True Energy A/S - a Landis+Gyr Company Anmeldelser 57

2,1

Jeg har haft True Energy appen på min mobil længe, men siden i går virker den ikke. Der kører kun cirkler, kommer ikke videre.

Umuligt at gennemskue hvad el(time) prisen består af. De forklarer ikke hvad der er produktionsprisen, transportprisen eller statsafgift: det er altsammen betegnet med indforståede kodenavne. Derim... Se mere

Kundeservice af værste skuffe. Har investeret i et Smart Me modul, så jeres App kan styre energien fra mine solceller til laderen. Jeres side, hvor man skulle finde hjælp har døde links, og jeres... Se mere

Har brugt app’en til min Ford Kuga i et år, og efter en ganske svær opstartsperiode lader den nu som den skal hver gang. Det kræver dog flg. tilslutnings flow: Tilslut lader, åben app’en, aktiver Boos... Se mere

1. Softwareleverandør

True Energy wants to change the way the energy system works and make it easy to use electricity when it is cheapest but also when it's most climate friendly. Our core values ​​are: Sustainability: True Energy works for a sustainable future by balancing the grid. This lowers the CO2 emissions from electricity consumption and ensures that our existing electricity network can cope with future demands. User-friendly: True Energy’s solutions must be user-friendly. We strive to put the best and most intuitive app in your hands. This applies across EV charging, controlling smart home devices and making the most of renewable energy sources. Collaboration: At True Energy, we believe that collaboration creates synergies. That is why we work closely with companies throughout the mobility and energy sectors to create the best solutions.

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Der gøres virkeligt meget for at hjælpe…

Der gøres virkeligt meget for at hjælpe med at få løst lade problemer og man kan være sikker på at der svares på alle mails og også inden for kort tid (faktisk også i løbet af weekenden :-) )

10. februar 2023

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Frank. Tusind tak for din fine anmeldelse - jeg vil give din ros videre til vore support team! De bedste hilsner, Anne

Vigtig app

Det er ikke det letteste i verden at få til at fungere, men supporten er super hjælpsom og svarer ofte indenfor få timer. Og det er ikke nødvendigvis app'en, den er gal med. Vores største problem har været at holde vores lader på wifi. Konceptet er genialt, så jeg ønsker jer alt det bedste.

11. februar 2023

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Mette. Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for - og jeg vil straks give rosen videre til mine supportdrenge! Vi synes også konceptet er genialt, men det er en verden i udvikling så vi ved godt der altid er plads til forbedringer.
Rigtig god mandag til dig!

Hurtig og god hjælp

7. februar 2023

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Ras. Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for - og jeg vil straks give rosen videre til mine supportdrenge!

Super engageret

Super engageret, komoetent og hurtig support !

5. februar 2023

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Poul! Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for - og jeg vil straks give rosen videre til mine supportdrenge!

Super god kundeservice

Super god kundeservice
Havde problemer med opsætning af appen. Fik hjælp med det samme og problemet løst.

24. januar 2023

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Lotte. Det er jeg rigtig glad for at høre - tak fordi du bruger True Energy appen! Jeg giver din fine feedback videre til mine support drenge.
Rigtig god weekend
Dbh. Anne

God app og endnu bedre support

God app og endnu bedre support
Drillede lidt at få det hele sat rigtig op, men det kører rigtig godt nu og under alle omstændigheder er der god hjælp at hente gennem supporten

22. januar 2023

Hej Michael!

Tak for din rigtig fine anmeldelse - det gør os virkelig glade her på kontoret. Jeg giver din fine ros videre til mine support-drenge!

Bedste app af sin slags

En lille smule omstændig men det er også det der gør at den er langt bedre end alle andre lade kontrol apps til bilen. Har brugt appen i snart 3 år der er også god kommunikation med support ved fejl.

13. januar 2023

Hej Troels!
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er et marked i hastig udvikling vi arbejder med, så derfor har du helt ret i at der kan opstå fejl undervejs, både for os og vores konkurrenter. Jeg er rigtig glad for at høre at du føler vores support er gode til at hjælpe dig hurtigt videre når du uheldigvis har oplevet en fejl, den ros vil jeg give videre til dem.

Anne, True Energy

Får stadig reklamer fra jer selvom jeg…

Får stadig reklamer fra jer selvom jeg over flere år har frabedt mig det.

I dag er mail modtaget: "Julefreden er lige om hjørnet 🎄- Appen opdateres, bugs er fikset 😱 og vi har deltaget i Europas største energikonference"

Lad være med at komme i kløerne på trueenergy for i får aldrig fred igen.

12. december 2022

Hej Benny!

Vi har jo som du ved forsøgt at komme i dialog med dig mange gange vedrørende dette, men du svarer os ikke :) Vi har søgt og søgt, men vi finder dig simpelthen ikke på dit navn: Benny Gade. Vi vil SÅ gerne fjerne dig fra vores mail-system, men du bliver nødt til at oplyse os om HVILKEN mail-adresse du modtager vores mails på, så vi kan gøre det. Hvis nu f.eks. din mail hedder: GB@gmail.com, så kan vi ikke med sikkerhed vide at det er dig og slette den, før du bekræfter at det er din.

Jeg indsætter lige vores tidligere svar til dig her igen:

Opdateret 29/11-2022: Hej Benny - i har fortsat ikke hørt fra dig vedr. dette? og vi kan som sagt ikke finde dig i systemet, derfor er det utrolig svært at gennemskue hvordan det problem du oplever opstår. Vi ser frem til at høre fra dig så vi kan løse det.

6/10-2022: Hej Benny. Det lyder da ikke så godt. Jeg har talt med vores kundeservice og ingen erindrer nogensinde at have talt med dig, og når vi slår dit navn op i vores mail-system ser vi kun en konto der ikke har været aktiv i to år - og den har vi derfor ikke skrevet til. Er det muligt du har oprettet flere brugere i sin tid? Du må meget gerne sende mig en mail på support@trueenergy.io, så tager jeg fat opgaven det med det samme. Med venlig hilsen Anne

Elendig og uduelig app og service fra…

Elendig og uduelig app og service fra pågældende firma, i 2 måneder har funktion med at lade i de billigste timer ikke fungeret, netop det som de sælger appen på Når jeg rykker for at få det løst så jeg ikke skal styre min lader manuelt, får jeg blot beskeden, vi skal kontakte dig når vi ved noget, gab Jeg har deres løsning igennem Energifyn, de er også kontaktet ang. Dette problem, de indikerer at de også har forsøg at få True Energy til at løse fejlen, det er heller ikke lykkes Jeg er rystet

29. september 2022

Hej Jørn.

Jeg er utrolig ked af at høre at du har haft så dårlig en oplevelse med dit TrueEnergy, EnergiFyn og Etrel-forløb. Desværre har vi oplevet store problemer med de simkort der er blevet sat i de Etre-ladere som samarbejdet med EnergiFyn er baseret på - vi kan simpelthen ikke "snakke sammen" med dem og derfor oplever du problemer med løsningen. Vi håber meget at EnergiFyns nye samarbejdspartner har en løsning der kan "snakke sammen" med de pågældende simkort, så du som bruger får en bedre løsning fremadrettet, men det problem du oplever opstår simpelthen i den forbindelse, derfor kan vi ikke gøre mere så længe det er de simkort som sidder i laderne - det ved EnergiFyn også godt og derfor har de valgt ny samarbejdspartner.

Ydermere er jeg da ked af at høre at du har dårlig oplevelse med vores kundeservice - kan jeg få dig til at skrive en henvendelse til mig på info@trueenergy.io, så jeg kan følge lidt op på den korrespondance du har været igennem med vores kundeservice?

ER SÅ TRÆT AF DET.

Man kan ikke lave en laderegel, når kabel er sat i ,lader den og det er jo ikke mening..
Det er så mega træls at man ikke kan komme til at snakke med en fra true energy, alt der skriveri er noget L..., glæder mig vildt til at Energi fyn skifter til MONTA..

19. november 2022

Hej Jane.
Vi er kede af at du oplever problemer med appen. Det er ikke nogen hemmelighed at der var været store problemer med kombinationen af de ladebokse, de simkort der er sat i ladeboksene og så vores app, når det kommer til EnergiFyn samarbejdet, simpelthen fordi vores app ikke får det fornødne signal fra de simkort der sidder i boksene. Vi håber også meget for jer at Monta kan få signalet til at virke.

Jeg er dog ked af at høre du føler du ikke har kunnet få kontakt til os? Hvis du vil sende mig en mail på info@truenergy.io med dine kundeoplysninger, så kan jeg følge op på dialogen vi har haft med dig, og se hvor den måske er strandet.

Anne

God idé men ringe produkt

De får 2 stjerner for at svare, også selv om svarene ikke passer med mine spørgsmål.
Vi har 2 Kia (e-niro og EV6), samt en Easy lader. Det gik fint at koble app sammen med Easee lader og herefter oprette de to biler. Men...
Man kan ikke indtaste ladestand på bilerne uden at den retter begge, hvis den retter nogen. Man kan ikke vælge hvilken bil der er tilsluttet lederen, den vælger hele tiden den første der er tilsluttet.
Deres support giver indtryk af ikke at have læst det spørgsmål Man stiller, de svarer ofte noget der er helt uden af sammenhæng.
Jeg synes tanken bag produktet et god, men det er simpelthen for ringe.

7. november 2022

Hej Hans Henrik.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse af appen og forløbet med vores kundeservise. Hvis du har mod på det, må du gerne sende mig en mail på info@trueenergy.io (til Anne) så prøver jeg lige at følge op på forløbet og se på de svar du har modtaget.

Anne

True Smart Charge, NOT so smart, igen, igen.

Hej Anne, Det er desværre gentagende oplevelser, og fordi det du svare tilbage ikke er korrekt, føler jeg mig nødsaget til at uddybe mine oplevelser.

Ladning bliver ikke igangsat ved at aktivere "boost" knappe. Manuel ladning virkede heller ikke. At slå laderegler fra, er heller ikke en success. Derudover nytter det heller ikke noget at jeg skal vågne ud på natten for manuelt at starte ladning med en Boost knap, der ikke virker.

Det jeg snakker om er de lilla flex timer, hvor True Energy sammen med Radius køre simulationer af overbelastede elnet frem til årsskiftet, og det faktum at i vælger at køre en 2 timers simulation i de 2 biligste timer den dag(midnat til 02:00), således der i dette tilfælde bliver ladet til en overpris på 70%, er et bevist valg som True Energy sammen med Radius har truffet. I har bevist valgt at elbilerne ikke skulle oplade billigst muligt.

Big Battery stå ikke bliver brugt i min region, så der modtages ikke kabelrabat.
Derudove beskriver i Big Battery på jeres hjemmeside således: "Big Battery balancerer elnettet ved at stoppe ladningen af elbiler i korte perioder. Opladningen stoppes, hvis belastningen på elnettet er for stor."

Men det som der skete her var at True Energy i 2 fulde timer forhindrede oplading, hvilket intet har at gøre med at stoppe ladningen af elbiler i korte perioder.

25. oktober 2022

Jeg er rigtig glad for appen

Jeg er rigtig glad for appen - jeg tjekker mine strømpriser flere gange dagligt på den.

15. oktober 2022

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Det er vi rigtig glade for at høre :) Skulle du en dag anskaffe dig en el-bil, så håber vi du vil blive ved med at bruge appen og se de mange skønne features den videre har!

Ustabil opladning

Kan se at jeg ikke er den eneste som har udfordringer med APP. Nogen gange lader den ikke bilen op, og andre gange lader den fra ca. 18.30 når jeg tilslutter, selvom der er klartidspunkt til kl. 08.30. Så tit lader den til absolut dyreste pris.
Har skrevet mange besked til jer over APP og i er jo sådan set flinke nok. Får bare altid svaret, prøv at genstarte systemet, eller vi sender problemet videre til vores udviklere, og så hører man ikke mere.
Nu har den været ustabil siden jeg fik oplader i april måned, så ville snart gerne have den til at oplade optimalt til billigste pris.
crm:0245000011707

22. april 2022

Besvarelse fra True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Mikael. Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse. Jeg har slået dig op i systemet og kan se du er energifyn kunde. Vi har desværre oplevet en fejl i en sending sim-kort i etrel-boksene. Og selvom vi er klar over, at I som brugere har fået en samlet løsning med Etrel, Energifyn og True Energy, så har vi desværre ikke nogen magt over processen i at fikse de bokse / simkort I har fået leveret. Vi er i dialog med EnergiFyn omkring problemet, og jeg kan sige så meget at de er ved at Field-teste de eksisterende bokse og kort. Det lyder til at du er en påvirket bruger, så jeg vil virkelig stærkt opfordre dig til at gøre EnergiFyn opmærksom på dette også. Din opgave er oprettet hos osv i True Energy, og grunden til at du ikke har fået et endeligt svar på den endnu, er at den stadig er i process. Det er meget beklageligt og vi er ærgerlige over situationen. Du altid velkommen til at kontake mig på Support@trueenergy.io for at få en update i situationen. De bedste hilsner, Anne

Intelligent ladeboks med tilhørende app er faktisk ret dum

Der bliver brugt ord som "intelligent", "smart" og "fuldautomatisk" om Energi Fyns ladeboks til el-biler, en ladeboks som styres af en app fra True Energy.

Sandheder er dog en helt anden; ved hver tilslutning af bilen, skal man gå ind i app'en og sætte den aktuelle batteristand i procent, for at det hele virker.
Sætter man denne værdi, regner appen helt korrekt ud, hvordan den vil fordele opladningen på de billigste tidspunkter indtil det angivne starttidspunkt næste dag.

Jeg finder det dog helt besyndeligt, at True Energy tilbyder en ladeboks/ladeapp i 2022, som IKKE kommunikerer med bilen, hvorved de førnævnte anprisninger er ret meget ved siden af.

Havde jeg vidst dette, havde jeg helt sikkert ikke investeret i løsningen ;-(

10. august 2022

Hej Tom.

Tak for din tilbagemelding. Vi er naturligvis rigtig kede af, at forventningerne til din nye ladeløsning og vores app ikke er blevet indfriet. Vi er dog samtidig glade for, at du skriver, at appen ellers helt korrekt regner ud, hvornår din bil skal lade billigt om natten.

Og indrømmet, det er hverken smart eller automatisk, at man skal indtaste batteristatus, hver gang man skal lade. Det skulle vi have gjort mere ud af at fortælle fra starten, så det ikke kommer som en overraskelse. Det er vi i gang med at rette op på i vores guides, FAQ mm.

Lige nu taler vores app kun direkte med Tesla, da de tilbyder, at vi kan ”fange” batteristatus via det der hedder et åbent API. Vi arbejder på højtryk for snarest muligt at kunne integrere til andre bilmærker, så vi kan leve fuldt op til beskrivelsen smart og automatisk ladning, men det er selvfølgelig en ringe trøst for dig. Indtil da, skal batteristatus fortsat indtastes manuelt ind hver gang for at sikre, at vi laver en optimal ladeplan. Glemmer man det, kan vi stadig lave ladeplanen, men den kan ramme de ”forkerte” ladetimer, hvis appen fx tror, at der er 50% batteri på bilen, og der reelt kun er 5%.

Grunden til, at vi kræver de mere komplicerede integrationer er, at vi skal kunne tænde og slukke bilbatterierne om natten, hvor din bil gennem deltagelse i Big Battery er med til at sikre balance i elnettet. Det betyder mindre brug af fossile brændstoffer, bedre udnyttelse af eksisterende energikilder og på sigt en lille gevinst til vores brugere i form af det, vi kalder Kabelrabat.

Har du lyst til at tale yderligere med os, så du meget velkommen til at kontakte mig på info@trueenergy.io, så vil jeg ringe dig op.

True Energy

Meget ustabil app

Meget ustabil app, kan ikke anbefales. Jeg er tvunget på app'en for at bruge min ladestander fra Energi Fyn, men fortryder meget købet.
App'en har jævnligt problemer med at forbinde til bilen (Tesla), og kan tit ikke finde ladestanderen. Det er den eneste måde hvorpå man kan styre ens ladestander, så man er meget afhængig af den.
Sidst kan man ikke blokere for at andre kan lade på ens ladeboks, det synes jeg er lidt ærgerligt at man ikke kan slukke boksen i app'en.

Generelt vil jeg kigge mig om efter en anden løsning, og anbefalde andre at undersøge markdet godt, inden der bruges 11.500 på denne løsning fra Energi Fyn og Ture energi - du bliver skuffet ved denne løsning i hvertfald.

22. juli 2022

Kære Mads

Vi har desværre oplevet problemer med en sending Etrel-bokse grundet en fejl i simkortene fra en ekstern leverandør. Jeg kan desværre ikke finde dig i vores kundeservice system - har du været i dialog med os ang. dette?

Det ovennævnte kunne evt. være årsagen til det problem du oplever.

Vil du kontakte os på enten info@trueenergy.io eller tlf. +45 31 78 77 30, så prøver vi at hjælpe dig videre.

APP offline og ubrugelig

Kan ikke stole på deres APP. Min bil lader mens det er dyrest!!! om aftenen
APP skulle styre opladning til opstart når det er billigt
Utroligt EnergiFyn vil ligge navn til dette produkt

28. juni 2022

Hej Jesper.

Vi er ked af din oplevelse ved brug af appen.
Hos True Energy arbejder vi både ud fra de billigste tidspunkter i det givne tidsrumt bilen kan lades, men også ud fra, hvornår elnettet er mindst og mest presset. Det kalder vi Big Battery, og det accepterer man i vores Terms & Conditions når man henter vores gratis app. Det kan i sjældne tilfælde betyde, at du lader i en time eller to, hvor strømmen er lidt dyrere end de billigste timer. Her vil der ofte være tale om, at vi starter og stopper opladningen af din bil nogle gange, for at stabilisere elnettet. På den lange bane gør dette at kan få mest muligt ud af vore elnet, i længere tid. Vi er altså ikke blot en ladeapp til elbil, men også en der hjælper med de grønne, bæredygtige tiltag.

Er du kunde hos en af vores partnere, modtager du Kabelrabat som tak for din hjælp med dette - så det skulle du meget gerne modtage gennem energifyn.

Når du har oprettet en laderegel med True Energy, og ønsker at lade med det samme, hvis du f.eks. ser at strømmen er billig LIGE NU, så kan du altid trykke på "boost" knappen for at starte opladningen manuelt. Denne funktion "overruler" ALTID din laderegel.

Når du skriver appen er "offline", vil du så uddybe? Det vil jeg nemlig gerne nå til bunds i.

Aldrig fået svar

Har gennem et år forsøgt via tlf.og mail at få konkrete oplysninger om at bruge deres app, der styrer opladningen af bilen - hvornår fra solen eller el-nettet. Har aldrig fået et svar, skønt flere gange blevet det lovet.

12. april 2022

Hej Jørgen.

Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt du spørg til vores True Solar løsning, når du efterspørg hvornår din bil oplades fra solen? Information om True Solar finder du her: www.trueenergy.io/true-solar-2/

Eller om du konkret vil vide hvornår strømmen der bruges til opladningen er fra solenergi - for det kan vi naturligvis ikke fortælle dig. Man kan se på Co2-overblikket i appen, og den vej igennem få en fornemmelse om hvornår den strøm der er i elnettet er mest "grøn" og derved produceret mere fra f.eks. sol og vind energi.

Du må meget gerne skrive til mig på support@trueenergy.io og uddybe dit spørgsmål :) Så forsøger jeg at hjælpe dig videre.

Service

Min bil er stadig registreret i jeres system! Fordi jeg kan ikke opretter igen min bil i jeres app!

Jeg har bøvlet med opladning på min bil hele tiden. Pga jeres app kører i baggrund, selv om alt blev slettet i True Energi. Som i har bekræftet!

Men jeg fandt en løsning! Det har hjulpet at oprette nyt password i min Tesla konto!

Nu er det fungere som skal! Alt virker igen via Tesla app.

Beklæde for min utilfredsheds. Virkligt dårligt service fra True Energi! 👎🏼 Ingen hjælp, ingen kontakt i hele ugen.

20. januar 2022

Hej Mykola

Jeg er ked af at høre om din oplevelse - selvom du skriver at du ikke har fået hjælp, virker det dog som om du har været i kontakt med en fra vores kundeservice - siden du fremhæver hans navn :)

Jeg kan bekræfte at du er slettet i vores system, din bil er ikke registreret i vores system, men du skal selv ind og ændre det tilbage i din Tesla-app. Jeg antager at du har fundet ud af dette, siden du selv nævner at du har fået det til at virke nu.

Jeg ser din anmeldelse mere som en frustration over den hjælp du har fået, så kan jeg ikke få dig til at sende en henvendelse til support@trueenergy.io og fjerne det konkrete navn du har skrevet i anmeldelsen. Her anmelder du produktet, ikke de enkelte medarbejdere.

Anne

For ustabil opladning til at bruge

Til at start med var bilen online og opdatere fint. Så kunne den ikke komme online og kæmpede med det gennem 14 dage. Prøvede at oprette den på Tronity hvor trueenergy henter data fra, der virker alt.
Men ikke i deres app.
Det største problem er den glemmer at lade bil op når den skal og det gøre appen absolut ikke kan bruges til det da man ikke kan stole på den. Har aldrig haft problem når bilen selv styre tiden eller andre app til at starte med.
Kan sige deres support forsøger at hjælpe med ender med at problemet ligger ved mig så kommer vi ikke videre.
Det er ærgerligt for det kunne være godt men tør ikke stole på jeg har en opladet bil om morgen.

16. december 2021

Hej Jeppe

Vi er kede af at du oplevede problemer med stabilitet i appen i sin tid.

Det smarte ved True Energy er jo netop at man ikke kun kan lave ladeplaner, lade når det er billigst eller styre det fra sin telefon, men at vi også kan vække bilerne og lade når det er mest bæredygtigt og bedst for vores el-net. Dette gør dog appen lidt mere kompleks end som så og derfor opstår der flere bump på vejen. Vi er dog nået langt og arbejder ihærdigt på at optimere hver dag! Vi håber meget du vil hjælpe os:

Vi vil super gerne se om vi kan imødekomme dit behov nu, så hvis du kunne være interesseret i at indgå en dialog med os, så må du virkelig gerne skrive til os på info@trueenergy.io, og henvise til mig - Anne.

Anne, True Energy