De cartridges die ik eerder gekocht had werkten niet in mijn HP-printer vanwege een blijkbaar verkeerde chip, waardoor mijn HP printer werd geblokkeerd. Niet heel erg sympathiek vanuit HP 😉. Een ma... Se mere
Fijn bedrijf, en bij problemen direct antwoord en goed en snel naar alle tevredenheid opgelost. Lekkende cartridge direct vervangen top.
Scherpe prijs, mensen lijken tevreden over de kwaliteit, zelf toners voor HP nog niet geïnstalleerd. Het is geen vandaag bestellen morgen binnen bedrijf. Er zat een foutje in de verzending, maar... Se mere
Koop tonercartridges voor laserprinters en inkjetprintercartridges met de beste kortingen. Vind de beste kortingen en uitstekende kwaliteit bij True Image NL.
Looskade 20, 6041 LE , Roermond, Holland
- +31853035327
- cs@trueimagetech.nl
- trueimagetech.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Fijn bedrijf top bedrijf
Toner werkt gewoon niet
Toner werkt gewoon niet. Moet je eerst allemaal kunstgrepen uitvoeren en na veel frustratie werkt het nog niet.
Uitstekende service
Een mail naar True Images was voldoende en ze stuurden me kosteloos 2 vervangende cartridges. Alles werkt nu weer perfect. Bedankt voor de correcte oplossing!
Ik heb bijna 2 weken moeten wachten…
Ik heb bijna 2 weken moeten wachten totdat de cartridge die ik besteld had binnen waren. 🤔
Was supervised on the speed and good…
Was surprised on the speed and good support I got during my orders. The link with TrustPilot also give a good shopping experience. The toner I bought has a lot more printing capacity than mayor other toners. The site could add a pop-up for 1st customer discount voucher as now I got it by email by registration. Great CS experience…
C'était compliqué car la poste avait…
C'était compliqué car la poste avait fait grève et donc mon colis était perdu, j'ai donc recontacté le site et j'ai eu une réponse très rapide qui m'a confirmé qu'effectivement le colis n'arrivera pas et qu'ils m'en envoient un autre et celui ci est arrivé en 3 jours et la cartouche fonctionne nickel
Zeer goede service,en snel geleverd
Zeer goede service,en snel geleverd
Hele goede klantservice

Besvarelse fra True Image NL
Bestel er niet!! Zijn oplichters!!!
Eigenlijk verdient het geen ene ster!
Ruim 2 weken geleden besteld er stosn duidelijk bij binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Geweldig dacht ik, want ik had het met spoed nodig. En het duurde en het duurde maar eer ik een bericht kreeg dat ik het pakketje kon volgen. Deed de trackingcode het niet! Ik een mail gestuurd en kreeg snel een reactie met een nieuwe trackingcode en een screenshot dat het eindelijk klaar was om naar het depot te gaan. Maar hij kwam niet verder dan daar.. weer gemaild, ze zouden een nieuwe opsturen en zou binnen 1 a 2 dagen een trackingcode krijgen nou niet dus. Weer gemaild en kreeg toen een trackingcode en het is verdorie nog niet binnen. Ik heb gemaild dat ik me geld terug wil maar daar reageren ze mooi niet op.
Echt wat een slecht bedrijf!!!!

Echt een aanrader
Echt een aanrader! Ik heb mijn bestelling op zondag geplaatst en maandag had ik het al in huis. De klantenservice reageert bovendien snel en adequaat op vragen. De kwaliteit van de cartridge is zeer goed en de service is dus top. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen!

Besvarelse fra True Image NL
20-1-2026 laserjet cartridges besteld…
20-1-2026 laserjet cartridges besteld en betaald. €97,95.
Bericht gekregen dat de zending onderweg is met de DPD incl. Trackingnr. DPD wacht nog steeds op het pakket. 2x mail gestuurd geen reactie 3x gebeld.... Niet bereikbaar krijg je te horen.
Scherpe prijs, kleine strubbelingen, maar perfect opgelost.
Het is geen vandaag bestellen morgen binnen bedrijf.
Er zat een foutje in de verzending, maar die is kostenloos en met tegemoetkoming opgelost. Communicatie gaat soms wat spartaans, denkelijk door vertalingen, maar overall goed te doen.
Eerlijke verkoper!
Yritys palautti mukisematta alv maksun
Yritys palautti mukisematta alv maksun. Asiakaspalvelun ystävällisyys sekä sen nopeus saavat erikoismaininnan.