Oplevelserne lever overhovedet ikke op til billederne på nettet, virkelig skuffende. Hold jeg langt væk fra dette skam firma. Og True story, I behøver ikke bruge tid til at svare på denne anmeldelse... Se mere
En meget spændende anderledes oplevelse.Hytten var rigtig lækker, men alt hvad man har brug for. Mange søde detaljer. Ovenikøbet hygget med blomster både ude og inde.Men en kæmpe oplevelse med en mega... Se mere
Havde fuldstændig glemt gaven fra Truestory i en skuffe. Efter oprydning fandt vi gaven, men det var for sent troede vi. Anmodede Truestory om forlængelse på deres hjemmeside, hvilket var ganske let... Se mere
Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.
We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.
Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.
Truestory – Experience (more) together.
Søren Frichs Vej 40C, 1.th, 8230, Åbyhøj, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg havdefået et gavekort for knap tre år siden og har kæmpet med at finde det, så det kunne blive brugt inden udløb. Da jeg finder det, kan jeg konstaterer at det “kun” havde en gyldigheds periode på to år og muligheden for forlængelse skulle anvendes senest 6 måneder efter udløb var ligeledes udløbet… Jeg tog chancen og kontaktede kundeservice. Pludselig gav ordet service mening….uden sværdslag blev gyldigheden flyttet og gavekortet igen brugbart.
Det er s…. stærkt - tusind tak !

Besvarelse fra Truestory
Meget dårlig oplevelse !!! Der handler jeg aldrig og fraråder alle til at handle der!!!
Fik et gavekort til en oplevelse, hotellet havde så ikke længere en aftale med truestory. Vi har henvendt os til truestory og skal nu vente 21 dage før vi kan få vores penge !!!!!!!!! Ikke ok!!!!

Besvarelse fra Truestory
Meget skuffende oplevelse. Vi kontaktede dem mere end 36 timer før vores booking, da vi desværre var blevet ramt af sygdom, og spurgte blot, om det var muligt at flytte bookingen til en anden dato. Det var der ingen forståelse for overhovedet.
Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor det ikke kunne flyttes til en anden dag, når vi gav besked i så god tid. Det virker især mærkeligt, når man godt kan booke en tid med kort varsel, men ikke kan aflyse eller flytte den mere end 36 timer før ved sygdom.
Der var ingen service eller hjælp at hente, og tonen virkede meget lidt imødekommende. Jeg synes ærligt talt, det er utrolig dårlig kundeservice ikke at kunne være fleksibel ved sygdom.
Vi har allerede betalt for oplevelsen, og det føles ærligt talt som penge ud ad vinduet. Det er bestemt ikke et sted, jeg vil benytte igen eller anbefale til andre.
Efter at have talt med stedet som afholdt arrangementet var de noget mere service mindet og her kunne det lade sig gøre at rykke dagen. Jeg vil derfor udelukkende købe hos de enkelt stedede frem for Truestory

Besvarelse fra Truestory
Glas iglo i Larvik.Truestory.dk Det er bestemt ikke nemt at booke , da man ikke kan se en kalender om hvornår der er ledigt, alt forgår på mail. Samtidig med at når det så lykkes at finde en dato er det ikke der hvor jeg havde forventet, jeg hat købt min oplevelse ud fra de billeder der vises på trustory, med en glasiglo ved en sø , hvilket ikke er tilfældet, så meget misvisende billeder , er så skuffet.
To overnatninger 5200kr så skal det også være som vist og lovet. Samt booking systemet er no go.

Besvarelse fra Truestory
Min gode oplevelse er at jeg fik et gavekort til en oplevelse fra dem fra en nu ekskæreste. Da det gik op for mig jeg stadig havde det liggende men tænkte jeg ikke ville få det brugt, var det meget nemt at annullere det og sørger for pengene gik tilbage til min ekskæreste.

Besvarelse fra Truestory
Vi har både prøvet Ystad Saltsjøbad og Gøteborg, samt Sydhavnens Vinbar og flere andre. Alle steder levede op til vore endog store forventninger - og det er mit indtryk, at TS giver oplevelser til en fair pris. Tak herfra

⭐ 0/100 – Meget dårlig service og ingen refundering
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Truestory.
Jeg har modtaget et oplevelsesgavekort, som ifølge gavebeviset er gyldigt helt frem til 07-11-2026. Da jeg forsøgte at indløse bookingkoden på deres hjemmeside, fik jeg beskeden: “Din oplevelse er ikke længere gyldig”.
Efter at have kontaktet kundeservice får jeg at vide, at koden er blevet “byttet” internt i deres system, og derfor ikke længere er gyldig – uden at jeg er blevet informeret om dette på forhånd. Jeg har aldrig selv indløst, ombyttet eller fået refunderet oplevelsen.
Det betyder i praksis, at gavekortet ikke kan bruges, selvom det fortsat fremstår som gyldigt. Alligevel afviser Truestory at refundere beløbet på 738 kr., selvom oplevelsen ikke kan leveres som aftalt.
Jeg oplever dette som både misvisende og urimeligt, og kundeservicen har været meget lidt imødekommende.
Jeg kan på ingen måde anbefale Truestory ud fra denne oplevelse.

Besvarelse fra Truestory
Var på byvandring med Dorthe i lørdags: “Frem med sjoveren”
Supergod underholdning nonstop fra kl. 12-13.30. Dorthe er virkelig god til formidling af danmarkshistorien og kvindernes historie. Mine bedste anbefalinger 👍

Besvarelse fra Truestory
Jeg har endnu ikke indløst mit gavekort, men service i forbindelse med detaljer ved gavekortet, var alletiders.

Besvarelse fra Truestory
Byvandring Aarhus Culture Walk, hvor guiden Emil førte os gennem byen og dens historie i løbet af 2 timer var både spændende og sjov. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Truestory
Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var både lærerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfære.
En særlig tak til værterne for deres imødekommenhed og tålmodighed – både i forbindelse med vores ankomst, og da vi måtte tage fra lidt tidligere end planlagt.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak, da jeg efterfølgende har ærgret mig over, at vi ikke fik sagt det ordentligt på aftenen. Jeg håber samtidig, at denne besked bliver videregivet til værterne.
Vh Lise

Besvarelse fra Truestory
Bare helt fantastisk oplevelse, at flyve med luftballon fra Silkeborg

Besvarelse fra Truestory
Vi har været på ophold ffra 23-25 feb 2026 på Vadehavshotellet i Ballum ,hvilken sted flot fint værelse superflot restaurant ,maden var fantastisk .Personalet i topklasse flinke og ved hvad de har med at gøre .
Mvh Susanne og Erik Faartoft

Besvarelse fra Truestory
Vi var på alpaka-gåtur og havde virkelig set frem til oplevelsen. Selve turen var hyggelig, og alpakaerne var meget søde og rolige.
Vi var dog lidt utilfredse med servicen. Adressen på billetten var ikke fuldstændig, hvilket gjorde, at vi ikke kunne finde stedet. Vi var nødt til at ringe for at få den præcise adresse, og det betød, at vi mistede de første 20 minutter af oplevelsen.
Jeg spurgte derfor, om vi kunne komme en anden dag, så vi kunne få hele oplevelsen og den fulde tid, men fik at vide, at det ikke var muligt.
Derudover var der nogle andre deltagere, som fik en alpaka hver for sig, mens vi to skulle dele én alpaka. Det gav lidt indtryk af, at der blev gjort forskel mellem deltagerne.

Besvarelse fra Truestory
Man forsøger at betale i 3 dage, lykkedes ikke. Men et telefon opkald og lidt snak, så fik vi løst problemet.
Damen jeg talte med, ordnede det tusind tak for det

Besvarelse fra Truestory
Ikke muligt at bytte gavekort eller få kontakt, der svares ikke, har prøvet mange gange, øv øv

Besvarelse fra Truestory
Var på surdejskursus i dag. Få din egen surdej med hjem! Det blev så kun opskriften jeg fik. Ingen teori om surdej, prøvede ikke at lave en surdej. De 4 forskellige slags bagværk de reklamerede med, vi skulle lave var de tre med gær også den med surdej. Jeg er skuffet. Jeg lærte ikke en pind. Jeg lavede mit brød efter en opskrift, det kunne jeg have gjort hjemme. Vi var også for mange på holdet.

Besvarelse fra Truestory
Jeg ringede ind for enten at få aflyst eller ombooket vores reservation til Dinner in dark i KBH.
Der er 7 dage til, og på trods af, at der tydeligt står på deres hjemmeside, at man ikke kan aflyse eller ombooke, hvis der er under 10 dage til begivenheden, håbede vi selvfølgelig på, at de kunne gøre en undtagelse, da der var tale om dødsfald og en kommende begravelse.
Der står nemlig også på hjemmeside, at ved aflysning er man altid velkommen til at kontakte dem på mail/tlf., så finder de en løsning.
Derfor håbede vi som sagt på, at de kunne finde en løsning, men nej. Der var på ingen måde hjælp... 2K kr. smidt ud af vinduet. Kommer aldrig til at købe herfra igen... Sygdom er selvfølgelig én ting, men dødsfald/begravelse som man virkelig ikke er herrer over, er noget andet, synes jeg.
Jeg kan se sagen fra begge sider, men synes godt, at man kunne have ydet den service at rykke vores booking, eller give os pengene tilbage - det er jo ikke 200 kr., der er tale om MEN 2.000 kr.!!
Nu tjener de dobbelt, da andre kan booke vores plads.
Jeg synes ærligt talt, det er flabet.

Besvarelse fra Truestory
Fik et gavekort til ølsmagning og cruise på Odense Å, men åbenbart sælger man langt flere gavekort end der reelt er pladser, for det lykkedes aldrig at få en plads på turen, heller ikke selv om vi skrev os op til at blive kontaktet, når der blev udbudt ture.
Så mit bedste råd er at finde et andet sted at købe gavekort, for her ser det bare ud som om, at man bliver snydt.
** Ændrer lige anmeldelse fra 1 stjerne til 5 stjerner. Jeg har efterfølgende været i rigtig god dialog med Truestory, som nu har fornyet gavekortene, så de kan bruges på andre arrangementer. Tusind tak for stor service, Louise.

Besvarelse fra Truestory
Virkelig dårlig service, har fået influenza, og ringe for at rykke min booking, men er desværre inden for 72 timer.
Så deres anbefaling er at forære billetten væk ellers er pengene spildt.
Virkelig ringe service, til et kursus til 1000 kr.