut inkompetent. Ware schrott , fehlerhaft oder nicht vorhanden. Geld ist weg. Support ist quasi nicht vorhanden.

Ein Stern ist schon zu viel. 2 Bestellungen gemacht, eine ist fehlerhaft angekommen, eine fehlt, und nach 23 Emails immer noch keine Lösung. Grottig. Einfach nur grottig.

Und wenn man die Antworten auf die negativen Bewertungen so liest, dann scheint bei der Firma auch nicht viel Einsehen zu sein. Der Kunde ist nicht König, sondern der Ar***.

9. februar 2026

Hallo,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Leider können wir unter dem Namen dieser Bewertung keine Bestellnummer finden. Bitte nehmen Sie Kontakt mit uns auf unter support@tshirtdeal.nl , damit wir genau prüfen können, worum es sich handelt.

Bei TShirtDeal denken wir immer mit unseren Kunden mit und tun alles, um gemeinsam eine Lösung zu finden. Es tut uns sehr leid, dass Ihre bisherigen Erfahrungen so enttäuschend waren, und wir möchten alles daran setzen, dies wieder gutzumachen.

Wir hoffen, bald von Ihnen zu hören, damit wir das Problem gemeinsam lösen können.

- Ömer | Tshirtdeal

Top adres

Ik zocht naar een hoodie met opdruk voor de speciale dag van mijn zoon. Voor zijn Graduation bij de USMC.
Vele hoodies gezien maar net niet die ene welke ik voor ogen had, tot ik Tshirtdeal tegen kwam.
Mijn ideeën toegezonden.....daarna nog gevraagd of er een extra idee kon worden toegevoegd en het kon allemaal.
Diverse mailcontact gehad met Ömer waarbij naar voren kwam dat er werd meegedacht en dat de service en klantvriendelijkheid er hoog ligt.
Hét adres als het gaat om speciale wensen.

Hallo Rick,

Wat een prachtige review, dank u wel! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat bijzonder om te mogen bijdragen aan zo’n speciaal moment als de Graduation van uw zoon bij de USMC. We vinden het geweldig om te horen dat uw ideeën tot leven zijn gekomen en dat we samen het ontwerp hebben kunnen verfijnen tot precies datgene wat u voor ogen had.

Fijn dat het mailcontact met Ömer als prettig is ervaren en dat onze service en klantvriendelijkheid zo worden gewaardeerd. Meedenken met onze klanten en speciale wensen mogelijk maken, is precies waar wij het voor doen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en deze mooie woorden. Wij wensen uw zoon ontzettend veel succes en trots toe in zijn verdere carrière!

Team Tshirtdeal

Jasjes met Logo

Voor mijn zanggroep vier jasjes besteld. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Borduurwerk keurig netjes gedaan. Na een kleine hapering in het bestellen hebben ze het goed opgepakt en hersteld. Prima gedaan, snelle service en vriendelijke mensen aan de telefoon.

Hallo Els,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de jasjes en het borduurwerk.
We waarderen je geduld tijdens de kleine hapering in de bestelling en zijn blij dat we dit naar tevredenheid konden oplossen.

Veel plezier met jullie zanggroep en de nieuwe jasjes! 🎶

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie en maatwerk voor mijn…

Snelle reactie en maatwerk voor mijn gepersonaliseerde truien!

5. februar 2026

Hallo Willeke,

Wat fijn om te horen dat je onze snelle reactie en het maatwerk voor je gepersonaliseerde truien zo positief hebt ervaren. We doen ons best om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen, dus dit waarderen we enorm.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 👕✨

correcte service na verkoop

Ik heb reeds eerder tuien en hoody's besteld; Deze kwamen steeds correct en met de juiste opdruk mooi op tijd ter plaatse.
Onlangs een nieuwe bestelling (18 stuks) geplaatst!
Er was echter bij een kindermodel en een volwassen model (beide dezelfde maat) de namen gewisseld.
Na contact met de klantendienst kreeg ik de dag nadien de juiste bestelling proper en op tijd geleverd met de juiste opdruk.
zeker een aanrader om met deze betrouwbare handelaar in zee te gaan

30. januar 2026

Hallo Bert,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring!

Wat fijn om te horen dat uw eerdere bestellingen altijd correct en op tijd geleverd zijn en dat ook deze keer, ondanks de kleine verwisseling bij de namen, alles snel en netjes is opgelost. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat de producten op tijd en correct geleverd worden, zeker bij bestellingen voor kinderen en scholen.

Uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om elke bestelling met zorg en aandacht te behandelen. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

correct, snel en kwaliteit geleverd

correct, snel en kwaliteit. top!

28. januar 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Geweldig om te lezen dat je onze service als correct, snel en van goede kwaliteit hebt ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kwam er niet door op de site dus…

Ik kwam er niet door op de site dus gemaild met Jermain, die mij heel snel en prettig heeft geholpen. Top!

26. januar 2026

Hallo Jose,

Bedankt voor je mooie review! ⭐️
Wat fijn om te horen dat Jermain je zo snel en prettig heeft kunnen helpen. We geven dit compliment zeker aan hem door! Dank je wel voor het delen van je ervaring 😊

Super klantenservice

Natuurlijk heb ik een heel leuke trui laten maken voor een scherpe prijs.....maar daarbij was ook de klantenservice geweldig. Ik had een verzoek en dat werd op een heel fijne manier voor me opgelost. Helemaal top!

27. januar 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je geweldige review! 🙏
Wat fijn om te horen dat je niet alleen blij bent met de trui, maar ook met onze klantenservice. We doen ons best om elke vraag zo goed mogelijk op te lossen, dus jouw feedback betekent veel voor ons! Geniet van je nieuwe trui! 😊

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Na meer dan een maand nog steeds niets ontvangen

Heb op 19 december een bestelling geplaatst. Dat is nu meer dan een maand geleden. Op de website staat dat de levertijd 5 tot 7 werkdagen is.
Blijkbaar was het bedrijf tijdens kerst en oud en nieuw dicht. Dit heb ik niet gezien. Prima, dat is dan mijn fout. Maar dan is meer dan een maand alsnog veel te veel. Als ik dit van te voren wist had ik de bestelling hier niet geplaatst.

De laatste update die ik kreeg is van 12 januari waarin stond dat de bestelling klaar lag voor bedrukking. Inmiddels heb ik 2 keer gebeld waarbij mij werd verteld dat de bestelling dezelfde dag nog zou worden verzonden.
Het lijkt net alsof ze mijn bestelling vergeten zijn. Als je je bestelling echt binnen 7 werkdagen nodig hebt, zou ik nog even nadenken om hier iets te kopen.

24. januar 2026

Hallo Jesper,

Bedankt voor je review.

Ik heb je bestelling direct nagekeken en geef je hierbij graag een toelichting.
Je hebt de bestelling geplaatst op 19 december, dit viel binnen onze vakantieperiode. Op onze website hebben wij aangegeven dat alle bestellingen die vóór of op 14 december zijn geplaatst, nog in 2024 werden verwerkt. Bestellingen die na deze datum zijn geplaatst, worden vanaf 5 januari in behandeling genomen.

Daarnaast zie ik dat wij op 8 januari contact hebben gehad, omdat de door jou bestelde cap niet voorradig was. Je hebt toen gekozen voor een andere cap. Aangezien wij niet met een voorraad werken, hebben wij deze cap opnieuw blanco voor je besteld.

Wij verwachten je bestelling vandaag en uiterlijk morgen te bedrukken en te verzenden. Zodra de bestelling is ingepakt, ontvang je een trackingnummer waarmee je het pakket kunt volgen.

Onze excuses dat het proces door verschillende omstandigheden langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Normaliter houden wij onze levertijden altijd netjes aan.

Met vriendelijke groet
Team Tshirtdeal

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedankt voor de toffe shirts.

Bedankt voor de toffe shirts.
Ze zien er leuk uit.
Ook een snel service gehad.

22. januar 2026

Hallo Sofie,

Bedankt voor de leuke review!
Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de shirts en onze service. Daar doen we het voor 😊
Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smooth ordering and creation process

The entire process, from placing the order to finalizing the design went really smoothly. I uploaded a design that wasn't really suitable for what we wanted and they communicated quickly and clearly with what needed to happen.

This wasn’t my first time ordering from them, and as before the service is great as are their product.

20. januar 2026

Hallo Naomi,

Bedankt voor je geweldige review!
We zijn blij om te horen dat het hele bestel- en ontwerpproces soepel is verlopen en dat ons team duidelijk kon communiceren. Het is altijd fijn om terugkerende klanten tevreden te hebben. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al ruim 8 jaar dik tevreden!

Inmiddels maak ik al gebruik van de diensten van t-shirt deal sinds 2018. Hoewel we in het begin nog wel eens wat miscommunicatie hadden, wat niet altijd geheel aan tshirtdeal lag. Is het inmiddels by far mijn go to bedrijf om textiel te laten bedrukken. In overleg is er heel veel mogelijk en de communicatie is tegenwoordig echt super! Ze hebben met regelmaat leuke acties, maar ook zonder de acties hebben ze scherpe prijzen.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Oh en nog een leuk feitje. De items die ik in 2018 heb besteld, zijn nog steeds mooi en de bedrukking is nog niet vervaagd!

19. januar 2026

Hallo Danielle,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Het doet ons enorm goed om te lezen dat u al sinds 2018 gebruikmaakt van onze diensten en dat wij uw “go-to” bedrijf zijn geworden voor bedrukte textiel. We waarderen het enorm dat u de communicatie, de mogelijkheden in overleg én onze scherpe prijzen zo positief ervaart.

Het is ook fantastisch om te horen dat de items die u in 2018 heeft besteld nog steeds in goede staat zijn en dat de bedrukking niet is vervaagd daar doen we het natuurlijk voor! 😊

We zijn blij dat onze acties en aanbiedingen een extra plezierige ervaring voor u bieden, maar het is goed om te weten dat u ook zonder deze acties tevreden bent over onze prijzen en service.

Nogmaals hartelijk dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen in Tshirtdeal. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Hoody

Hoody in het oude jaar besteld maar ik had niet gezien dat ze gesloten waren tussen Kerst en oud en nieuw. Ik heb ze hier een mail,over gestuurd en dit hebben ze goed opgepakt. Ondanks de sluiting, verhuizing en slechte weer had ik de hoody precies op tijd voor het evenement waar voor ik deze nodig had. Fijne hoody, druk werk juist uitgevoerd.

15. januar 2026

Hallo Leo,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fijn om te horen dat alles, ondanks de sluiting rond de feestdagen, de verhuizing en het slechte weer, toch op tijd is aangekomen voor jouw evenement. Daar doen we het voor!
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de hoodie en de bedrukking.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende bestelling! 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit materialen en drukwerk

Goede kwaliteit materialen en de kwaliteit van het drukwerk is in de afgelopen jaren sterk toegenomen! Ik bestel er regelmatig en ben hartstikke tevreden!

Hallo Robyn,

Hartelijk dank voor uw fantastische review en de 5 sterren! 🌟 Het is geweldig om te horen dat u zowel de materialen als de kwaliteit van ons drukwerk waardeert, en dat u ziet dat we de afgelopen jaren zijn blijven verbeteren. We vinden het bijzonder fijn dat u regelmatig bij ons bestelt en dat u daar zo tevreden over bent. Uw positieve feedback motiveert ons team enorm om elke keer weer topkwaliteit en service te leveren. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst te blijven verrassen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uiterst klantvriendelijk en er wordt…

Uiterst klantvriendelijk en er wordt meegedacht!

Hallo Inge,

Heel hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 🌟 We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als uiterst klantvriendelijk hebt ervaren en dat er actief met u is meegedacht. Ons team doet er alles aan om elke klant persoonlijk en attent te helpen, en het is geweldig om te weten dat dit ook zo is opgevallen. Uw feedback motiveert ons om deze hoge standaard van service te blijven leveren en nog verder te verbeteren. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Absolut TOP Service

Absolut TOP Service ! Rückmeldungen zu Fragen wurden umgehend beantwortet und meine Wünsche wurden ebenfalls berücksichtigt. TOP ARBEIT ! Absolut empfehlenswert !

Hallo Norbert,

Vielen herzlichen Dank für diese großartige 5-Sterne-Bewertung! ⭐⭐⭐⭐⭐

Es freut uns wirklich sehr zu lesen, dass Sie mit unserem Service so zufrieden sind und sich gut betreut gefühlt haben. Eine schnelle und klare Rückmeldung sowie das Eingehen auf individuelle Wünsche sind für uns selbstverständlich umso schöner, dass Sie das so positiv wahrgenommen haben.

Ihr Lob ist eine große Motivation für unser gesamtes Team und bestätigt uns darin, weiterhin mit vollem Einsatz und höchstem Anspruch zu arbeiten. Vielen Dank auch für Ihre Weiterempfehlung das wissen wir sehr zu schätzen!

Wir freuen uns schon darauf, Sie bei zukünftigen Anliegen wieder unterstützen zu dürfen. 😊

-Team Tshirtdeal

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.