True Image NL Anmeldelser 57

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cartridges die ik eerder gekocht had werkten niet in mijn HP-printer vanwege een blijkbaar verkeerde chip, waardoor mijn HP printer werd geblokkeerd. Niet heel erg sympathiek vanuit HP 😉. Een ma... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Was surprised on the speed and good support I got during my orders. The link with TrustPilot also give a good shopping experience. The toner I bought has a lot more printing capacity than mayor other... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf, en bij problemen direct antwoord en goed en snel naar alle tevredenheid opgelost. Lekkende cartridge direct vervangen top.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Scherpe prijs, mensen lijken tevreden over de kwaliteit, zelf toners voor HP nog niet geïnstalleerd. Het is geen vandaag bestellen morgen binnen bedrijf. Er zat een foutje in de verzending, maar... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Koop tonercartridges voor laserprinters en inkjetprintercartridges met de beste kortingen. Vind de beste kortingen en uitstekende kwaliteit bij True Image NL.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel snel de bestelling ontvangen

Heel snel de bestelling ontvangen. Inhoud klopte met gekochte artikelen.

26. januar 2026

Hoi soenita,

bedankt voor je positieve feedback. Wij blijven hard werken om onze producten en diensten te verbeteren. Wij kijken er oprecht naar uit om u de volgende keer in onze winkel te mogen verwelkomen. Voor alle printercartridges van het merk True Image geldt een geld-terug-garantie van 30 dagen en een productgarantie van 2 jaar. Mocht u problemen ondervinden, neem dan contact op met onze klantenservice via +31853035327 of stuur een e-mail naar cs@trueimagetech.nl. Ons klantenserviceteam staat altijd voor u klaar. Uw 100% tevredenheid is ons doel!

Alles klopte

Alles klopte. Wat beloofd was is nagekomen en op tijd.

27. januar 2026

Hoi Adil,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top product en top prijs!!

Mijn HP Color Laserjet Pro MFP M477fdn had blauwe vlekjes op iedere afdruk. Volgens AI zou de Cyaan cartridge de boosdoener kunnen zijn. Hier een complete nieuwe set besteld voor nog geen 70 euro. Op zondag besteld en op dinsdag al geleverd. In eerste instantie alleen de Cyaan cartridges vervangen. En wat blijkt? Probleem met vlekken opgelost. Niets aan de hand met de printer zelf dus. De defecte Cyaan cartridge was overigens van een andere hele grote concurrent die notabene veel duurder is! Afwachten hoe een zich op termijn gaat houden en hoeveel er mee geprint kan worden maar voor dit moment de volle 5 sterren wat mij betreft!

27. januar 2026

Hoi Peter,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

cartridges didn't work in HP printer…

cartridges didn't work in HP printer due to HP update SW to protect their own cartridges. One call to True Images was enough and they did send me a complete new set of cartridges free of charge with the latest HP SW compatibility. All works fine now. thank for the good service.

16. januar 2026

Hoi Bob,

Excellent customer service

I am very happy with True Image. The order arrived fast. The first toner had a problem (printed dark grey only), but the customer service reacted proactively and quickly sent a replacement. Excellent and very friendly service. The replacement toner worked perfectly.

29. december 2025

Hoi Peter,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijs/kwaliteit en top service

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering en gaat er een keertje iets niet gelijk goed, dan lossen ze het direct naar tevredenheid op. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Vandaar 5 sterren

15. januar 2026

Hoi Edwin,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De toners waren zeer snel geleverd en…

De toners waren zeer snel geleverd en de printer accepteerde deze ook. Ik had meteen al door moeten hebben dat ze eigenlijk niet goed waren omdat ze niet goed bleven zitten in de toner houder. Er bleef na een week printen ook regelmatig papier vastzitten, maja ook ik wist niet waardoor. Ik heb de printer ongeveer 2 weken niet gebruikt en gisteren ging het helemaal mis bij het printen. De eigen merk toners van True image werken niet goed bij mijn brother all in one printer. Sterker nog. Er kwam continu toner stof op de transferriem terecht. Hierdoor is deze transfer riem uiteindelijk kapot gegaan. Het papier bleef continu vastzitten door tonerstof en het feit dat de transferriem zijn staticiteit verloren had. Kosten ruim 150 euro. En als ik de toners zou blijven gebruiken dan zou de nieuwe riem ook kapot gaan. Voor mij nooit meer True Image, maar gewoon 123 inkt of de meest betrouwbare optie en dat is een toner van het eigen merk. Koop geen huismerk van True image, maar beter van een betrouwbare winkel!!!!

30. december 2025

Customer service

I recieved the 4 toner, but 2 of them were not working. Very efficient customer service replaced them and now it's working back.

9. januar 2026

Hoi Bruno,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Our first purchase went well

Our first purchase went well. The technical support was really helpful

11. december 2025

Hoi Bishnu,

Hoi EL ACHQAR KAMAL,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voordelig aanbod voor toners van True Image…

Het aanbod voor toners van True Image was veruit het voordeligst en ook was duidelijk waarvoor de cartridges geschikt zijn.

24. november 2025

Hoi A. de Groot,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Canon MF743cdw print als nieuw

Onze genoemde laser printer Canon MF743cdw leverde een belabberde print kwaliteit. Lang getwijfeld of het de moeite waard was om vervangende toner cartridges te kopen gezien de hoge prijs van de originele. Uiteindelijk gekozen voor True Image toners en........hij print als nieuw. Absoluut de investering waard.

30. november 2025

Hoi Arnaud Gaakeer,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snel geleverd en werkt zonder…

Snel geleverd en werkt zonder complicaties (anders dan bij 123….)

28. oktober 2025

Hoi Q Kroes,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima product en snel geleverd

Snel geleverd, in een prima verpakking. De toner werkt uitstekend

26. august 2025

Hoi Andre,

Heldere website, toner goed

Heldere website, toners netjes verpakt en vlot verzonden. Afdrukkwaliteit goed

1. september 2025

Hoi Joeri,

Hoi Ad Molenschot,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijk, goede prijs,snel geleverd.

Duidelijke site, top prijzen.snel geleverd, goed verpakt
Als je cartridge bijna leeg is, wil je maar een ding. Snel bestellen en geleverd krijgen. Daarom bestel de volgende keer weer bij jullie!

29. juli 2025

Hoi Marianne,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De bestelling is niet geleverd

De bestelling is niet geleverd, ik wacht al 3 weken

27. juni 2025

Hoi Daniel Kulasza,

We zagen dat u een 1-sterrenbeoordeling gaf voor de compatibele HP 219A multipack. Het spijt ons zeer dat u een slechte ervaring met onze producten hebt gehad. Ons klantenserviceteam heeft een nieuwe levering voor u geregeld. Bedankt voor uw geduld.

Bedankt voor uw positieve feedback. Hoe kunnen wij u helpen? Wij blijven hard werken om onze producten en diensten te verbeteren. Wij kijken er oprecht naar uit dat u onze winkel weer bezoekt. Alle printercartridges van het merk True Image worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen en een productgarantie van 2 jaar. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31853035327 of een e-mail sturen naar cs@trueimagetech.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen. Uw 100% tevredenheid is ons doel!

Hartelijke groeten,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering voor een aantrekkelijke…

Snelle levering voor een aantrekkelijke prijs.

24. juni 2025

Hoi Annie de Kort,

mooi op tijd geleverd

mooi op tijd geleverd

1. maj 2025

Hoi Jan,

True Image Klantenserviceteam

Læs mere om andre typer anmeldelser.