Ik ben ontzettend tevreden over deze peper- en zoutmolen set! De bestelling was goed verpakt en werd verrassend snel geleverd. De molens zelf werken perfect en zijn eenvoudig in te stellen qua maalg... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Deze set is een mooie toevoeging voor in mijn keuken. Het wordt geleverd met een uitgebreide gebruikershandleiding en een houder. De snijplanken zijn van goede kwaliteit en zaten keurig beschermd inge... Se mere
Deze snijplanken van Deleca geven meteen een mooie uitstraling in de keuken. Ze voelen stevig aan en zijn fijn in gebruik, zowel om op te snijden als om hapjes te presenteren. Wat ik vooral prett... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Discover the ultimate culinary experience with Deleca, your premier destination for exquisite kitchen and home products at fair prices.
Onze beloftes

- deleca.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
geweldige snijplankset top!
Ik heb enkele weken deze snijplanken in mijn bezit en ben heel erg eerlijk ik ben om. Ben erg blij met deze snijplanken, ten eerste zien ze er erg goed uit. Echt een stukje kwaliteit. Even behandelen en laten drogen en snijden maar! Ook de voetjes aan de achterkant, daar is over nagedacht. Het persoonlijk geschreven kaartje met een kortingscode, ja dat doet het helemaal goed! Heb jaren gewerkt met NPS/verrassingselementen en ook ik stond even met de mond vol tanden. Ook netjes is de plankenset verpakt in een stevige doos. Ja mensen dit is top! :-D.
Super goede kwaliteit voor een scherpe…
Super goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ik heb le laten leiden door andere reviews en ben zeker niet teleurgesteld.
Het bestek is vaatwasbestendig en de scherpe steakmessen snijden echt goed.
Snel geleverd en het product kwaliteit…
Snel geleverd en het product kwaliteit is goed . Ben erg blij ermee !!!
Review snijplankenset Sevilla
Mooie en van goede kwaliteit snijplanken! Ook was de verzending snel!
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader
Mooi en stevig product
Helemaal blij mee
Prijs-kwaliteit verhouding is echt top!
Prijs-kwaliteit verhouding is echt top!
Mooie bestekset, boven verwachting.
Ongeveer 2 weken in gebruik, en super blij mee:-)
Wauw wat een mooie snijplanken zeg
Wauw wat een mooie snijplanken zeg! Mijn keuken ziet er echt super uit met deze set!
De bestekset is echt super mooi qua…
De bestekset is echt super mooi qua vorm en gewicht. Het was erg netjes en compact ingepakt! Het enige dat jammer is is dat er makkelijk vlekjes op komen door de vaatwasser, maar die krijg je er wel weer af met een doekje...
Snelle levering en mooie prullenbak
Snelle levering en mooie prullenbak! Zeker aan te raden
Geweldige producten en service bij Deleca
Wij hebben een brullende besteld op Deleca. De kwaliteit is perfect en wij zijn er enorm blij mee! Zeker aan te raden
Fijne bestekbak
Fijne bestekbak. Fijn materiaal en luxe en stevige uitstraling. Zou helemaal top zijn als je ze op maat kan bestellen
Goede kwaliteit.
Mooi bestekset ontvangen
Mooi bestekset ontvangen, heel blij mee! Goede service. Dankjewel! Groetjes Roxanne
Top ervaring
Top ervaring. Hele fijne snijplanken gehaald. Komen in een goede stevige doos en zijn veilig verpakt. Voelen goed stevig aan en schuiven niet weg. Ik ben helemaal gek van deze snijplanken en ze staan ook nog eens ontzettend mooi op het aanrecht!
Bestekset gekocht
Bestekset gekocht. Snelle levering met een leuk presentje erbij. Bestekset is van degelijke kwaliteit, zeker voor deze prijs.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.