Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Review.nl heb ik al meerdere producten mogen testen. Het hele proces wordt netjes uitgelegd, waardoor je altijd weet wat de verwachtingen zijn. Communicatie is duidelijk en snel, ook als je vragen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Anmeldelsesside

Skrevet af virksomheden

Review.nl is sinds 2021 het testpanelplatform van onafhankelijke prijs- en productvergelijker Kieskeurig.nl. Op Review.nl geven wij enthousiaste consumenten de mogelijkheid om de nieuwste producten uit te testen in ruil voor een eerlijke review. Het maakt ons niet uit of de review negatief of positief is; als deze maar eerlijk en goed onderbouwd is.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Goed geregeld

Ze hebben leuke en interessante producten om te testen. Alles is goed geregeld zoals het leveren van het product en de retour sturen. En je hebt voldoende tijd om te testen. Het is een fijne manier om kennis te maken met bepaalde producten. Daarnaast vragen ze om een echte review.

9. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

goed contact, duidelijke instructies

contact liep via chats maar wel vlot en goed, afspraken zijn alle nagekomen. Toegezonden artikelen waren conform verwachting. als er vragen waren werden die ook via de chat snel beantwoord

15. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig om een artikel te kunnen testen.

We waren zeer benieuwd hoe het werkt om een artikel te kunnen testen, want soms heb je een product gekocht dat achteraf tegenvalt en weg is je geld. Wij vonden het zeer prettig, ook de hulp van Review wordt zeer gewaardeerd!

5. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Review.nl is erg leuk om te doen

Ik mocht een Philips airfryer testen! Super leuk om te doen en het is echt een geweldig apparaat. Review.nl werkt heel makkelijk en er zitten geen addertjes onder het gras en geen kleine lettertjes gewoon duidelijk en eerlijk! Super bedankt review.nl

15. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben goed tevreden over review.nl

Ik ben heel tevreden over review.nl. De testen en site zijn duidelijk, betrouwbaar en prettig in het gebruik. Wat voor mij het verschil maakt, is de uitstekende service, snelle reacties en men is altijd behulpzaam. Met andere woorden, een fijne en professionele organisatie, en ervaring met de testen. Wat mij betreft een aanrader.

14. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hier word ik gelukkig van!

Via Review.nl heb ik al meerdere producten mogen testen. Het hele proces wordt netjes uitgelegd, waardoor je altijd weet wat de verwachtingen zijn. Communicatie is duidelijk en snel, ook als je vragen hebt.

13. april 2026

Perfect testplatform

In een woord: PERFECT!! Een hele leuke test, alle communicatie was ook goed en de afhandeling kan eerlijk gezegd niet beter. We mochten de smartphone houden. Op naar de volgende leuke test hoop ik ;)

13. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Neem geen review.nl plus abbonement

Sinds september 2023 ben ik lid van review.nl.

In juni 2025 heb ik een upgrade gedaan naar het plus programma waarbij je kan opteren voor plus reviews en voorrang krijgt op andere review producten.

Sinds ik een betaald plus lid ben, heb ik echter slechts 2 reviews mogen uitvoeren.
Opvallend genoeg heb ik nog geen enkel plus review product toegewezen gekregen, terwijl ik hier wel voor betaal.

Inmiddels heb ik vier keer contact opgenomen met review.nl hierover. Elke keer krijg ik te horen dat ze het zullen bekijken, maar er verandert niets.
Sterker nog, inmiddels heb ik al een jaar lang geen enkel product meer ontvangen om te reviewen.

Kort samengevat:
Betaal niet voor het plus abonnement.
Je betaalt voor iets waar je in de praktijk niets voor terugkrijgt.

12. april 2026
Review.nl-logo

Besvarelse fra Review.nl

Hi Mitchell,

Wat vervelend om te horen dat je verwachtingen van het Plus-abonnement niet zijn waargemaakt. We begrijpen dat het teleurstellend is als je weinig of geen producten ontvangt, zeker als je hiervoor het Plus-abonnement hebt genomen.

De toewijzing van (Plus) producten is echter afhankelijk van meerdere factoren, zoals beschikbaarheid van campagnes, jouw profiel en hoe goed deze aansluit bij de doelgroep van een specifieke test. Dit kan helaas betekenen dat je tijdelijk minder of geen producten ontvangt.

Dat neemt niet weg dat we je feedback serieus nemen. We gaan dit graag nogmaals intern bekijken om te zien wat er in jouw situatie speelt en hoe we dit kunnen verbeteren.

Zou je ons nog één keer een mail willen sturen met je gegevens naar info@review.nl? Dan zorgen we dat dit met prioriteit wordt opgepakt.

Team Review

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor review.nl de Dyson Hushjet getest

Ik heb voor review.nl de Dyson Hushjet mogen test gedurende 3 weken. Product was aan huis geleverd en kon het eenvoudig retourneren. Ook kreeg de mogelijkheid geboden om het product voor een schappelijke prijs over te nemen na de testperiode. Tussentijdens duidelijke uitleg gekregen met link waar ik de reviews dien te plaatsen en een verder verloop. Echt erg leuk om aan deelgenomen te hebben en een aanrader voor iedereen om te doen.

31. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een feestje om producten te testen!

Super leuk om te testen! Mijn ervaring met Review.nl was erg positief. De communicatie met de medewerkers verliep soepel en duidelijk, wat het hele proces prettig maakte. Alles werd goed uitgelegd en vragen werden snel beantwoord. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare en leuke testervaring!

2. marts 2026

Toppers!

Wie niet lid is van review.nl, mist iets! Top bedrijf. Ik ben al jaren lid en heb al zoveel producten kunnen testen. Ben er blij mee!

3. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een artikel voor Review getest, een aanrader om te doen!

Ik heb een artikel voor Review getest middels een testpanel. Niels van Review heeft het test proces professioneel begeleid. Soms een technische hick-up in het systeem, maar voor de rest eenvoudig om mee om te gaan en om je reviews te plaatsen. Ook hoe, wanneer en waar werd in je eigen testomgeving duidelijk aangegeven. Er is één punt dat ik wil aangeven; Review wilde voor dit ene artikel 4 verschillende recensies hebben en een promofilmpje. 4 reviews met een afzonderlijke inhoud vergt vrij veel van je creativiteit, dus dat vond ik een beetje te veel van het goede, dat kan minder, naar bv maximaal 3 recensies.
Voor de rest echt leuk om te doen, een aanrader om een produkt eerst te testen voordat je tot aankoop besluit over te gaan!
Mvrgrt. Kolibri2222

2. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Transparante partij komt afspraken na

Review.nl is zeer transparant in de manier hoe zij producten laten testen. Ze geven duidelijk aan wat de testperiode is en hoe je eventuele aankoop drager terugkrijgt. Dit wordt ook dan volgens de geldende regels en voorwaarden teruggestort op je rekening binnen zeer korte termijn. Het is leuk om op deze manier producten te testen en mogelijk nieuwe gebruikers te helpen met het uitzoeken van een product.

Als er vragen zijn, is de helpdesk altijd goed bereikbaar en antwoord snel op vragen en ook de retournering van het product is vrij soepel verlopen via de door hun vastgestelde transporteur.

Bij overname van een product kan dit gemakkelijk en hier wordt ook duidelijk over gecommuniceerd.

Over All fijne samenwerking met een transparante partner.

9. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al meerdere artikelen voor review mogen…

Al meerdere artikelen voor review mogen testen. Altijd vriendelijke contact met medewerkers, en de testen zijn goed uitgelegd en je weet wat er van je verwacht wordt. Je mag altijd je eerlijke mening geven. Werkt heel fijn met deze mensen

9. marts 2026

Fijn bedrijf!

Duidelijke communicatie, wilt dat je eerlijke reviews schrijft, dus pusht niet voor “goede”. Snel process.

23. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.