Jeg havdefået et gavekort for knap tre år siden og har kæmpet med at finde det, så det kunne blive brugt inden udløb. Da jeg finder det, kan jeg konstaterer at det “kun” havde en gyldigheds periode p... Se mere
Oplevelserne lever overhovedet ikke op til billederne på nettet, virkelig skuffende. Hold jeg langt væk fra dette skam firma. Og True story, I behøver ikke bruge tid til at svare på denne anmeldelse... Se mere
En meget spændende anderledes oplevelse.Hytten var rigtig lækker, men alt hvad man har brug for. Mange søde detaljer. Ovenikøbet hygget med blomster både ude og inde.Men en kæmpe oplevelse med en mega... Se mere
Havde fuldstændig glemt gaven fra Truestory i en skuffe. Efter oprydning fandt vi gaven, men det var for sent troede vi. Anmodede Truestory om forlængelse på deres hjemmeside, hvilket var ganske let... Se mere
Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.
We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.
Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.
Truestory – Experience (more) together.
Søren Frichs Vej 40C, 1.th, 8230, Åbyhøj, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Havde brug for at annullere en booking, men var i tvivl om, om det var nødvendigt at lave en ny booking med det samme, eller om jeg kunne vente til senere.
Jeg fik lynhurtigt svar, og bookingen var annulleret.
Nu kan jeg vente med at lave en ny booking til, jeg er klar til det.

Besvarelse fra Truestory
Jeg har nu stået på venteliste til surdejsbagekursus hos La Cabra siden november 2024.
Der er fortsat ikke ledig datoer, dvs jeg kan ikke få den vare som gavekortet lyder på.
Refusion af de 1200 kr. bliver nægtet da det er over 14 dage siden gavekortet blev købt.
Rigtig dårlig stil når man ikke kan få varen som gavekortet er udstedt til.
Marianne

Besvarelse fra Truestory
Jeg havde fået slettet min mail på køb af gavekort. Skrev til Truestory. Fik svar med det samme, og dagen efter havde jeg et nyt gavebevis

Besvarelse fra Truestory
God service via mail, da jeg ikke kunne få min kode til at virke tiltrods for jeg havde gavekort der ikke var udløbetendnu. Så det blev klarede hurtigt over mail og sidder nu med den gladeste følelse med booket billetter til August.

Besvarelse fra Truestory
Hurtig svar på mail og virkelig god service! Svært at ønske sig mere.

Skuffende oplevelse – Ghosttour levede ikke op til forventningerne
Vi deltog i ”Det hjemsøgte København med Ghosttour”, og desværre levede oplevelsen ikke op til det, vi havde håbet på. Måske var forventningerne sat lidt højt, men vi forestillede os, at man ville komme ind i baggårde og mærke historiens vingesus – ikke bare stå på et fortov og lytte.
Historierne var jævnt kedelige og uinteressante, og de manglede generelt substans og troværdig underbygning. Den eneste undtagelse var fortællingen om Hafnia Hotellet, som faktisk var lidt mere spændende og velfortalt.
Alt i alt: Hvis du ikke allerede befinder dig i København, vil jeg absolut ikke anbefale at tage turen dertil for denne oplevelse alene. Der findes langt mere interessante måder at opleve byens historie og mystik på.

Besvarelse fra Truestory
Utrolig god service som jeg fik ved en ombooking. Hurtig og hjælpsom "ekspedient".
God kontakt over mail.
Er bestemt ikke bange for at booke igennem True Story igen.

Besvarelse fra Truestory
Havde gavekort til firma, hvor indholdet i oplevelsen blev ændret og det ikke længere var muligt at gennemføre den oprindelige oplevelse. Fik værdien af gavekortet udbetalt uden diskussion.

Besvarelse fra Truestory
Truestory spammer mig med spørgsmål om min tilfredshed.

Fantastisk kundeservice
Skulle have et "special" designet event. Fik lynhurtigt fat i en medarbejder, som skulle have fat i udbyderen. Det gik hurtigt, og vi har nu et arrangement vi kan se frem til. Tak

Besvarelse fra Truestory
Hurtig service og god opfølgning på bestilling.

Besvarelse fra Truestory
Jeg er er meget besværlig kunde uden at ville være det - men jeg bliver kun mødt med venlighed :-) TAK

Besvarelse fra Truestory
Fantastisk hurtig oggod servic og hjælpsomhed.
Alt er positivt.

Besvarelse fra Truestory
Min oplevelse er foreløbig, at jeg ikke havde fået indløst et gavekort til Truestory før udløbstid - søgte forlængelse og fik allerede dagen efter (d.d) bekræftelse på forlængelse. Virkelig god service.
Hans Møller(

Besvarelse fra Truestory
Et fantastisk Cykelevent i Ballerup Superarena. Det kan varmt anbefales og er et “must” for alle, som er glade for at cykle.
Super instruktør med rigtig god instruktion, som giver plads til alle.

Besvarelse fra Truestory
Vi var pga. en alvorlig hændelse forhindret i at deltage i en booket aktivitet. Jeg skrev en mail med en forklaring og bookingen blev annuleret og erstattet med et gavekort uden vrøvl.

Besvarelse fra Truestory
Jeg havde købt et gavekort til mine teenagerdrenge i gave, men tiden gjorde at vi ikke bpede at få den brugt i tide, altså inden den udløb. Det indså jeg først i februar og vi havde glædet os så meget til en oplevelse sammen.
Jeg skrev til TrueStory om der var et eller andet der kunne gøres.
Louise fra kundeservice var fantastisk og, selv om mit gavekort var udløbet, tryllede hun, så jeg havde 14. Dage til at bestille vores oplevelse i.
Vi har I dag bestilt en tur for tre i helikopter ❤️❤️❤️
Tak til Louise for at det kan lade sig gøre 🤩

Besvarelse fra Truestory
Jeg har udfordret truestory med adskillige udskydelse af det planlagte arrangement, men hver gang var der super service og hurtig svar.
Vil helt sikkert anvende truestory igen.

Besvarelse fra Truestory
God og hurtig service mht. Forlængelse af mit oplevelsesgavekort

Besvarelse fra Truestory
Fik en lidt længere frist ved et gavekort, jeg ikke havde fået brugt. Nemt og effektivt selv om fejlen var min.