Zeer tevreden
De oordopjes zitten lekker in mijn oren. Dus ze sluiten goed aan! Goede bas zit in de oordopjes, dus komt er goed geluid uit! Een aanrader
Sluit je aan bij trybers community en test de nieuwste producten en de grootste merken in ruil voor je eerlijke mening.
Torenallee 30-44, 5617BD, Eindhoven, Holland
Ik kreeg het aanbod om een accu zaag te testen. Na acceptatie volgens de duidelijke aanwijzingen de zaag besteld en na ontvangst de factuur ingedient. De aageboden test korting stond de volgende dag al weer op mijn rekening. Na een paar weken de vraag of ik de zaag wil houden of terugsturen.
Kortom een heel prettige en attente organisatie om mee te werken
Netjes beleefd duidelijk, je mag kiezen of je het product houd of retour stuurt #electrischeknuffeldeken
Super bedrijf met hele vriendelijke klantenservice waar je veel leuke producten voor kan testen tegen flinke kortingen. Snelle reactie op vragen en denken echt met je mee. Blij dit bedrijf te hebben gevonden.
Heel veel keus en snelle reactie van medewerkers en vriendelijk
In de zoektocht naar een luchtontvochtiger bij toeval bij Trybers terechtgekomen. Het testproces spreekt eigenlijk voor zich maar toen ik toch nog een vraag had, werd er zeer snel gereageerd.
Ook gedurende de testperiode en daarna was de communicatie helder en duidelijk. Leuk om zo mee te kunnen helpen bij het testen en reviewen van een apparaat. Ik ga vast nog vaker via Trybers een test aan!!
Het was een super ervaring.
Ik was wegens de koude tijd van het jaar op zoek naar een verwarmende deken. Hiervoor keek ik wat rond en kwam ik Trybers tegen.
Het soort deken wat ik zocht hadden ze daar in de producten staan.
Ik was terughoudend en flink gaan uitzoeken omdat er veel oplichting gebeurt (voornamelijk via facebook)
Maar alles zag er goed en betrouwbaar uit. Toen bestelde ik de deken via een betrouwbare site, en gaf alles door. En kreeg alle gewenste informatie en opties voor 50% korting. De deken probeerde ik elke avond want zo wilde ik het ook.
Tevens hierover reviews geschreven en alles netjes gedaan zoals afgesproken.
Wat een super bedrijf! Tenminste wel snel contact en super meedenkend.
Ik zou zeggen yes, houden zo 👌🏻
Heerlijke deken veel eerder moeten bestellen. Raad het zeker iedereen aan. Makkelijk in gebruik.
Een super fijn bedrijf alles ging heel snel en en het testen was erg leuk! Ik zou het zo weer doen
Goed geholpen en kreeg snel mij geld terug. Review schijven vond ook makkelijk en snel en goed
Makkelijk te gebruiken. Terugbetaling simpel en snel geregeld.
Fijne ervaring gehad met Trybers. Het proces verloopt erg snel en gemakkelijk, net als het contact met Trybers. Ik ben blij met het product en de ruime korting die je krijgt voor het schrijven van reviews is erg mooi meegenomen!
Goede informatie voorziening. Duidelijke communicatie. Snelle verwerking van problemen. GOED dus!
Zeer goede ervaring.
Heb een warmtedeken besteld via Trybers, na het plaatsen van een review kreeg ik binnen 24u al de helft van mijn geld terug. Top ervaring!
Erg professionele behandeling van de workflow. Elke stap wordt vergezeld van een complete en duidelijke toelichting. De range aan producten die je kunt revieuwen is heel breed. Een goede manier om je mening over een product te kunnen geven en er zelf ook wat aan te hebben.

Besvarelse fra Trybers
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.